benim diyetim(kilo verdireceğim GARANTİ )

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
kızlar öncelikle merhabaaa :KK54: bu benim diyet günlüğüm olacak , her gün ne yediğimi burdan paylaşacağım ve kilo vereceğim . isteyenler buraya mesaj yazabilir benimle birlikte zayıflayabilir .. kilo vermek GAARAAANNTİİİİİİ

SABAH
kalkınca 2 bardak limonlu su (ödem söktürüyor tecrubemle sabit)
1 yumrta haşlanmış veya omlet
1 kibrit kutusu kadar peynir
domates ve salatalık
ÖĞLE
salata(sınırsız)
AKŞAM
1 tabak sebze yemeği veya 1 porsiyon et yemeği(tavık eti ya da kırmızı et)
1 kase yoğurt veya salata
YATARKEN
tarçınlı ılık süt
**günde 2.5 litre su

yasaklı yiyecekler : hazır gıdalar , ekmek , ev yapımı hamur işleri vs her se

kilom 55 boyum 155 hedef kilom : 45

haydi beraber zayıflayalımm :dua::halay:

Son düzenleme:
Bugünkü menüm :
SABAH :
1 haslanmış yumurta
3 çatal peynir

ÖĞLE :
yarım tabak patlıcan salatası

AKŞAM :
Bir tabak üzeri yoğurtlu kabak yemeği

2 litre su

kızlar buradan listeye isimlerinizi ekleyebilirim her PERŞEMBE bildirim yapmak şartı ile .hedef kilosuna ulaşanlar mezun olacak :)

yarın ki menü
SABAH
yarım tabak yumurtasız menemen
3 çatal peynir

ÖĞLE
yarım tabak taze fasülye yemeği
bir küçük kase yoğurt

AKŞAM
bir tabak taze fasülye yemeği
2 litre su

Bence 1,55 bo y için 55 kilo altı sağlıksız.bence derken Drsöylüyor.diyetisyenimde :duduk:

evet bugünlük yeme eyleminin kapatmış bulunuyorumm. 2 litre suyumdan geriye 1 litrem kaldııı :KK76:

veeee bugün tammmm 1.kilo vermişim hemde tok karnına tartıldım :D bir günde 1 kilo

merhaba canım aksam yemeğini kacta yiyorsun
merhaba canım dilediğin vakitte yyebilirisn ama 7 yi gecmesin :) saatlaeri kendine göre ayarlayabilrisin ben sabahı öğlen , öğleni ikindi vakti , akşamıda 7 gibi yiyorum

teşekkür ederim ama böyle çok kilolu duruyorum :KK43:
Kilolu durman yağ oranının fazlaligindan mi acaba ?
Bana sok diyetler sağlıklı gelmiyor kas kaybettiriyor yağ dan gitmedikten sonra kilo vermenin ne anlamı var spor yapsan yağ gider vücudun sıkılasir toparlanir daha ince gozukebilirsin yinede senin seçimin sen bilirsin tabi

Bence 1,55 bo y için 55 kilo altı sağlıksız.bence derken Drsöylüyor.diyetisyenimde :duduk:

Arkadaşım benim boy 155 hani boyu 165 olan arkadaşlar 55 kilolara iniyorya genel olarakmi 10 kilo altı zararlı yoksa boydan dolayi mi kisaya

Kilolu durman yağ oranının fazlaligindan mi acaba ?
Bana sok diyetler sağlıklı gelmiyor kas kaybettiriyor yağ dan gitmedikten sonra kilo vermenin ne anlamı var spor yapsan yağ gider vücudun sıkılasir toparlanir daha ince gozukebilirsin yinede senin seçimin sen bilirsin tabi

Arkadaşım benim boy 155 hani boyu 165 olan arkadaşlar 55 kilolara iniyorya genel olarakmi 10 kilo altı zararlı yoksa boydan dolayi mi kisaya
yağ oranım fazla sanırım . göbeğim var , yanlarda yağ fazla , memnun değilim , daha önce diyetisyenede gittim olmuyor , yapım şöyle sok diyetler sayesinde zayıflıyabiliyorum :(

Boy kilo orantısı vardır.boydan dolayı.
[QUOTE="Ftmk43, post: 47285767, member: 711
Arkadaşım benim boy 155 hani boyu 165 olan arkadaşlar 55 kilolara iniyorya genel olarakmi 10 kilo altı zararlı yoksa boydan dolayi mi kisaya[/QUOTE]

Back
X