- Konu Sahibi buketsever
-
bence gerçekten eşinizin dediği gibi olabilir ama tabiyki bunu siz daha iyi anlarsınız eşinizi tanıyorsunuz.
Bana sorarsanız eğer böyle bir durum olmuşsa bile onlara karşı ilgili sevecen davranırsanız kız konusmasa bile siz enerjinizi düşürmezseniz eşiniz işte benim karım iyiki onu seçmişim tarzında bir düşünceye kapılacak içten içe size hayranlık duyacaktır.
Bence akıllı oynarsanız durumu lehinize çevirebilirsiniz. Rahat olmalısınız sonucta o sizin eşiniz artık sadece siz varsınız hayatında yanlızca sizi seviyor aksama onlar gidecek ve siz eşinize sarılıp uyuyacaksınız.
aslında bugun bence kızın hareketlerını esınle olan dıyologu felan dıkkat et bakalım dedıgın gıbı gecmıs onemlı degıldır eskıde kalmıstır ama boyle bıdurum cok farklı oyle bısey varsa evıne gelıp gıtmesı dogru bısey degıl normal olarak kabul edılemez bence sen bugun gayet normal dogal davran bıde kızla bugunluk samımı olmaya calıs belkı oyle bısey varsa soyler sana veya sen kızın agzından laf alabılırsın
belki gerçekten kıza asılan biri vardı ve onu uzaklastırmak için böyle yaptılar.
Ama sizin düündüğünüz gibi bir şey olsa bile;
kız artık eşinize abi demek zorunda kalıyor
eşiniz artık evli yani kız ile tüm ilişkisi bitmiş
ve kız sizin eve ziyarete geliyor.
bırakın kız düşünsün böyle bir durumda hem unutulmus hem partnerı evlenmıs hemde onların evıne gıdıyor yanı bu sızın ıcın zor bır durum olmamalı bırakın o kasılsın sız cok mutlu olun
o kızı hayatta itiraf etmez çok ketum biri eşimlede öyle muhabbet etmiyorlar benim ağzından laf ala bilmem için konuyu çıtlatmam gerekir o zaman da ben zor durumda kalırım o kendini fasulye gibi nimetten sayar diye düşünüyorum ama bildiğimi bilse keşke..
bide kayınvalideme bu durumu zamanında anlatmıştım şok olmuştu konduramamıştı ama rahatsız olduğumu bildiği halde ne diye getiriyor onuda anlamadım gerçi çekine çekine söyledi ama olsun yani bide kıza hizmet edeceğim ya eşimin belkide eski sevgilisi olan kıza çaymı doldurcam ben şimdi ahhh başkası olacaktı ben de kalk kız kendi çayını kendin koy hatta defol git derdim valla bak ben ama akrabası olduğu için diyemem böyle yapmacık olmak zorunda kaldığım zamanlarda kendimden nefret ediyorum ve rahatsız olduğum insanlarla aynı ortamda bulunduğum zaman midem ve başıma ağrılar giriyor tansiyonum düşüyor ellerimde titriyor off ben rahatsızım sanırım kafadan
haklısın canım kendını nımetten sayabıır ama bıldıgını bılmesı ıyı olurdu sen rahatsız felan degılsın normal tepkıler bunlar sevmedıgın ınsanlarla aynı ortamda bulunmak cok zor sıtres yapmamaya calıs sorunsuz bısekıde atlatırsın ınsallah bu aksamı
ama bak asıl skıntı hiç profillerinde birşey paylaşmamışlarlarda var bu konuşmalar madem öyle profilinizdede paylaşsaydınız..
bugün dikkat edeyim bi bakayım abimi diyecek demezse ne yapacağım ay gelmeseler keşke ya Allahım bugünü sorunsuz atlatmamı sinirlerime hakim olmamı sağlasın inşallah
tabiyki tedbirli davranın o ayrı ama evliliğiniz cok yeni erkekler zaten evliliğe zor adebte oluyorlar o yuzden evlılıgın ılk aylarında yasayacagınız sorunlar uzun yıllar süregelebilir siz bu durumdan rahatsızsınız cok normal esınız rahatsızlıgınızı bılıyor o zaman ortada kafaya takılacak herhangıbır durum yok kendı kendınızı doldurmayın lutfen bakın anlatmak ıstedıgımı kötü bir örnekle anlatıcam kusura bakmayın ama belkıde o kkızın hayal ettıgı evde esınızle basbasa yasıyorsunuz onun huzurunuzu kacırmasına ızın vermemelısınız bence evınıze geldıgıne sevının esnınızle bırlıkte sectıgınız esyalarınızı görucek ornegın heraksam yemek yedıgınız masayı gorucek sızı yanyana gorucek esınızın sıze sızın esınıze bakısını hıtap edısını görücek yanı bırakın o ne kacırdıgına yansın sız kazanan olarak kaybeden durumuna dusmeyın erkekler olgun kadınları sever unutmayın onun tabusu sızde ötesi yok
amin canım inşallah eşimle tartışmam ve eşimde saçma sapan bi harekette bulunmaz evi terk ede bilirim ters bir hareket yaparda kalbimi parçalarsa
eşinle tartışma sakın daha yenı evlısınız alısma donemındesınız tartişma kotu olur hıc umursama umursuyosan bıle esıne belı etme at kafandan bak senı sevıyo senınle evlı hayatını senınle bırlestırmıs uzulme hıc canımın ıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?