benim durumumda olsaydınız ne yapardınız?

merak ettim naptınız misafirleri nasıl geçti gününüz

kızlar ben c.tesi günü işten eve gittiğimde eşim henüz gelmemişti..
benden yarım saat sonra geldi bana yardım etti evi temizledik ben çayın yanına birşeyler hazırladım ama çok durgundum eşim bunu farketti ve defalarca ne olduğunu sordu..
en son dayanamayıp anlattım o da o kız benim kardeşimden farksız sana daha öncede anlattım ama inan benim umurumda değil o kız, değmez sende boş yere üzme kendini benim için hayatıma girdiğin ilk günden beri bir sen varsın gözlerim senden başkasını görmez gibi konuşup daha bir çok güzel cümleler kurdu..

ben rahatladım mı hayır..

neyse misafirler geldiğinde ben bile kendime hayret ettim güler yüzlülüğümü hiç bozmadım güldüm eğlendim hizmetimi yaptım sohbet ettimm herşey harikaydı kızlada ilgilendim ama birşey dikkatimi çekti kızın sürekli teli çalıyor ve eşimin yanından geçerken sürekli ay sevgilim arıyor tarzında birşeyler söylüyordu.. eşimin umurunda değildi gerçekten babası ile tv izleyip muhabbet ettiler sürekli banaa yardım etti peşimde döndü durdu bende hiç sorun çıkartmadım kız eşime hiç abi demedi ismi ile hitab etti ama eşim sorularına hep yarım ağız cevap verdi..

ertesi gün oldu benim annemlere gidecektik arabayı kayın babamlardan almamız gerekiyordu onlara gittik hiç hesapta yokken bunlarda biizmle geldiler annemle eşimin teyzesi aynı semtte oturuyorlar onlarıda bıraktık o esnada biraz rahatsız oldum ama onuda kolaylıkla eşimin hareketleri sayesinde atlattım ama kız bu defa eşime abi diyordu abi surdan geçecek miyiz burdan geçer miyiz ben orada inecektim felan dedi eşimde e... ben senin şöförün değilim biz annemlere gdiyoruz ve yeterince geciktik zaten, evinize bırakırım araba ile gidersin eşim 2 haftadır anne ve babasını kardeşini görmüyor çok özledi kusura bakma güzargahımı değiştiremem bizimde bi pazarımız var sonuçta dedi..
kız baya bi rahatsız olup bozuldu eşim böyle biri değil aslında ama oda baş başa yapacağımız yolculuğa aniden birilerinin eklenmesinden rahatsız oldu sanırım ama benim açımdan herşey güzeldi diye bilirim..

Ne güzel ooohhh canina degsin kizzz :) giyinip suslenip kizin yanında kocana sokulsaydin allahimmmmmmm :))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…