Benim erkegim

Kendinden çok benimle ilgilenmesi. Bazen bunaltıcı oluyor. Bu iyi bir şey gibi ama gerçekten değil. O kadar ki ben olmasam yaşayamayacak gibi herşeyi benimle yapmak istiyor. Kendi arkadaşlarını benden sonra uzaklaştırdı kendinden. Benden de aynı şeyi bekliyor hep beraber takılalım istiyor. o kadar ki telefondan kendi kız arkadaşımla konuşmamı bile kıskanıyor. Hatta geçen doğum günümde bana muhabbet kuşu aldı ben seviyorum diye. Bende haliyle kuşla ilgilendim sevdim falan bu da benim için uzaktan gelmişti. Onunla değil de kuşla ilgilendiğim için ufak bir küskünlük bile yaptı :işsiz:

Kendinden çok benimle ilgilenmesi. Bazen bunaltıcı oluyor. Bu iyi bir şey gibi ama gerçekten değil. O kadar ki ben olmasam yaşayamayacak gibi herşeyi benimle yapmak istiyor. Kendi arkadaşlarını benden sonra uzaklaştırdı kendinden. Benden de aynı şeyi bekliyor hep beraber takılalım istiyor. o kadar ki telefondan kendi kız arkadaşımla konuşmamı bile kıskanıyor. Hatta geçen doğum günümde bana muhabbet kuşu aldı ben seviyorum diye. Bende haliyle kuşla ilgilendim sevdim falan bu da benim için uzaktan gelmişti. Onunla değil de kuşla ilgilendiğim için ufak bir küskünlük bile yaptı :işsiz:
Aslan burcu mu:) şaka bi yana aynı şeyşeri yaşıyorum

Yok aslan burcu benmerkezci diye biliyorum. Benim ki yengeç burcu :KK49: Çok kötü birşey ya bazen ona biraz bencil ol kendini düşün diyorum resmen :halay:
Evet benmerkezci,kendisi istediği için hayatının merkezine alıyo,arayıp soruyo,arkadaşlarını ikinci plana koyuyo.benim yapmasını istediğim birşey onun için doğruysa fedakarlık göstermeyeceğinin sinyallerini verdi

İyi yönleri ; Çok iyidir, çok iyi niyetlidir, benim yaptığım her türlü şeye sabreder, beni kırmaktan korkar, gözü gibi bakar :KK68:
Sevmedim yönleri ; Sinirlendiğinde sesini yükseltir, sokak ortasında dahi olsak bağırır.
Bazen haksız olsa da asla kabul etmez beni suçlar.. :KK51:

Hep bir ağır abi havalarında.. kendini dünyayı kurtaran kahraman sanması ve bunu bana uzun uzun açıklaması..
Kavga çıkarttığımızda hep kendini haklı sebepler göstermesi.. Sonrada hatasını kabul edip özür dilemesi..
Haklıysan sonuna kadar savun dimi ama...
Sebebsiz yere kıskanması..
Eğitimini yada tipini değilde... Hep gücüyle ilgili gösteriş peşinde.. Yok ben bu kadar askerlik yaptım da dövüş eğitimi aldımda ben seni korurum.. da felan filan..
Mesajlarıma geç cevap vermesi... Aynısını ben yaptığımda triplere girmesi...

aklıma daha fazla gelmiyor..
Ama iyi yanları da çok fazla..

Ben bu sebepten nisan atmayı düşündüm.
Siz nasıl sindiriyorsunuz?
Kendimi tanıdığım için sanırım.
Çünkü çok zorluyorum onu çoğu zaman.
Ama o kadar fazla artı yönü var ki, bu huyunu gitgide daha da azalttı benim sürekli uyarmam sayesinde.
Aşağılayıcı bir şekilde bağırmıyor zaten. Eğer bir şeye kızmışsa ve bende üzerine gidiyorsam söyleyeceği şeyleri sesini yükselterek söylüyor bende her fırsatta hoşlanmadığımı dile getiriyorum.
7 yılda bu huyunu da azalttı dediğim gibi.. o yüzden çok sorun yaşamıyoruz bin şükür.
Bunun için nişan atmayı asla düşünmedim çünkü çok fazla artı yönü var sevdiceğimin
Allah ona peygamber sabrı vermiş bana sabredebildiği için :KK76:

Back
X