Benim dogum günümdü :(

kızlar dun doğum gunumdu benım :KK43: sevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece :KK43:(
Aslında pasta fena olmazdı deseydiniz keşke hani şimdiden mütevazi davranmanız pek iyi olmamış

Utandım sormaz zaten surprız hazırlamıştır dıye duşundum :(

Ayıp etmiş sevgiliniz... Düşünmesi gerekirdi.Bir de sizin doğum gününüz sizi özel hissettirmeliydi...
Ne zamandır berabersiniz? Doğum gününüzü ilk kez mi kutladı?

ben süprizleri severim, kuru kuru bir pastayla kutlansa kırılırım.
Kuru kuru bir hediye verilirse kızarım.
büyük süprizlerden hoslanıyorum ve deger verdıgım ınsana da ben de süprizle yanıt veriyorum.
diğer türlü cok ciddi laf sokup görusmeme kararı bile alabilirim.

Narin akrebim :) Senin Paşa galiba işi eline yüzüne bulaştırmış, anladığım kadarı ile seni nasıl memnun edeceğini bilemeyecek kadar da toy bir oğlan... Bence hiç kırılma, trip atma bir daha ki sene doğum gününde veya sevgililer günü için kafanda bir plan varsa bunu açık açık anlatıp yönlendir hatta ve hatta sanki bir arkadaşının sevgilisi arkadaşının doğum gününü o şekilde kutlamış gibi kafandakileri anlat ve gıpta ettiğini anlasın...

Aboooo :KK57::KK57:
Tam öküzmüş..
Bende çok kırılırdım zaten bu konuda kırgınlıklarım çok fazla var :KK14: :KK43:

kızlar dun doğum gunumdu benım :KK43: sevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece :KK43:(

Öküz..

aynen dedim keşke almasaydınhedıye .Bugunu beraber gecırseydık anı kalırdı çocuklarımıza anlatacgımız

Bence yetersiz mesaj vermişsin iliskinde...."Doğum günlerini onemsiyorum mutlaka birlikte gecirmeli ve özel bir şeyler yapmaliyiz" mesaji vermelisiniz.

İlişkinin içinde bastan beri ona gerek yok buna gerek yok maddi bir şeye gerek yok öpücük yeter derseniz sonuç bu.

Eğer şartlar yetersizse opucukte yeter ama 2 saatten ve 40 liralik yemekten ne zarar gelir? Önemsediğinizi belirtin, bundan sonra tekrarini da istemediğinizi söyleyin erkeklerin diğer turlu kafasi basmiyor..

Mutlu yillar:)

Kızlar gece anlattım kırıldığımı uyumadan .Hedıyelerı de götürgeri ver dedım :KK43: Sen zaten hiçbir seyı begenmıyorsun dedı :KK43: basta yokkalsın felandedı sonra tamam dedı yarın goturuyum verıyım gerı

Sevgilin sana değer vermiyor.

40 yıllık busines class yolcusuyum böyle genişlik, böyle rahatlık görmedim :KK53:

şaka bi yana, hediyeye para gitti pastaya gitmesin ordan yırtayım demiş olabilir, öğrenciyseniz. ama tabi bi kek alıp üstüne mum kondurabilirdi, bence daha samimi..

'Gerek var' deseydin :KK53: Böyle sevgiliye böyle cevap :D

Haklısın, pastaya gerek yok, hatta bence gelmene de gerek yoktu, hediyeye hele hiç gerek yoktu deyip paketi eline tutuşturup dönüp gitseydin..

Odun bu erkekler ya.

Kendi kendime replik gibi okudum bunu :KK45:.Çok iyiydi bu :)

ne Kadar süredir berabersiniz? ilk dogum gününü kutlayis mi?

onun dogum günündede sen aynisini yap yada hatirlama bile, daha degerli olursun (tabi ayrilmazsaniz)

Back
X