benim durumumda olsaydınız ne yapardınız?

buketsever

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
10
0
6
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ve bir sorunum var sırf bunu paylaşmak için üye oldum..

ben 1 aylık evliyim bugün misafirliğe eşimin teyzesi ve kızları gelecek..
ben gelmelerini istemiyorum teyzesini çok seviyorum ama kızına karşı bu sevgim yok sebebi;
eşimle sanırım geçmişte(benden önce) bir ilişkileri olmuş eşim inkar ediyor ama ben inanmıyorum face de yazışmalarını gördüm ama eşim onlar kıza asılan bi çocuk varmış o yüzden numaradan yapılan şeylermiş inanmıyorum inandıramaz da sebebini bilmiyorum ama içimden bir ses o olayın öyle olmadığı söylüyor..

ben 2 gündür eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok mutsuzum yıllardır kayın validemlere gelmeyen insanlar biz evlendik gelecekleri tuttu sırf bizim eve gelmek için şimdi ben kıskançlıktan öle bilirim bunlar akşam geldiğinde ama kıskanmak istemiyorum..

diyeceksiniz ki madem eşin yalan söyledi neden evlendin çünkü çekindiğini düşünüyorum hem akrabası olduğu için hemde yüz yüze bakmak zorunda oldukları için yalan söylemiş olabilir bu konuyu gündemede getirmek istemiyorum ama başıma ağrılar giriyor kız bide benimle hiç konuşmuyor sözümde-nişanımda-kınamda-düğünümde bir kere konuşmadı bende tam aksine çok iyi davranıyorum konuşmaya çalışıyorum..

ama benim asıl sorunum salak yerine konuluyor olmak mesela bu kızla bir şeyler yaşadılarsa eğer benim bildiğimi bu kız bilmiyor ve aaa kadına bak hiç bişeyden haberi yok die düşünüp rahat hareket ediyor olabilir bildiğimi bilsin istiyorum ben yaaa bilsin..

bide senden önce olan şey ne diye abartıyorsun demeyin kız evime gelecek bugün nasıl abartmayayım benim herkesin geçmişine saygım var ama o geçmiş benim önüme gelip durmadığı sürece bide ben çok fevri hareket ederim bugün ters birşey yapmaktan çok korkuyorum..

ne olur bana akıl verin ne yapayım..

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

bence gerçekten eşinizin dediği gibi olabilir ama tabiyki bunu siz daha iyi anlarsınız eşinizi tanıyorsunuz.
Bana sorarsanız eğer böyle bir durum olmuşsa bile onlara karşı ilgili sevecen davranırsanız kız konusmasa bile siz enerjinizi düşürmezseniz eşiniz işte benim karım iyiki onu seçmişim tarzında bir düşünceye kapılacak içten içe size hayranlık duyacaktır.
Bence akıllı oynarsanız durumu lehinize çevirebilirsiniz. Rahat olmalısınız sonucta o sizin eşiniz artık sadece siz varsınız hayatında yanlızca sizi seviyor aksama onlar gidecek ve siz eşinize sarılıp uyuyacaksınız.

yorumun için teşekkür ederim içimi rahatlattın ben zaten surat asmam ama muhatap olmakta istemiyorum çok skıldım çünkü artık bide kız eşime abi diyor sanırım bi kaç defa duydum abi dediğini ama tam hatırlayamıyorum ama facede hiç abi gibi değildi aşkım diyordu bu nedir ya nasıl bir işin içine düştüm böyle

aslında bugun bence kızın hareketlerını esınle olan dıyologu felan dıkkat et bakalım dedıgın gıbı gecmıs onemlı degıldır eskıde kalmıstır ama boyle bıdurum cok farklı oyle bısey varsa evıne gelıp gıtmesı dogru bısey degıl normal olarak kabul edılemez bence sen bugun gayet normal dogal davran bıde kızla bugunluk samımı olmaya calıs belkı oyle bısey varsa soyler sana veya sen kızın agzından laf alabılırsın

belki gerçekten kıza asılan biri vardı ve onu uzaklastırmak için böyle yaptılar.
Ama sizin düündüğünüz gibi bir şey olsa bile;
kız artık eşinize abi demek zorunda kalıyor
eşiniz artık evli yani kız ile tüm ilişkisi bitmiş
ve kız sizin eve ziyarete geliyor.

