- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
canım hiç bozma moralini olsun yine dene yılma ben iki kez kucağıma alıpta kaybettim inşallah allahın izniyle ikincide olur
kizlar bu sayfaya ugruyomusunuz bilmiyorum ama ben ignelere basladim hersey yolunda gibi
kizlar bu sayfaya ugruyomusunuz bilmiyorum ama ben ignelere basladim hersey yolunda gibi
Simdilik ignelerimi kullaniyorum hersey yolunda gibi rahim ici kalinligi icin ilacada baslatti dr ins.kalinlasirselam canım topiğin hayırlı olsun benimde yumurta rezervim az kasım ayında adet döneminde başlıycak iğneler sen neler yaptın
canım benim de senin gibi tiroid sorunum vardı geçen ay kontrolüm vardı herşey normale dönmüş ama dr acele etme dedi bir ay daha bekleyelim ilaç içiyordum drum kesti ilacı birde ilaçsız deneyelim bu ay dedi bende o yüzden şu anda beklemedeyim ayın 23 de tekrar gidecem sen ne yaptın düzelttin mi yoksa ilaç mı kullanıyorsun
salı gunu yumurta toplama işlemı olcak
canım beni hatırladın mı bilmiyorum ama bende tüp bebiş annesi olacam inşallah sorunsuz bir şekilde yumurtaların toplanır ve güzel güzel bölünüp döllenirler en sonda sana sımsıkı tutunsunlar.
hatırlamaz olurmuyum arada durumunu kont.edıyodum ılk kk gırdıgımde sen ve bebetomla yazısmıstım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınş.lah bebetoom da hamıle o kendılıgınden kaldı
senın kacıncı gun emrıyosuydu kac yumurtan vardı hatırlarsan yazarsan sevınırım
canım bizimki 5. gün embrıyosuydu toplamda 18 yumurta vardı 13 tanesi işe yaramış ve 1 tanesi transfer edildi,bebetomdan haberim var bende sizin topiğe bakıyorum arada :) iyi haberler var mı diye inşallah senden de gelecek bu arada bize kaç yumurta toplandı bilgisi dışında bişey denmemişti bizde kör cahil gittik desek yeridir en son dondurma işlemi için bir kağıt veriyorlardı orada gördük.sende durumlar iyi mi doktorlar bişey diyor mu.
10 yakın yumurtam var ama sormadım kesın bılmıyorum artık yarın kactane toplandı falan sorarım sımdılık hersey yolunda gozukuyor ama tabıı benım kafamda acabalar hep var :18: ınsallah bende mujdelı haberı paylasırım sızlee
inşallah canım rahat ol umarım kolaylıkla geçer aç karnına gidiyorsun unutma :) iyi haberlerini bekliyorum.
sagol canım dualarını eksık etme:18:
canım nasıl geçti merak ettim seni.
ben bısey hıssetmedıgım ıcın bana guzel gectı narkoz falan 14 tane yumurta toplamıslar canım yarın bılgılendırceklermıs
iyi maşallah umarım güzelce döllenirler canım haberlerini bekliyorum sakın stres yapma bu dönemi mümkün olduğunca rahat geçir ve meryem suresini dinle haberleşelim inşallah.
canım 12. kk gırmeye bılırım merak etme bu arada 14 yumurtadan 11 bırı donlenmıs 8 bebek olmus yarın transferım var merak etme benıbol bol dua et bana
canım benim adın sanırım deniz dualarımdasın zaten :) iyi haberlerini bekliyor olacammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?