Benim durumumda olup tupde basariyi yakalayan varmi?

zd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
8.579
115
363
Ben 27 yasindayim 4 yildir cocugum olmuyor tup bebek yapicaz butun hormon tahlillerim hersey normal (son 2 ay triodle ilgili sorun yasadim ama ilac kullaniyorum) esimin tahlilleride normal son muanede de sordum pcosla ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadi ama klomen ve buyutme ignelerinde anlasildigi uzere yumurtlamamda sorun var tabii biliyorum tup bebekde daha cok yumurta elde ediliyor ama benim sorum su bu hormon ilaclariyla buyuyen yumurta tup bebekde basari saglarmi yani benim gibi olup tuple hamile kalan varmi?

Canım burda herkesin sorunu farklı kimi hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyo kimide büssürü probleme rağmen hamile kalabiliyo benimde yumurtam olmuyodu eşiminde spermleri hareketsizdi 2 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım hemde tek yumurtayla yani allahın takdiri canım

İsde 1.umudum tesekkur ederim cvp yazdiginiz icin ins.bende kalabilirim

Topiğn hayırlı ve uğurlu olsun canım
Bu topiğe yazan herkes en kısa sürede hamiş kalsın inşallah

Denizim topiğin hayırlı olsun inşallah kafandaki bütün soru işaretlerinin çözümünü bulursun arkadaşların yardımıyla...

topiğin hayırlı olsun cnm.

inşallah paylaşımlar bol olur ve sana umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…