Benim derdimede çare bulunnn

Amin kardes aminnnnnnn allah butun annelere anne adaylarina salih bir cocuk versin ya rabbim

valla hanimlar ne yazdiginizi hic anlamiyorum desem?

Bak canim anlatayim: smdi senin yasinda bir kiz vardi konu acmis neymis onun derti annesi ona es4 almis ámá kndsi arkdslarnda es5 gormus fotograf daha iyi ceker filan annmi nasil ikna ederm diyor bize bizde snn ysndaykn telimz yoktu filan diyoruz kndside bize alayci cevaplar veriyor neymis bzdn daha kucuk saygisizca davranmalar buyunce oyuncu olmak istyrmus bnde dedim ki buyunce turkan soray olmk isterdim onn bizi alay ettigi davirla ne desin agzimla gulemiyorum smdi sen olsan olsan sihirli annmdeki tací olursun ya bn senden kac yas buyugum senden 3 yas buyuk kardesim demis olsa agzinda dis birkmm ya ben 15 yasndayken yngeme cicis dedim annmn ynnda bna saygisiz dedi yani bu yeni nesil saygini terbiyeni bozmaman dilegiyle en kotu dertinde simdiki actigin kinu kadar basit olsun ins canim

Bosverilcek gibimi ? Boylu poslu yakisikli sen nediyon?

Kıza kısa oğlana da boylu poslu demissin teşhisi koydum.

Boylu posluların birçoğu(genellemeye karşıyız )minnak seviyo türkiş görl.. Şahsen beni sevenlerin hepiciği baya boylu posluydu neyse ki boy farkı hoşuma gidiyo

Ayrıca kilonu sorun etmene gerek yok kilolu sevenler de var. Benim eski erkek arkadaşım kilo almamı istiyodu. Ama tabii önemli olan benim ne istediğim olduğundan takmıyodum. Çünkü ideal kilom bu benim. Kimse için değişmem ( en azından bugüne kadar aklımdan geçirmedim) sen de değişme.
Taktik mevzusunu bi kenara bırak. Sevse seninle olurdu. Teklifi kimin ettiğinin de önemi yok ortada o kıza hissedilen bişey olmasa reddederdi

Özet olarak, millete yapışmaktan vazgeç.. Sen ona diye diye yabancı, çocuk, makyaj yapıyo falan dersin ama biz üçüncü kişiler için bu kadar masum yakıştırmalarda bulunmuyoruz DÜNYA KIZLARI olarak

Ayrıca da yaşına hassasiyet gösterenlerden hiiiiç olamayacağım. 16 gayet mantıklı düşünebileceğin bir yaş.

Eğer kaderinde olsaydı senin olurdu, eğer ileride olacaksa da emin ol hiçbi şey yapmasan da olur. Şimdi mutluluklar dile ve yolunu çiz.

bence yorum yapanlar olarak ilerisine karışmamalıyız sonuçta kendi hayatı kötü bir seçim olabilir ama yani sadece tavsiye vermeliyiz diye düşünüyorum rencide etmek yerine

Sen saka misin ya yok ben onu onceden gordumde yok kiz su kadar cirkin bu kadar kisada yok nasil ona bakar bana bakmaz da bu ne ozguven oyle, bence sende agir egoistlik var
Ne olursa olsun kızla ne amacla cikarsa ciksin bu seni hic ilgilendirmez aralarina girmeye yok efendim taktik falan uygulamaya hic hakkin yok bu kadar mi düşüreceksin kendini ayrica ciddi olup olmadiklarini gelip sana mi anlatiyolar nerden biliyosun, artik bu yasta ciddi olmakta neyse
Ayrica bu saygisiz cevaplarinla kimsede taktik maktik ise yaramaz ,konuna burda yorum yapan senden bunca yas buyuk insanlarla ne güzel ne kadar saygili konusuyosun sen oyle (!)

Aaah anladim tamam. Bence hiç kafaniza takmayan kiz ne derse desin kendini küçültmüs bence sizin karsinizda.

Valla ben hiç kimseye yapismiyom. Bikere oglan komsum oldugu halde az goruyom, hoslandigimin bile farkinda degildir, oglanla bi kac kere konustum oda onlardaydi. Oglan tam bir odundur hic bi komsusuna selam vermez. Ben zaten herseyi kuzenisinden duyuyorum.

