Benim dogum günümdü :(

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
318
Ankara
kızlar dun doğum gunumdu benım :( sevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece :((

Hiç güzel bir jest değil biraz kabaca buldum hareketini
kızlar dun doğum gunumdu benım :KK43: sevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece :KK43:(

bnde sorunca oyle dedım ama ıcten ıce cok kırıldım :( pasta olmasa bıle bır kekın uzerıne mum dıkse o bıle yeterlıydı :((

e adam hediye almış. ona göre bitmiş,görevini yapmış pastaya da kendisi gerek görmemiş,sana sormuş daha napsın :KK53:

Öyle bir soruya verilecek başka bir cevap yok tabii.
Hediyeye de gerek yoktu deyip uzatsaydınız.
Metadan önce manevi şeyler gelir.

images.webp

şu karikatür geldi aklıma. sizinki de aynı hesap, hediye almış ya daha ne olsun

aynen dedim keşke almasaydınhedıye .Bugunu beraber gecırseydık anı kalırdı çocuklarımıza anlatacgımız

kızlar dun doğum gunumdu benım :KK43: sevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece :KK43:(

öküz..bide gerek var mı diye sormuş..
o soruya "var" cevabı veren olmaz zaten....

Kızlar gece anlattım kırıldığımı uyumadan .Hedıyelerı de götürgeri ver dedım :( Sen zaten hiçbir seyı begenmıyorsun dedı :( basta yokkalsın felandedı sonra tamam dedı yarın goturuyum verıyım gerı

Hakkaten odunmus :KK67:

Kızlar gece anlattım kırıldığımı uyumadan .Hedıyelerı de götürgeri ver dedım :KK43: Sen zaten hiçbir seyı begenmıyorsun dedı :KK43: basta yokkalsın felandedı sonra tamam dedı yarın goturuyum verıyım gerı
Bence sen hediyeyle birlikte sevgilini de paketle gonder canim, resmen dalga geciyor adama bak :KK57:

Kızlar gece anlattım kırıldığımı uyumadan .Hedıyelerı de götürgeri ver dedım :KK43: Sen zaten hiçbir seyı begenmıyorsun dedı :KK43: basta yokkalsın felandedı sonra tamam dedı yarın goturuyum verıyım gerı

merak ettim kaç yaşındasınız ? (zipzip sormamış daha) lisede falan mısınız?

hediyeleri getir iade edeyim diyor bir de

Hiç güleceğim yoktu, nasıl muhabbetler bunlar. Hediyeyle beraber kendini de geri götürsün. :D

Amanr salla anlamazlar onlar farklı pencereden bakıolar

Back
X