benim eltim bir harika!!!

Ay sinir. Evdeki eşyayı kıskanmak nedir yaaa... git al kendinde. Valla insanlar bi garip...
O eltiye "zıkkımlanırken böyle demiyordun ama" demek var da neyse... Siz nezaketinizi bozmayın. Laf söylemek için söylemiş, laf ola beri gele
o lafı dedi hla yiyordu bi yandanda. Ama demem bişey ne dicen bacım anlamazki. Bemde kalktım işte sofradan hiç dedim muhatap olmim doğru evine gül.

o senin karakaşından karagözünden değil her şeyin iyisini istemesi,nasılsa huyunu öğrenmişler sendekilerin aynısı alınıyormuş istediği şeyleri sana aldırarak temin ediyormuş çakaaaaal

aaa nekadar patavatsızlık böyle ya nedemek benden bıktınız yeni gelin alıyonuz...canım çekceğin var valla.lafını esirgeme öyle insana böyle cevap..

Keşke söyleseydin bak ne kadar da güzel löp löp yutuyorsun diye...
Allah'ım nasıl insanlar var Yarabbim insan bir Ellerinize sağlik der yahuuu peeeeesssss

acaba kendi yufka açmayı bilmiyor da kıskandı mı sizi? hoş bilse bile zor iştir kışa hazırlık. sırf bu nedenle bile kıskanıyor olabilir :)

aaa nekadar patavatsızlık böyle ya nedemek benden bıktınız yeni gelin alıyonuz...canım çekceğin var valla.lafını esirgeme öyle insana böyle cevap..
ohooo bu neki düğün gecesi çocuk yapıp yapmamıza bile kendi karar vercekti utanmasa.

Keşke söyleseydin bak ne kadar da güzel löp löp yutuyorsun diye...
Allah'ım nasıl insanlar var Yarabbim insan bir Ellerinize sağlik der yahuuu peeeeesssss
ya inanki elinize sağlık demesin ama söylediğini de demesin yahu. Hap hup uerken deme en azından. Daha belimizin ağtısı geçmemişken deme. Ama işte insan olsaaa....

Arkadaşım öyle bir anlatmışsın ki valla kokusu geldi burnuma Şaka bir yana, eltiniz bunu söyledi de , kayınvalidenler nasıp tepki göstermedi ben onu anlamadım

acaba kendi yufka açmayı bilmiyor da kıskandı mı sizi? hoş bilse bile zor iştir kışa hazırlık. sırf bu nedenle bile kıskanıyor olabilir :)
Ee yufka açmayı bilmior yapmayalım, örgü örmeyi bilmior örmeyelim, yemek yapamıor yapmayalım... e herkes ona göremi yaşıcak anacım. Öğrensin madem ne diek demi:-D onunki hasetlik,kıskançlık masum kalıor inanın...

Maaşallah senin boğazında bizden aşağı değilmiş hani, deseydiniz. Sinir olurum böyle insanlara hem ellerinden bir iş gelmez hem de çeneleri durmaz.

Arkadaşım öyle bir anlatmışsın ki valla kokusu geldi burnuma Şaka bir yana, eltiniz bunu söyledi de , kayınvalidenler nasıp tepki göstermedi ben onu anlamadım
tatlım öyle bir ana geldiki... hani yemek bitmiş gibiydi sofra dağılcak kayınpederim tam çay alıor eşim tvkumandasını arıordu. Eltimin eşi olan kaynım, kayonvalidem ve ben duyduk die düşünüyorum. Eşi zaten ağzınıza bakıor bişe demez diemez, kayınvalidem öyle cazgır bi kadın değil. Bende duyduğum an zaten kalktım Sofradan. Yorgunum ben gidelim dedim eve geldik. Tabi eşime anlatmadım anladı bişeler olduğunu ama ben anlatmadım. Sinir harbiyle dolanıom evde işte:-D

Maaşallah senin boğazında bizden aşağı değilmiş hani, deseydiniz. Sinir olurum böyle insanlara hem ellerinden bir iş gelmez hem de çeneleri durmaz.
ah işte demedim bişe hadsiz olan o. Be. Öyle bi sofrada asla tatsızlık yaratmam maaile toplanılmış ne güzel demi eşimimi üzim orda.

Keşke onuda çagirsaydınız hamur yaparken
daha önce bi lere yaptık kıyamet kopardı beni çağırmadılar die. Bu sefer içinde gün belirlenmeden kayınvalidem söylemiş önümüzdeki hafta yapıcaz gelirsin die bu halimle işmi yapım demiş. Hamile kendisi. Biz ilkinde de yapamaz bişey die çağırmadıydık çağırın dedi çağırdık bana işmi yaptırcanız dio. O doyumsuz bi insan. Kayınvalidemle iş yaparız nie çağırmadınız çağırırsım gelmez gezmeye gideriz gel deriz gelmez öbüründe çağırmazsın nie demediniz.cins cinss apayrı bi cinsss

ya o kadar güzel anlatmışsın ki, valla yaptıklarınızdan canım çekti

belki siz yorulduk ettik deyince ondan bi beklentiniz var sanmış olabilir, ya da bana neden erzak ayrılmadı diye düşünmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…