kocan aklını başına topluycak kaynanan düzelmez cnm o tipleri çok iyi bilirim...
ailen çok güzel bi adım atmış ama karşısında bunu anlayacak bi insan olmayınca ailenin çabasıda boşa ....bence tekrardan bu girişimde bulunmasınlar...değmez
Ay sen çok yaşa emiolmazmıı ayıpsınnnn benimm soyu tükenmek üzre olan karettakarettaa ayyy pardonnnnn kocam var..
Ay sen çok yaşa emigüldürdün beni.
Hires şekerim anlamadığım, kayınvalidenle baban tartıştı diye eşin demi ailenle konuşmuyor, gidip gelmiyor.
Eğer öyleyse çok büyük terbiyesizlik bu yaptığı, bence rest çekmelisin. Madem bu sebepten dolayı o tepki gösteriyor sende gösterecek ve kayınvalidene gitmeyeceksin.
Anlamıyorsunuz demeniz çok itici bir tabir olmuş. Bende kocasının umurunda olsun diye rest çek demedim zaten.arkadaşım adam annesine düşkün karısına değil... rest çekerse çok tini olur adam için onun anası var aşkı karsını herşeyi anlamıyomusunuz bu kavramı!.. ama anlatılmaz yaşanır zaten
evet eşim annesine asla hayır diyemez..
babasına da diyemez..
kardeşlerine de hayır dediği vuku bulmamıştır..
hatta genelde arkadaşlarına bile hayır diyemez..
ama Allah için biriktirdiği hayırları israf etmez; hepsini itina ile benim üzerimde kullanır..
evet eşim annesine asla hayır diyemez..
babasına da diyemez..
kardeşlerine de hayır dediği vuku bulmamıştır..
hatta genelde arkadaşlarına bile hayır diyemez..
ama Allah için biriktirdiği hayırları israf etmez; hepsini itina ile benim üzerimde kullanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?