- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında pasta fena olmazdı deseydiniz keşke hani şimdiden mütevazi davranmanız pek iyi olmamışkızlar dun doğum gunumdu benımsevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece
(
kızlar dun doğum gunumdu benımsevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece
(
aynen dedim keşke almasaydınhedıye .Bugunu beraber gecırseydık anı kalırdı çocuklarımıza anlatacgımız
Kızlar gece anlattım kırıldığımı uyumadan .Hedıyelerı de götürgeri ver dedımSen zaten hiçbir seyı begenmıyorsun dedı
basta yokkalsın felandedı sonra tamam dedı yarın goturuyum verıyım gerı
Kızlar gece anlattım kırıldığımı uyumadan .Hedıyelerı de götürgeri ver dedımSen zaten hiçbir seyı begenmıyorsun dedı
basta yokkalsın felandedı sonra tamam dedı yarın goturuyum verıyım gerı
Haklısın, pastaya gerek yok, hatta bence gelmene de gerek yoktu, hediyeye hele hiç gerek yoktu deyip paketi eline tutuşturup dönüp gitseydin..
Odun bu erkekler ya.