Benim elti sorunsalım. Nasıl başa çıkacağım ben bu kadınla...

Erkek arkadaşımın ortanca yengesi de böyleymiş, büyük yengesiyle bir dargın bir barışık 10 yıla yakın vakit geçirmişler, bir gün konuşuyor samimi, bir gün gördüğü yerde kafasını çeviriyormuş. En son diğer abisinin düğününde barışıp, sonrasında sorun çıkarıp küsmüş. Yengesi evi terk etmiş, ben kimseye alışamadım, kimseye ısınamadım diyerek eşi zor döndürmüş eve, dönünce erkek arkadaşımın abisi de annesi ve babası dahil olmak üzere ailedeki herkesle iletişimini kesmiş. Birde aynı apartman da altlı üstlü oturuyorlar. O kadının da psikolojik sorunları varmış, sizin eltinizde öyledir hep sorunlu biriydi diye kendiniz de söylemişsiniz zaten, konuşsanız da çözümleyemezsiniz mecburen görmezden geleceksiniz.

Valla benzer durum benim de başımda. Ne yapmali bu eltileri bende bilemedim.bi cikar yol bulursan bana da soyle.ben artik kiskancliga bagliyorum.cekemediklerinden boyle yapiyolar. Biz ayni sehirde degiliz allahtan.ama benim de şöyle bi sorunum var esim abisini cok seviyo. Surekli gorusmek istiyo falan. Valla benim eltim bizim düğünde 8 yillik evliydi.o zsmana kadar istemediginden cocuk yapmamislar. Olmamistir falan degil yani. Kadim hasetinden benim düğünden 1 ay önce cocik yapti.eminim ilk torunu ben veriyim diye yapmistir :))) bilseydim daha once evlenirdim de 35 ine kadar beklemezfi çocuk icin :))) ama sunu söyliyim allah herkesin kalbine göre veriyo buna inan. Er gec mukafatini alirsin tefekkür etmenin. İnsanlık bizde kalsin

bence seni baya baya kıskanıyor ve kendini senden geride kalmış hissettigi için hırçınlaşıyor küçük çocuklar ilgi çekmek için saçmalar yaa onun yaptıklarıda bana öyle geldi,yani hayatım kısacası arkadaşlarında dedigi gibi sanki eltin şeffafmış gibi davran görme duyma sanki hiç yokmuş olmamış gibi en sonunda bıkacaktır çünkü egosal sorunları var yada fazla pohpıhlayacaksın kii degmez ugraşma,görüşme gitsin

kesinlikle muhatap olma. o yok say yok farzet hic gulme bile baska seylerle ilgilen. ben oyle yapiyorum kafam cok rahat... benimki bi de boyle aciktan degil teke tekken yapar yapacagini. teke tek kalmiyorum ben de artik. yuzunu cevirir bana kayinvalidemin kocasinin esimin yaninda hep konusur ama yarim agiz... gulerek adam....... diye bi sey var onu yapar..

ne mi yapiyorum sinirlensem de bazen bi tane patlatmak istesem de hic gormuyorum ben de yuzumu ceviriyorum gormemezlikten geliyorum. artik kadin toplantilarina kisir gunlerine onlarla hic katilmiyorum. komsuda toplaniyorlar cagiriyorlar beni ben de hemen isim var diyorum guzel bir bahane buluyorum zaten sayili gun cabuk gecer misali.... ya da cok mu israr ettiler hemen tamam tamam diyorum giyinip ben markete gidiyorum diyorum bi bakiyorum ben evimin eksigini gorene kadar onlar dagilmis....

hic konusma muhatap olma. benim eltim ilk baslarda cok iyiydi hep derdini anlatiyordu. oysaki benim agzimi ariyormus... gidip hepsini elaleme kaynanama falan yetistiriyormus.//

cahil iste napican... kafana bbile takma yani o kadar degersiz gor.... aklina bile getirme... hic ilgilenme hep neseli ol... neseli olursan catir catir catlar tecrubeyle sabit.

Anlaşılan o ki bu hatun seni fena kıskanıyor
Senin umursamaz tavırların onu daha da deli ediyor
Böyle devam et,takma,umursama,görmezlikten gel

bir arkadaş daha var böyle br eltiden muzdarip. ama onun kv kp i eltisinden yana. en son arefe günü kv evinde 3 eliti girdi birbirine. onunda eltisi durumu bu hale getirmek için çok kışkırtma çabasına girdi.

aman diyim madem herkeste sizin haklılığınızın farkında sz efendiliğinizden taviz vermeyin kimse sizin korktuğunuzuda düşünmüyo anladığım kadarıyla. onun cahilliğine uymadığınızı düşünüyolar. buda sizin için gurur verici onun için onur kırıcı bi durum tabi anlayana. ayrıca kv ve kp i ayakta alkışlamak gerek. sizin gelmemenizi istediği için o davete katılmamaları taraflarını açıkça ortaya koymaları demek. bize ne diyip gidebilirlerdide.

Son düzenleme:
tam okuyamadım ama anladım problemı.
uff bosver ya ne eltıymıs bosver gıtsın.bak bende var .altlı ustlu oturuyorum yılda 1 belkı gorurum konusmam gıtmem gelmem .onlar kankadır .bana bıraz gıcık oluyolar ama amann de gec sende takılma cok.buyukler ne demıs kuma gemısı yürür elti gemisi yürümez ,dogru yazdım inş.
sen eşinle evlendım onun aılesı cevresıyle degıl ,ben bunu benımsedım oyuzden etrafta olan bıtenlerı gormuyorum duymuyorum cevapta vermıyorum sende öyle yap.boyle takarsan üzülürsen sadece kendını ve eşini huzursuz edersın.oyuzden evlılıgının tadını cıkar gerısını bosver gıtsınb ,rahat ol ,bende cok takardım onu demıs bunu yapmıs nbıye oyle v.s aa sonra baktım kendımı uzuyorum bosver dedım ,uzak ol hersey herkesten kafan ozaman daha rahat oluyo

Son düzenleme:
içi fesat olan insana çözüm bulamazsın,içinde ki yangını hiç söndüremezsin... fesatın içindeki yangın kendi kendini her zaman körükler... uğraşmaya,düşünmeye kendinizi sıkıntıya sokup,huzursuzluğa sürüklemenizee gerek yok.. hayatınızı onun yaptıklarına göre şekillendirmye çalışırsanız evlilik hayatınız,huzurunuz avuçlarınızın içinden kayar gider....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…