Bence de. Kilodan çok asıl sorunun bu bence konu sahibi. Daha bu yaşta hemde.
İlerisini düşünemiyorum, yazık.

Valla sanki herkes dogru düzgün biriymis gibi konusuyorsunuz, bir ben sevgilisi olandan hoslaniyorum sanki. Bak asla kinamiyorum ama bazilari evli olan bi adama asik oluyo. Benimkinin neresi kotu, ben bekliyorum ama benden azicik hoslanmasini istiyom.

Ben asla nasil o kiza bakiyorda bana bakmiyor demedim. Egoist biride asla degilim bence size oyle geliyor.
Evet, onceden bie fake facebook profilim vardi orda oglan bana herseyi anlattiyodu hatta bikeresine demisti ki bu ciddi olamazki ben gercek kisi evlenecegim zaman bulurum diye, kuzenide bana anlattiyo zaten.
Arada saygisiz olmus olabilirim fark etmeden, ama onlarda beni kirdi.

Yurt dışında olması, seviyorsa hiç sorun değildir. Güzelliği de, seviyorsa ona dünyanın en güzel kızı gördürüyordur onu, ne yaparsan yap adam aşıksa değiştiremezsin. Şu yurt dışındaki kızların hepsi aynı olmuyor bu sene tatilde bir çiftle tanıştım kız Alman ve çocuk Türk, 8 senelik ilişkileri var seneye de evleniyorlar çocuk herkesin içinde eğilip ayakkabısı acıttığı için düzelten bi çocuk ve "canım o benim" diyor sürekli herkesle tanıştırırken. böyle bir aşkı takıntı yapacağına, ne kadar seviyorsun bilemem ama buraya konu açacak kadar takmışsın kafana seviyorsan mutluluğunu dileyip sevgilisi olan bir çocuktan uzak duracaksın malesef

Son düzenleme:
Zaten bunlarin asla bir gelecegi olamaz. Kiz yabanci bikere 13 yasinda, oglan 16 yasinda. Ee oglanin ailesi bu kizi istemiyormus, oglan gönül eglendiriyormus , oglanin kuzeninin anlattiklari bu.

Ne diyosun küçüğüm sen ya ufacık çocuklardan bahsediyosun farkında mısın, sanki evlilik çağı gelmiş de gelecekleri olmazmış kız yabancıymış filan. Boşver sen bu işleri senden hoşlanan birini bul

Valla siz ne derseniz deyin benim hala bi umudum var.

İşte o yüzden böyle konuşuyorum. Bu yaşta sevgilisi varken azcıkta senden etkilenmesini bekliyosun. 20'li yaşlarına geldiğin zaman da Allah muhafaza evli adamlara aşık olup yardım edin çıkmazdayım diye konu açıp başına dert alman olası bi durum.
Genceciksin, Allaha şükür sağlığın da yerinde. İstediğin gibi ver kilonu, yeni insanlar tanı. 'Sevgilisi olmayan'lardan hoşlan. Emin ol daha mutlu bi hayat sürersin.

zaten ben hoslandigimda sevgilisi yoktu ama sizin icin demesi kolay, onu gordugum an sanki ustume biri sicak su dokuyo. avuclarim terliyo eminim onu sevdigime he gecici dehil kolay kolay unutamam.

zaten ben hoslandigimda sevgilisi yoktu ama sizin icin demesi kolay, onu gordugum an sanki ustume biri sicak su dokuyo. avuclarim terliyo eminim onu sevdigime he gecici dehil kolay kolay unutamam.

Yaşına istinaden, benden bi abla tavsiyesi olarak bu kadar. Geri kalan hayatının günahı da senin, sevabı da.
Haydi rast gele.

Yaşına istinaden, benden bi abla tavsiyesi olarak bu kadar. Geri kalan hayatının günahı da senin, sevabı da.
Haydi rast gele.

Sen ne dersen de, yinede yorumun için tesekurler. Ama ben oyle birisi degilim bu bundan hoslanan sonrada baskasindan, ilk defa birisinden hoslaniyom ve allah korusun insallah oyle bise karsima gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…