Benim durumumda olup tupde basariyi yakalayan varmi?

Merhaba
benim amh testtim yapilmadi hormon testlerimde hersey normal gozukuyor son 2 ayda tsh sorunlu cikti ama yumurtlayamiyorum bu kaniya ben vardim

doktor birsey dedimi benim amh düşük diye bıestoron ilaca başlattılar.

doktor birsey dedimi benim amh düşük diye bıestoron ilaca başlattılar.

yok dr bisey demedii butun testlerim normal cikti tsh haricindekiler o yuzdem amh de yapmiyolar galiba ama ben yumurtada bisey oldugunu hissediyorum

sende hipotiroid var yani tiroid bezlerin hiç çalışmıyor benimde tam tersine çok çalışıyor bende kilo kaybı yaptı senin ki kilo aldırıyor eğer değerlerin üzerinde ise bezler az çalışıyor benim ki çok çalışan değerim 0,00041 çıktı o kadar kötü yani sintigrafi çekildi ön tanı graves yazıyor ben dahiliye gitmiştim ama endokrin bu hastalığın uzmanı olduğu için ona yönlendirildim doktor bana böyle tüp bebek yaparsan tutmaz tutsa bile düşer demişti şimdi tedavi aşamasındayım bende temmuz da başlayacaktım ama olmadı senin gibi bende de hiç sorun yoktu 2 aya kadar ama ne yapalım vardır bunda bir hayır diyorum kendime ama içim öyle söylemiyor inan çok üzüldüm kaç aydır resmen depresyona girdim zaten kolay hamile kalamyıoruz birde bu engel mi çıktı diye inan kendimi yedim bitirdim iki aydır sen ne durumdasın bilmiyorum ama buraya bir arkadaş yazmış hemde tüp ile hamile kalmış bizim gibi tedavi görürken hemde şu anda görüyorum diye ona yazdım nasıl başardın cevap alamadım inşallah bizde onun gibi sorunsuz atalatırız bu dönemi

selam bende birşeyler sormak istiyorum konuşalım ne olur.bu ay deneeyeceğiz inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

ne sormak ıstersen yaz canım ben hergun ugruyorum nete mutlaka cevap yazarım.... zaten bu yuzden bu sayfayı da takıp edıyorum :)

ne sormak ıstersen yaz canım ben hergun ugruyorum nete mutlaka cevap yazarım.... zaten bu yuzden bu sayfayı da takıp edıyorum :)

canım meraba takipteyim hala seni yarın yumurta toplama yapılacaktı galiba allah yardımcın olsun yarın da yaz olurmu rabbin hayırlısıyla kucağınada verir inşallah ben bişey sorucam hangi merkezde yaptırıyosun bide şimdiye kadar ne kadar harcadınız

ben erzurumda yaptırıyorum canım araştırma hastahanesınde. sımdıye kadar sadece ılaclara para verdım oda 535 lıra. hastahaneyede 500 yada 600 gıbı bır sey yatacak toplamda 1000 yada 1100 falan olacakmıs....

selam kızlar ben geldım sabah 8,30 da aldılar benı 10,30 da basladılar toplamaya. ondan once bır suru ıslem yaptılar...derken gozumu yatakta actım. hersey yolunda dedıler saat3 e kadar bırsey yedırmedıler. 4,30 da da cıkardılar sımdı evımdeyım. cok az bır agrım var adet agrısı gıbı... kanamam olmadı cok sukur... kac yumurta topladılar durumları ne bılmıyorum ben sormadım onlarda soylemedı:) bız sızı transfer ıcın arayacagız bılgı verecegız dedıler o kadar.....

çok geçmiş olsun tatlım ne kadar sürdü işlem damaryolu açtılarmı serum falan bişey taktılarmı öncesi işlem derken evrak işimi yoksa sana mı bişey yaptılar hadi bunuda atlatdın darısı transfere hayırlısıyla

anlasılan detaylar lazım sana :)
once bır odaya aldılar tamamen ustunu cıkartıp sadece amelıyat onlugu gıydırdıler. basına da yesıl bone:) sonra damar yolu actılar. amelıyathaneye gıttık yuruyerek oyle her seye bakarak :) sonra çatala cıkardılar. serumu taktılar hemsıre dezenfekte ıslemı yaptı. b( burası bıraz acılıydı ama dayanılmıyacak bır sey degıl :) sonra uyuyakalmısım :) hıc bır sey hatırlamıyorum. uyandım yataga getırmısler. serım taktılar ıkı sefer daha yaklasık yarım saat bıle surmedı gırıp cıkmam ıslem zaten 10 dk falan bır sey. benı 5 saat falan dınlendırdıler. hemen yemek vermedıler. zaten oncekı aksamdan yeme ıcmeyı yasakladılar. 3 saat sonra falan opu dan yemek yedım. hepsı bu cok sukur...

kızlar yarın saat 12 de trasferım olacak ınsallah... kayda gecsın dıye burayada yazayım dedım. salı yumurta toplandı4. gun transfer yapılazak:) denızım senın ıcın yadım ozellıkle....

günaydın kızlarr

bende 4senelik evliyim 2düşüğüm var bizde bu zamanlara gelesiye kadar bayabi yollardan geçtik eşimde varikosel çıktı onu hallettik morfoloji sorunu çıktı onuda hallettik derken bu seferde bende troid çıktı yüksek dedi dr biraz 4.27lerde falan bide rahmim ters benim hsg çekildim tüplerde falan bişey çıkmadı ama dr haftayada histeroskopi yapıcak çok mu aşağıya doğru die rahmim bakıcak

normalde senin durumunda olup çok doğum yapan hastam var ama senin 2düşüğün olduğu için bütün detayları incelemem lazım dedi kasıma kadar bu işleri halledicem ondan sonra istersen tüp bebek yaparız istersen normal yollarla denersiniz karar size ait dedi ben çok kararsızım :26:

Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

gecmıs olsun... ben tup bebek ıle devam et derım.... sakın asılama ıle falan zaman kaybetme....

evet canım transfer yapıldı cuma gunu. hersey yolunda geectı dedı dr sımdı beklemedeyım :) tek embrıyo transfer edıldı 3. gundu. 8 hucreli dedıler. bakalım kaldı 9 gun :)

hadi hayırlısı bakalım beta hcg nin yükselişini beklemek var sırada inşallah herşey ummduğun gibi gider dualarım seninle

bu sayfaya yazmayı unutmusum :)
transferın 10. gunu test yaptım hcg1,20 cıktı ... nasıp olmadı ılk denemede. ınsallah ıkıncı sefere:)

bu sayfaya yazmayı unutmusum :)
transferın 10. gunu test yaptım hcg1,20 cıktı ... nasıp olmadı ılk denemede. ınsallah ıkıncı sefere:)

canım hiç bozma moralini olsun yine dene yılma ben iki kez kucağıma alıpta kaybettim inşallah allahın izniyle ikincide olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…