Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

Konulara ne kadar hoş olmayan, hadsiz yorumlar yapıyorsunuz.

Her neyse.

Konu sahibi olan olmuş, ortada iki çocuk var. Bu adamı beğenmediğin 12 senedir belli değil miydi? Keşke çocuk yapmadan önce almış olsaydın bazı aksiyonları. Ama geri dönüş olmadığına göre çocuklarına iyi bir anne olmaya çalışmaktan, kendini sevmekten ve kendine bakmaktan başka çaren yok. Belki ilerleyen zamanlarda hem gözüne hem gönlüne hitap edecek birini bulursun. 44 yaş yeniden birliktelik yaşamak için geç bir yaş değil. Sevmediğin bir adamın arkasından üzülmektense hayatına bak.
Valla gerçekler 32 yaşında evlenmiş bunu bulabilmiş şimdi 44 yaşında ne bulabilecek ki sanki çok daha yakışıklı adam mı bulacak 2 çocuğa yazık değil mi

J
Bak benim güzel öğrencilerim 19-20 yaşında evlendiler hemen. Sen 25te evleniyorsun çok geç kalmışsın kim bilir nasıl adamla evleniyorsun. Üzüldüm şimdi adına :( Neyse mutluluklar
19 20 yaşımda okul vardı onun derdindeydim ama çok yakışıklı sevgililerim olmuştu dalyan gibi şimdi de 25 yaşında ki bana 25 bile erken çekici bulduğum adamla severek evleniyorum sırf evlenmek için değil beğenmediğim adamın koynuna girip 2 çocuk yapmayacağım seni niye tetikledi ki

44 yaşında bu kararı vermek için geç kalmışsınız madem begenmiyordunuz daha gençlik dönemlerinizde yapsaydınız bu işi.
41 yasındayım düşünüyorum da fiziki özellikleri çekici gelmese boşanmayı düşünmezdim.
Biyolojik saatimiz sürekli işliyor, bugün begenmedigim yarın gözümde kıymetli olabilir.
Macera aramaya gerek yokmuş ama aramışsınız
Şimdi de kel ölür sırma saçlı olur misali neden bunu yaptım diye kendinize soruyorsunuz
Burası Türkiye ya.
Hemen hemen hepsi aynı işte.

J

19 20 yaşımda okul vardı onun derdindeydim ama çok yakışıklı sevgililerim olmuştu dalyan gibi şimdi de 25 yaşında ki bana 25 bile erken çekici bulduğum adamla severek evleniyorum sırf evlenmek için değil beğenmediğim adamın koynuna girip 2 çocuk yapmayacağım seni niye tetikledi ki
Yoo hem okuyup hem çalışıp hem evlenen bir dolu insan var valla. Geç kalmışsın kabul et, 25 de erken değil ama sağlık olsun ne yapalım artık. Sadece üzüldüm senin adına, yine de mutluluklar :(

Allah size
Ablacığım ortayaşta 2 çocukla boşanınca ne bekliyordun, havalara mı uçacaktın🙄🙄🙄adamı da beğenmiyorsan almasaydın, 2 de çocuk yapmışsın şimdi çocukların gunahı nedir?? Neyse olan olmuş yeni bir sevgili bulmaya bak attık.
Allah sizlere böyle bişey yaşatmasın ne diyeyim.

Yoo hem okuyup hem çalışıp hem evlenen bir dolu insan var valla. Geç kalmışsın kabul et, 25 de erken değil ama sağlık olsun ne yapalım artık. Sadece üzüldüm senin adına, yine de mutluluklar :(
Djdjdjdjdjdjdj yok canım ben etkilenmem 19 20 yaşında evlenmek istemediğim için evlenmedim ki hiç boş kalmadım her zaman dikkat çeken ilgi gören biriydim evli değilsin kendine de üzülüyo musun? en azından çekici bulduğum bi adamla severek evleniyorum benim için önemli olan bu sevip sevdiğim biriyle evlenmek seni ne tetikledi anlat dinlemeye hazırım konu sahibi sanki çok normal

Allah size

Allah sizlere böyle bişey yaşatmasın ne diyeyim.
Yani göz var nizam var ne bileyim.
Gördünüz evlendiniz haliyle.
Hadi tek çocugu yaptınız 2. çocuk olmamalıydı.
Olan oldu evet ama şimdi de hayatınıza birini alırken çok kere düşünmeniz gerekecek.

İyi biri olunca fiziksel beğenmemeyi kabulleneceğim sandım.Ben olsam da böyle bişeyi yaşamamış olsam

44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Bu ne terbiyesizlik böyle Erken evlenmek meziyet değil Allah karaktere zeval vermesin. Hadsizlikle bir şeyler yapma peşindesiniz sanırım da çapınızı çok genişletmemenizi tavsiye ederim.

Djdjdjdjdjdjdj yok canım ben etkilenmem 19 20 yaşında evlenmek istemediğim için evlenmedim sen de evli değilsin kendine de üzülüyo musun? en azından çekici bulduğum bi adamla severek evleniyorum benim için önemli olan bu sevip sevdiğim biriyle evlenmek seni ne tetikledi anlat dinlemeye hazırım
Ben de şeyi merak ettim bir konunda 2027’de evleniyorum yazmışsın, şimdi eylülde evleniyorum diyorsun. Bu kadar yalan söyleyip milletin konusunda dalga geçmeye Çalışmak bir yerden sonra sıkıcı gelmiyor mu :(

Bu ne terbiyesizlik böyle Erken evlenmek meziyet değil Allah karaktere zeval vermesin. Hadsizlikle bir şeyler yapma peşindesiniz sanırım da çapınızı çok genişletmemenizi tavsiye ederim.
Bahsettiğim erken ya da geç değil 32 yaşında bulabildiği buysa kendi de bu adamdan çok farklı değildir hem beğenmemiş hem 2 çocuk yapmış şimdi de 44 yaşında 2 çocuklu ne olacak bulacağı adamın kalitesi belli olur

Ben de şeyi merak ettim bir konunda 2027’de evleniyorum yazmışsın, şimdi eylülde evleniyorum diyorsun. Bu kadar yalan söyleyip milletin konusunda dalga geçmeye Çalışmak bir yerden sonra sıkıcı gelmiyor mu :(
2026ya çektik önceden açmışım farkındaysan niye yalan söyleyeyim tamam 35 yaşındaki bekar abla sen güzelsindir sen tetiklenme

Bahsettiğim erken ya da geç değil 32 yaşında bulabildiği buysa kendi de bu adamdan çok farklı değildir hem beğenmemiş hem 2 çocuk yapmış
İşte bu hadsizliktir.
Kader diye bir şey var hiç evlenmeyebilirsiniz de ya da hayat amacınız evlilik değildir. Siz hangi hakla yaş ve bulabileceği adayın kalitesini (?) paralel şeylermiş gibi değerlendiriyorsunuz? Bu ne cehalettir.

İşte bu hadsizliktir.
Kader diye bir şey var hiç evlenmeyebilirsiniz de ya da hayat amacınız evlilik değildir. Siz hangi hakla yaş ve bulabileceği adayın kalitesini (?) paralel şeylermiş gibi değerlendiriyorsunuz? Bu ne cehalettir.
Ya heeeee bulsun şimdi bakalım yakışıklı kaliteli adamı

Back
X