Benim dürüstlüğümü seviyormuş

sonsuzakadars

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
311
109
103
Kızlar yıllarca unutamadığım kişi biranda bi mesajla tekrar hayatıma girdi yani küllenen ateşi alevlendirdi ama sevgili değiliz bi gün ona beni seviyor musun sevmiyor musun diye sorduğumda dürüstlüğünü insanlığını seviyorum dedi bütün umutlarım yıkıldı şimdi tekrar o ateşi küllendirmeye çalışcam
Sizden isteğim şimdi ne yapsam nasıl kafamdan silsem tamamen sosyal Medya'dan iletişimi kessem onunla yani nasıl bi yol sürsem ?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir

Böyle zahmetli şeylerle yorulmamak en iyisi.

Hala nasil kafamdan silerim diye mi dusunuyosun? Dolayli yollardan sevmiyorum demis resmen umrunda bile olmasin

''İnsan olarak seviyorum'' aynı lafı ben de duydum hem de o kadar emek verdim taviz verdim onun sonucunda..
Bence hiç bu insana kafanı takma değmez çünkü.
Sana açıkça demek istediği şu ''hey ben bu aralar yalnızım takılmak için de çevremdekiler sarmıyo/veya yok ve sen de bir seçenek olarak aklımda kalmışssın sende şansımı deneyeyim istedim''

Benimde taviz verdiğim emek verdiğim yıllarca beklediğim bi însandan bu şekıllde Cvp almak yıkıcı..ya hani derlerr ya tam unutuyordum toparlanıyordum tekrar çıktı karşıma ve allak bullak oldum diye aynen öyle oldum bende ve şimdi en başa döndüm nasıl toparlanırım bilemiyorum ((

senin kafanı karıştırmasına izin verme. sen sevilmeye layıksın ancak o değil o yüzden onu sevmekle ödüllendirmemen lazım. bir daha karşına çıktığında tepki verme yoluna çıkarsa da yolunu değiştir. emin ol o yüksek egosu o zaman sarsılır senin de için rahatlar. zaten zamanla eden bulur lafının gerçek olduğunu göreceksin onun haberlerini duyarsın.

Bu sözlerin içimi rahatlattı teşekkür ederim..aslında iyi bi insan bu sözünden önceki mesajlarında hep bişeye ihtiyacın varmı eğer ben şunu Alıcam dediğim zaman ben alıyım diye hep söylerdi...ama şöyle bişeyde var bunun karakterinde böyle etrafına bu şekilde davranır yani bana özel değil sanırım ama yinede insan etkileniyor yapmasa bile söylemesi yetiyor yani.yoluma çıkıp kafamı karıştıracağım da sanmıyorum çünkü uzak kalmak isteyen kendisi ama sözlerinizde dikkate alacağım..bide Whapsaap ımı kapatmalımıyım yoksa onu engellemelimiyim nasıl davranacağımı bilemedim bu konuda çünkü numaranı sileceğim dediği halde silmemiş..

düşünceli biri olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı sana umut verir gibi davranıp ardından ''seni insan olarak seviyorum'' demezdi. karakteri böyle diyorsun ama seni mutsuz ediyor bu karakteri. sadece laflarına bakıp ondan etkilenme. lafa gelince herkes kendini farklı lanse edebilir. whatsapp ını kapama, onu engelleme sadece sana yazarsa da cevap verme bence. senin numaranı silip silmemesiyle de ilgilenme.

Dediğin gibi bu karakteri beni mutsuz ediyor hemde fazlasıyla..zaten çözemediğim de bu önce ilgili sonra insan olarak sevmesi direk sevmiyorum deseydi keşke neyse yorumların için teşekkür ederim içimi ferahlattın :)

bişey değil canım. merak etme aynılarını yaşadım en iyisi böyle insanlarla muhatap olmamak. kendine iyi bak.

Eski konularımı okurken bu cevabınızı düşündüm tekrar
Eden bulur yazmışsın ama o hala paşalar gibi devam ediyor
Allah ım ne zaman onunda benim gibi yıkıldığını göreceğim
!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…