bırakın kız düşünsün böyle bir durumda hem unutulmus hem partnerı evlenmıs hemde onların evıne gıdıyor yanı bu sızın ıcın zor bır durum olmamalı bırakın o kasılsın sız cok mutlu olun

o kızı hayatta itiraf etmez çok ketum biri eşimlede öyle muhabbet etmiyorlar benim ağzından laf ala bilmem için konuyu çıtlatmam gerekir o zaman da ben zor durumda kalırım o kendini fasulye gibi nimetten sayar diye düşünüyorum ama bildiğimi bilse keşke..

bide kayınvalideme bu durumu zamanında anlatmıştım şok olmuştu konduramamıştı ama rahatsız olduğumu bildiği halde ne diye getiriyor onuda anlamadım gerçi çekine çekine söyledi ama olsun yani bide kıza hizmet edeceğim ya eşimin belkide eski sevgilisi olan kıza çaymı doldurcam ben şimdi ahhh başkası olacaktı ben de kalk kız kendi çayını kendin koy hatta defol git derdim valla bak ben ama akrabası olduğu için diyemem böyle yapmacık olmak zorunda kaldığım zamanlarda kendimden nefret ediyorum ve rahatsız olduğum insanlarla aynı ortamda bulunduğum zaman midem ve başıma ağrılar giriyor tansiyonum düşüyor ellerimde titriyor off ben rahatsızım sanırım kafadan

ama bak asıl skıntı hiç profillerinde birşey paylaşmamışlarlarda var bu konuşmalar madem öyle profilinizdede paylaşsaydınız..
bugün dikkat edeyim bi bakayım abimi diyecek demezse ne yapacağım ay gelmeseler keşke ya Allahım bugünü sorunsuz atlatmamı sinirlerime hakim olmamı sağlasın inşallah

haklısın canım kendını nımetten sayabıır ama bıldıgını bılmesı ıyı olurdu sen rahatsız felan degılsın normal tepkıler bunlar sevmedıgın ınsanlarla aynı ortamda bulunmak cok zor sıtres yapmamaya calıs sorunsuz bısekıde atlatırsın ınsallah bu aksamı

amin canım inşallah eşimle tartışmam ve eşimde saçma sapan bi harekette bulunmaz evi terk ede bilirim ters bir hareket yaparda kalbimi parçalarsa

tabiyki tedbirli davranın o ayrı ama evliliğiniz cok yeni erkekler zaten evliliğe zor adebte oluyorlar o yuzden evlılıgın ılk aylarında yasayacagınız sorunlar uzun yıllar süregelebilir siz bu durumdan rahatsızsınız cok normal esınız rahatsızlıgınızı bılıyor o zaman ortada kafaya takılacak herhangıbır durum yok kendı kendınızı doldurmayın lutfen bakın anlatmak ıstedıgımı kötü bir örnekle anlatıcam kusura bakmayın ama belkıde o kkızın hayal ettıgı evde esınızle basbasa yasıyorsunuz onun huzurunuzu kacırmasına ızın vermemelısınız bence evınıze geldıgıne sevının esnınızle bırlıkte sectıgınız esyalarınızı görucek ornegın heraksam yemek yedıgınız masayı gorucek sızı yanyana gorucek esınızın sıze sızın esınıze bakısını hıtap edısını görücek yanı bırakın o ne kacırdıgına yansın sız kazanan olarak kaybeden durumuna dusmeyın erkekler olgun kadınları sever unutmayın onun tabusu sızde ötesi yok

siz harikasınız ya içimi acayip rahatlatıyorsunuz peki olurda bu kız gelmez sadece kardeşi ve annesi gelirse ne düşünmeliyim inşallah öyle olur..

