İsde 1.umudum tesekkur ederim cvp yazdiginiz icin ins.bende kalabilirimCanım burda herkesin sorunu farklı kimi hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyo kimide büssürü probleme rağmen hamile kalabiliyo benimde yumurtam olmuyodu eşiminde spermleri hareketsizdi 2 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım hemde tek yumurtayla yani allahın takdiri canım
Cnm topign hayirli olsun umarim umut dolu yazilar yazilir topigne. . .
Sagol canim benim ins.cok kisi vardir benim durumumda olup bebisine kavusan umut a ihtiyacim var
İns.etmezler canim ee ne yapiyosunOlanlar desteklerini eksik etmeyin lütfn
İns.etmezler canim ee ne yapiyosun
İns.adet olursun canim benimde bu ay cok agridi ben gununde adet olcam sandim ama dr rahim duvari kalinlasmamis dediKasıklarıma bzen hafif bi agri griyr ama bilmyrm artk
İns.adet olursun canim benimde bu ay cok agridi ben gununde adet olcam sandim ama dr rahim duvari kalinlasmamis dedi
Agri anlik cok az belli edyr hemen gecyr.simdi hc agrim yok
Tamam canim adet olcan ya ondan ilacda bitti ins.10 gun falan beklemeden sokulursun
Topiğn hayırlı ve uğurlu olsun canım
Bu topiğe yazan herkes en kısa sürede hamiş kalsın inşallah
topiğin hayırlı olsun canım....
Denizim topiğin hayırlı olsun inşallah kafandaki bütün soru işaretlerinin çözümünü bulursun arkadaşların yardımıyla...
Sagol canim ama bu durumda olup hamis kalan 1 kisi var galibatopiğin hayırlı olsun cnm.
inşallah paylaşımlar bol olur ve sana umut olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?