BENİM DİYET GUNLUGUM 30 KİLO VERDİM SON 10 KİLOM

arabesqueen

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
15
7
16
28
Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşındayım 19 yaşında diyete başladım 110 dan 80e düştüm 8 ayda falan işte o gündür hala bu kilodayım bazen kilo alıyorum bazen veriyorum ama 70e düşmek istiyorum ve GERİ ALMAK İSTEMİYORUUUUM

Neyse işte yarın spora başlıyorum 1 aylık kayıt oldum bu sefer 3 aylık kaydolunca aman bu ay bitti diğer ay basliyim aman şöyle aman bu hafta gitmiyim sınavlarım var diyorum tipik kadın işte

Ama ben boğa burcuyum ve yükselen de basakta olunca cimriligim tutar da Max verimi alayım diye devam ederim heralde diye düşünüyorum ben buraya hergun yazicam biseyler spora gittiğimi falan yapicam biseyler ama bana nolur destek olun ( bana arkadaş lazım ya lütfen benimle kilo verecek destek olacak hatta spora giderken dinlediği şarkıları benle paylaşacak dedikodu yapacak dertlesecek duygusal yiyici olmamdan kurtaracak kanka lazım hatta kankalar :ddd tanışalım kaynasalım arkadaşlar!!

30 kilo vermişsin 10 kilo nedir ki. yaşın çok müsait hızlı kilo vermen için iyi değerlendirirsen bir an önce kurtulursun fazlalıklarından kendine güven lütfen

30 kilo vermişsin 10 kilo nedir ki. yaşın çok müsait hızlı kilo vermen için iyi değerlendirirsen bir an önce kurtulursun fazlalıklarından kendine güven lütfen
Ay inan var ya bugün gittim spora 35 dakikada pertim çıktı akşam 7de pilates varmis ona gidicem ama çok sıkıcı kilo verme süreci canım çikolata cekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…