bizim hikaye cok benziyo okyunca yine sinir oldum bak.Benim esimide evde kaldigini dusunen sevgili k.v ve k.p halasinin kiziya evlendirmeyi dusunmusler artik arada ne gibi bi konusma gectiyse yazin bizimkiler tatile geldiginde kizcagizda kendi kendini gorucuye cikarmis kalkmis bizimkilerin yazligina gelmis(Esim ve ailesi yurtdisinda yasiyo bu arada)neyse Kismet demek ki ayni yaz bizde esimle tanisdik sevdik birbirimizi 1 yil flortten sonra evlendik hersey guzel 3-5 ay sonraki yaz tatilinde nedense yillarca gorusmeyen hatta esimi bile nerdeyse tanimiyan bu insanlarin bizi ziyarete gelesi tuttu Hemde tatil bitimine bir iki gun kala .Anahtari attim kapinin altina son gunlerimi ablamda gecirdim.Sonraki sene onlarin memleketine esimin babaannesi ve diger akrabalarini ziyarete gittik bi tek onlara gitmedik esime soyledim ben o kizla yuzyuze gelmek istemem diye anlayisla karsiladi,3 sene kizin annesi aradi musaitseniz biz size gelicez,siz gecen sene gelmissiniz ama bizim evi bulamadiniz sanirim biz yeni tasinmistik falan x i (Esimi yani )cok ozledik.resmen sigortalarim atti senelerdir yegenini gormeen bilmeyen insan nasil evlendide kiymetli oldu bu Kadar anlamadim hem biz sizin evinizi bilmedigimiz icin degil size gelmek istemedigimiz icin gelmedik siz niye israrla bize gelmek istiyosunuz anlamiyorum dedim.tabii utun bunlar tel gorusmesinde oldu seninki cok daha farkli ama neler hissettigini cok iyi anlayabiliyorum.Bu kiskanclik falanda degil arada bisey olmus olsa bile bitmis gitmis ama insan bundan dolayi biraz kendini cekmezmi.Imkansiz ama benim teyze oglumla Boyle bi sohbet olsa ve evlense kendimi neden karisinin burnuna burnuna sokayim ki tek sebep olur huzurunu bozmak icin.

amin canım inşallah eşimle tartışmam ve eşimde saçma sapan bi harekette bulunmaz evi terk ede bilirim ters bir hareket yaparda kalbimi parçalarsa

eşinle tartışma sakın daha yenı evlısınız alısma donemındesınız tartişma kotu olur hıc umursama umursuyosan bıle esıne belı etme at kafandan bak senı sevıyo senınle evlı hayatını senınle bırlestırmıs uzulme hıc canımın ıcı

o zamanda bişey düşünmenize gerek yok belki işi vardı belki hastaydı belki baska planı vardı belkide gercekten evinize gelmeğe cekindi bu onun problemi onun düşünmesi gereken şeyler.

eşim kalbimi kırarsa evi terk ederim diyorsunuz yapmayın allah askına o kadar kolay mı herseyı bırakıp gıtmek ortada ele avuca gelır hıcbırsey yokken kız evlı oldugunuzu bılıyor dugune bıle gelıyor sorun sıızın sorununuz değil onun sorunu sonucta boyle bırsey olmus olsa bıle sızden once btmıs esınız sıızınle tanısmıs sızı ondan ustun gormus hayat arkadası secmıs sımdı sız kendınızı nıye kıyaslıyorsunuz kı kızla esınız sonucu zaten soylemıs durumu abartıp degerınızı dusurmeyın bence herseyı unutun sadece mısafır olarak bakın duruma bence

çok güzel söylüyorsun ama şöylede bir durum var ben bu olayın gerçek sebebini bilmiyorum ve hiç bir zaman öğrenemeyeceğimde ya bunların aralarında birşeyler olduysa ve ayrılan kız olduysa eşim zamanında acı çektiyse ne bileyim kafamda bir dolu soru var sırf neyin ne olduğunu bilmediğim için kendimi aptal gibi hissediyorum..

ben en çok bu akraba ayağına yatıp akrabasına göz koyanlardan korkarım . herşey beklenir bunlardan .ben olsam evime almazdım gelmelerine gerek yok derdim ne münasebet yani . kesin araştırmaya geliyorlar . dikkat et peşlerinden git heryere. hiç sevmediğim şeyler bunlar

evet adı üstünde geçmiş de kalmış işte kendinde söylüyorsun.
Rahat davranmaya çalış,eşinede karşı tarafada isteksizliğini ve ya kıskançlıgını belli etme bence.
Güleryüzlü davran 1 2 saat yeterli
Bence takıntı yapmayın.

Akşam kısla mutfakta tek kalırsanız kıza laf arasında eşimin geçmişteki kıs arkadaşlarını biliyorum hepsini anlattı aşkım bana diyin.
Ama pat diye söylemeyin konu açın,zaten kızın tavrı değişecektir varsa ortada birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…