benim eşim gibi annesine hiç ''hayır'' diyemeyen bi eşiniz var mı????

hires

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
20
0
36
Ankara
offf bunlar beni delirtecek yakında....ya arkadaşlar dün akşam çıldırdım varya görmeniz lazım.babamla eşimin annesi düğümüzde çok büyük kavga yaptılar. babam haklıydı ama bunu herkes biliyo.şu an hala küsler babam arayı biraz düzeltmek için annemle konuşmuş annem aradı kayınvalidemleri de davet etti.tamam eşimle konuşup sana dönerim demiş.annem teli kapatır kapatmaz eşimi perde taktırcam sana diye bahaneyle evine götürdü. orda bi güzel doldurmuş.eşimle ben önceden konuşmuştum haberi vardı gideriz demişti ama annesiyle konuşunca fikri hemen değişti.gitmiyoruz dedi bende çıldırdım.çok tartıştık gece yarısına kadar.... hergün sölüyorum biz artık evliyiz ayrı bi hayatımız var çocuğumuz var diye ve hatta insanın akılna gelebilecek herşeyi yaptım yine annesi yine annesi...,ben hep iki kişilik bi hayat istemiştim çok şey değildi bu....
çok kızgınım beni bundan mahrum bıraktığı için....

evet var. ağzının içine bakıyo bişey söylesede yapsam diye eş mi o da ne.onlar için en önemli anne.bizim henüzçocuğumuz yok ama olunca da farklı olacağını diüşünmüyüroum.

olmazmıı ayıpsınnnn benimm soyu tükenmek üzre olan karettakarettaa ayyy pardonnnnn kocam var..

kocan aklını başına topluycak kaynanan düzelmez cnm o tipleri çok iyi bilirim...
ailen çok güzel bi adım atmış ama karşısında bunu anlayacak bi insan olmayınca ailenin çabasıda boşa ....bence tekrardan bu girişimde bulunmasınlar...değmez

bu evli erkeklerin anne aşkı nedir anlam veremiyorum yani insan tabiki değer verir saygıda duyar ama evli bir erkek için öncelik kendi eşi olmalıdır.benim eşimde çok annecidir ve ne derse yapmaya çalışır.valla eşim istemese dahi k.validem zorla yaptırıyor bir şekilde yaptırmak için yolunu buluyor.k.validelerinde biraz çocuklarını evlendikten sonra mesafe koymaları gerekli karışmamalılar.benim annemde k.valide ama inanın hiçbir zaman ne karışır ne gider ne rahatsız eder.ne kendi istediğini yaptırtmaya çalışır ama yok bu böyle gelmiş böyle gişdecek maalesef..

sen annesine düşkün bi kocaya sahip değilsin anladım ben onu. bu tip kocaların aklı kendilerine göre zaten bi hayli başında.eğer sen bıdırdanırsan kapyı gösterirler.kaynanala iyi anlaştığın sürece kocanla çok iyi bi aile olursun.ama dediklerini bi yapma dünya sana o zaman cehennem.Allah hepimie sabır versin ve refaha erdirsin (amin)

olmazmıı ayıpsınnnn benimm soyu tükenmek üzre olan karettakarettaa ayyy pardonnnnn kocam var..
Ay sen çok yaşa emi güldürdün beni.
Hires şekerim anlamadığım, kayınvalidenle baban tartıştı diye eşin demi ailenle konuşmuyor, gidip gelmiyor.
Eğer öyleyse çok büyük terbiyesizlik bu yaptığı, bence rest çekmelisin. Madem bu sebepten dolayı o tepki gösteriyor sende gösterecek ve kayınvalidene gitmeyeceksin.

arkadaşım adam annesine düşkün karısına değil... rest çekerse çok tini olur adam için onun anası var aşkı karsını herşeyi anlamıyomusunuz bu kavramı!.. ama anlatılmaz yaşanır zaten

evet eşim annesine asla hayır diyemez..

babasına da diyemez..

kardeşlerine de hayır dediği vuku bulmamıştır..

hatta genelde arkadaşlarına bile hayır diyemez..

ama Allah için biriktirdiği hayırları israf etmez; hepsini itina ile benim üzerimde kullanır..

arkadaşım adam annesine düşkün karısına değil... rest çekerse çok tini olur adam için onun anası var aşkı karsını herşeyi anlamıyomusunuz bu kavramı!.. ama anlatılmaz yaşanır zaten
Anlamıyorsunuz demeniz çok itici bir tabir olmuş. Bende kocasının umurunda olsun diye rest çek demedim zaten.
Eğer ki kocası karısının ailesine gidip gelmiyorsa o da onun annesine gitmeyecek olayın özü bu.
Adamın ister umurunda olsun ister olmasın. Dilediği zamanda gitsin ailesine ama bu arada konu sahibi arkadaşta ailesini ihmal etmesin gidip gelsin diyorum. Hee madem ki anlamadığımı / anlamadığımızı düşünüyorsanız lütfen bu gibi anlaşılmayan konular açarak meşgul etmeyin, zira bir çok kişi anlar anlamaz gelip yorum yazacaktır.

Benim başıma geldi ordan biliyorum..kayınvalideler bu işin ilmini biliyolar..sevgili oğullarını bizden iyi tanıyorlar..biz kudurup adamların üstüne saldırıyoruz onlarda tatlı dille gözyaşıyla istediklerini yaptırıyorlar..haliyle anne cazip geliyor onlara..

Biz rol yapamıyoruzki anacım, içimiz dışımız bir...hep kartlarımız açık..
Gelin görünki erkek milletide kendisine yapılan muameleye odaklanıyor..kimin haklı olup olmadığı pekte umurlarında değil aslında....

eşiniz ne olursa olsun eğer siz haklıysanız annesinin tarafında olmamalı
yani annesi haklı veya haksız illa anne anne olamaz
sen karısı oluyorsun ne demek bu yaa

cok güzel ifade etmissin.Bende öyle hissediyorum.

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.. sen çok yaşa emi

bendede vardı senin gb hayır 1 yılda öğrettim hayır kelimesini lugatına eklemesini

evet gidiyoruz annemlere ama dediğim gibi ilk kez eşimin ailesini bi yere davet ettiler onlarda reddetti zaten annemle de konuştum bi daha davet de etmicek kendileri gitmedi diye eşimle bizi de göndermediler eşimin aklını karıştırdı annesi. hiç allah korkusu yok bu kadında....nefret ediyorum artık ya .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…