Benim dileğim..

Pudy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
176
20
118
İstanbul
Gayet açık ve net sanıyorum ,
Benim Dileğim , Birini Hiç Bıkmadan Usanmadan Hep Aynı Aşkla Sevgiyle Sevebilmeye Devam Etmek..

Benim dileğim

o hiç bişey dilemediğim günlere geri dönmek :16:
mutluluğum, huzrum, neşem, her şeyim tastamamdı..

Benim dilegim en kisa zamanda saglikli sihhatli ikizler, biri erkek digeri kiz :16:

Benim dileğim, şu stresli günleri bir an önce atlatmak ve zamanın çabuk geçmesi... :31:

Benim dileğim daha doğrusu günlük duam.
Msn çalınmasın,o kişin fotoğrafımı sitelere koymasın.
Allah anneme babama şifa versin.
Hayırlısıyla tatile gidip-gelmek.
Müslümanları koru.
Tüm Müslümanların orucunu kabul eyle.
İlhami ban tekrar dönsün.

2008 e geri dönmek, bekarlığımın o son yılını (son yılı olduğunu bilmiyordum ama ) yine aynı yerde geçirmek. Hayatımda yine aynı kişilerin başrol oynaması, aynı popülerlikle gün ve gecelerimin eğlenceli olup gamsız tasasız hayatımdan maksimum zevk aldığım o saray yavrusu evimde yine tek ama mutlu ,maaşımın tek sahibi tek sorumlusu olduğum günlere geri dönmek.. Madem ki artık evliyim ve tüm bunlar dilekten çok bir hayal o halde dileğim tıpkı 2008 yılında hayatımdan ve işimden zevk aldığım gibi yine aynı duyguları yaşamak ve mutlu ölmek.

2008 e geri dönmek, bekarlığımın o son yılını (son yılı olduğunu bilmiyordum ama ) yine aynı yerde geçirmek. Hayatımda yine aynı kişilerin başrol oynaması, aynı popülerlikle gün ve gecelerimin eğlenceli olup gamsız tasasız hayatımdan maksimum zevk aldığım o saray yavrusu evimde yine tek ama mutlu ,maaşımın tek sahibi tek sorumlusu olduğum günlere geri dönmek.. Madem ki artık evliyim ve tüm bunlar dilekten çok bir hayal o halde dileğim tıpkı 2008 yılında hayatımdan ve işimden zevk aldığım gibi yine aynı duyguları yaşamak ve mutlu ölmek.

amin inşallah..

benim dileğim biricik kocamla ömür boyu mutlu kalarak,
bir bebek sahibi olmak....

inş :16::16::16::16::16:

hzuruu,mutluluğu,aşkı,parayı,sevgiyi,saygıyı seçip yaşamak.

hayatıma mutlu olabilceğim bi erkeğin girmesi iyi bi okul sevebilceğim bi iş barış ve sağlık

Back
X