Merhaba arkadaslar ben de surekli diyet yapip yapip bir turlu istedigi kiloya ulasamayanlardanim aslinda baska bi konuda yazmistim ama size de yararli olabilecegini dusundugum icin yeni bir konu da acmak istedim :) boyum 1.73 kilom tam 1 hafta oncesine kadar 71.5 ti.1 hafta once sabah kalkip tartildigimda icim icimi yemeye basladi yine bu kilo ne diyerek ve diyete basladim haliyle yeniden..Ve bu sabah kalktigimda kilom 68.8 ti 7 gunde tam 2.7 kilo gitmis 2 ana 2 ara ogun yaptim kahvaltida 2 dilim cavdar ekmegiyle kahvalti oglen 12 1 gibi bi meyve saat 3 ile 4 arasinda da aksam yemegi saydigim ogununu yaptim daha sonra aksam 6 gibi yine meyve yedim ama ara ogunlerde her zaman meyve yemedim eger canim bir seyden cok cektiyse az miktarda da olsa ondan yedim en onemlisi de bol bol su ictim :) hedefledigim kilo 63 ama 60 olsa daha iyi almamak konusunda kendime pek guvenemiyorum en sıkintili oldugum konu da motivasyon artik bursi da beni motive etmezse baska turlu motive olamam sanirim :)) spor hic yapmadim hatta aksine oturarak verdim kiloyu elbette yanlis bir sey yaptim 2 haftaya kadar spor salonuna yazilmayi dusunuyorum sinavdan dolayi hemen yazilamiyorum biraz daha hareketli olmaya calisicam bundaan sonra da umarim hep birlikte istedigimiz kilolara ulasiriz :))