Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

Kız Eylül diyorsun, şu an 2025’teyiz. 2027’de evleneceğiz demişsin başka konuda, şimdi 2026 diyorsun. Sen milletin karakterini boyunu posunu düşüneceğine hangi yıldayız onu düşünüp yorum yapsaydın keşke:/
1 ay sonra evlenecek olsam şuan nişanlı olurum evlilik yoluna girdim eskiden de yazmışım istersen ay yıl tarih Belirteyim tamam alınma sen bu kadar sana demedim aaaa benim için 26 yaş bile erken ama konu sahibinin şartları komik sadece

Merhaba,
44 yaşındayım, iki çocuk annesiyim. Belki çok tuhaf gelecek ama eşim kötü biri değildi; yine de onunla fiziksel uyumsuzluk, özellikle boy farkı beni duygusal olarak zamanla tüketti.Yanında kendimi kadın gibi hissedem Sevgi bağı kurmakta zorlandım.
Bu yüzden boşandım ama şimdi daha da büyük bir yalnızlık, vicdan azabı ve içsel çatışma yaşıyorum.
Benim gibi evliliğinde bu tür sebeplerle mutsuzluk yaşayan, sonra da benzer duygularla baş etmeye çalışan var mı?
Lütfen yargılamadan paylaşın, yalnız hissetmekten çok yoruldum.Üstelik çocuklarda var.O çocukların günahı neydi diyeceksiniz biliyorum ama bende bunları kendime söylüyorum.Çocuk yapmamın nedeni de boşanma gibi bir düşünceyi kafamdan çıkarmaya çalıştım.Kendime sürekli baskı kurdum boşanmayacaksın,böyld bşr sebeple boşanmak yazık değil mi dedim.Gel gör ki 12 yıl boyunca ruhuma söz geçiremedim.Lütfen beni yargılamayın yeterince kendimi yargılıyorum zaten.Ruhsal olarak yıllardır donmuş olarak kaldım.Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?
12 yıl ne zorunuz vardı ya... Bir de çocukları alet etmişsin bu işe. Onlar senin malın oyuncağın değil. Stres topu gibi çocuk yapmışsın. Yazık gercekten. Bunları akıl edemeyecek kadar genç de değilsin.

Birak bari adam onu hak eden değer veren biriyle birlikte olsun. Çocuklarına odaklan ve tedavi ol.

Belli 33635252 tane mesaj yazmandan yarası olan gocunur sonuçta. Konu sahibi bile bir şey demedi ondan önce tetiklenen sensin
Yarası olan gocunur tarzı ergen laflar geldiğine göre bize müsade. Neyse o kadar iyi(!) birini bulmuşsun ki belli daha işler ciddiye binmeden Haziran ayında 3 konu açmışsın. Evlenene kadar bir 333 konu daha açarsın. Artık 2025 mi 2026 mı 2033 mü bilmem daveti atarsın canım 🙋‍♀️

Fiziksel uyumsuzluk ne? Boy mu kilo mu adamla evlenmeden görmediniz mi bunları. Sırf evlenmek içn Evlenmişsin bari çocuk yapmadaydın. İnşallah o adam kalbine denk güzel birini bulur sizde pişmanlıkla yaşarsınız. Armudun çekirdeği üzümün çöpü diye hayat geçmez ama birazda gerçekler var 44 yaşında olmanız gibi.

Belki çok tuhaf gelecek ama eşim kötü biri değildi; yine de onunla fiziksel uyumsuzluk, özellikle boy farkı beni duygusal olarak zamanla tüketti.Yanında kendimi kadın gibi hissedem Sevgi bağı kurmakta zorlandım.
Bu yüzden boşandım ama şimdi daha da büyük bir yalnızlık, vicdan azabı ve içsel çatışma yaşıyorum.

Çocuk yapmamın nedeni de boşanma gibi bir düşünceyi kafamdan çıkarmaya çalıştım.Kendime sürekli baskı kurdum boşanmayacaksın,böyld bşr sebeple boşanmak yazık değil mi dedim.Gel gör ki 12 yıl boyunca ruhuma söz geçiremedim.

Belli ki sevmeden belki de toplumun kadınlara dayattığı evlilik baskısı yüzünden evlendiniz ama yanlış bir evlilik yapmışsınız, ne sevebilmişsiniz ne yanınıza yakıştırabilmişsiniz adamın da hakkına girmişsiniz, hatalısınız.

Sevmediğiniz sürekli boşanmayı düşündüğünüz bir evliliğe sırf sizi boşanma fikrinden vazgeçirir diye 2’de çocuk yapmış onların da hakkına girmişsiniz.

Boşanmakla iyi yapmışsınız, mutsuzsanız mutsuz edersiniz çünkü, bu saatten sonra yapabileceğiniz en iyi şey profesyonel destek almak ve yalnızlık psikolojisiyle tekrar yanlış bir beraberlik yaşamamak.

Eceyla sen de 25 yaşındasın sen de geç kalmışsın ona bakarsan bir de mühendissin üstelik neden evlenmedin o kadar güzel değil misin yoksa
İşin garip tarafı güzel olmayan kadınlar da evleniyor.hem de yakışıklı adamlarla.dünya bu kadar düz hesap biryer değil ki.

Boşanırken eşinize, çocuklarına ve ailenize ne neden sundunuz? Tipini beğenmiyorum yanıma yakışmıyor mu dediniz? Çocuklarınız bu düşünceniz için ne dedi? Merak ettiğim için soruyorum sadece.

Mutsuz olduğunuz evliliği devam ettirmemekle bence iyi yapmışınız. Sizin için 3-4 aylık bir sorun değilmiş 12 yıldır böyle hissediyormussunuz. O yüzden yaşadığınız psikolojik sıkıntılar sizi çok etkileşmiştir eminim.
Şimdi bunları düşünmeyin bence evliliğiniz bitmiş artık. Neden boşandığınızı hatırlayıp yolunuza deva edin.
Çalışmıyorsanız iş arayın çalışın. Hem sosyal ortamınız olur hem de kafanız dağılır biraz. Belki orda kendinize uygun birini bulursunuz.
44 yaş tekrar evlenmek için geç bir yaş değil bence. Artık önünüze bakın hayatı yaşayın.

Back
X