Çok büyük bir sorumluluk aslında evde hayvan beslemek
Aslında çok da büyük mutluluk veriyorlar insana, acayip stres atıyo insan onlarla eğlenirken
Bir süre sonra ailenin bir bireyi oluyor yeri geliyor onu rahatsız etmemeye çalışıyorsunuz falan :)
Ama bi o kadar da bakımı zor, özellikle kediniz vara kollarını jiletlenmiş gibi tırmık izleriyle dolar.
Benimki gibi dövüşçü asabi bir kediniz olursa heryerinizi ısırır saldırır.
Erkek ve dişiye göre bazı zorlukları vardır.
Benim kedim erkekti ve bazı dönemlerinde bana bile saldırıyordu.
Kısırlaştırmak en iyisi ama o da hayvanlara haksızlık gibi bilemiyorum.
O dönemlerinde çıldırıyordu bacaklarıma yapışıyordu :)
Ama temiz hayvandır kedicikler suyu sevmezler dilleriyle kendilerini temizlerler.
Kumundan başka hiçbir yere çişini ve kakasını asla yapmazdı.
Ben kumunu balkona koyardım hergün ev temizliği de yapmamıza rağmen dışarıdan girince ev kokuyor gibi oluyordu genelde ve rahatsız edici bir kokuydu. Tuvaletini yaptığı zaman kakasını alıp kum temizliği yapmama rağmen bilemiyorum kedi besleyen arkadaşlarım da var aynen onların evi de maalesef kokuyor.
Benim asabi kedi koltukları tırnaklamaktan mahvetmişti koltuk kumaşlarını.
Hayvanı bir odaya hapsetmek bence özgürlüğünü elinden almaktır evin heryerinde dolaşırdı kedim.
Canım benim ya birlikte yatardık geceleri yumoş yumoşşş. Burnunu öperdim bebeğiminnn...
Ama artık yok

Dünyanın en güzel hayvanlarından biridir bence kedi ya ben çok seviyorum bayılıyorum kedişlere ama bir daha almaya cesaretim yok artık. İnsan kaybedince de çok üzülüyor. Bakmak büyük sorumluluk eğer kendinize güveniyorsanız öyle alın bence.