benim eşim gibi annesine hiç ''hayır'' diyemeyen bi eşiniz var mı????

kendini ağırdan satmak, naz yapmak istedi galiba, sanırım bu daveti yanlış anladı kaynanan, baban arada soğukluk küslük olmasın istemiş ama kaynanan bunu özür yemeği gibi algılıyo sanırım, hiç bi yere davet etmicen böylesini

Arkadasim allah sana sabir versin! Ya merak ettigim, dügünde neden baban la kayinvaliden kavga etti??

kına gecesi günü bizde adettir misafirlere akşam yemeği ikram edilir.kız-erkek kınası beraber oldu masrafları birlikte karşılarız denildi....ama o güne gelindiğinde eşimin annesi inat etti o parayı vermemek için sırf para için yaşayan bi insandır o. babası yine de verdi parayı.ama işte annesi o günden beri babamla konuşmuyor.babamda onla konuşmuyor ben öle insanlarla konuşmam diyo babam ve haklı da bende arada kalıyorum işte....cahil insanla uğraşmak çok yoruyo insanı,dengesini bozuyur.çünkü kendinden başka kimsenin sölediği doğru değil o kadın için...ne yaparsan yap ikna edemezsin hep o haklıdır (kendince) onunda kızı var bekar ama allah çok büyük görcezzz inşallah arkadaşlar...sölediğim şey yanlış olabilir ama içimden geçenler bunlar...herkesin bi sabır sınırı var bilirsiniz işte...

Sizinkiler aradaki buzları eritmek için güzel bir adım atmışlar, ama k.validen pek anlamamış, beni ayaklarına çağrıyorlar diye düşündü herhalde.

Aileleriniz birbiri ile görüşmek zorunda değil, k.validen gelmese bile eşinle senin gitmen gerekirdi, eşin çok ayıp etmiş...

kayınvalidemlerde kalıyoruz tatil diye.en son dün banyoya girerken sorulmadığı halde "anne ben banyoya giriyorum" diye haber verdi.:95:buna göre soruna cevap vereyim.ben varım.ııııııı benle birlikte eltilerimin eşleri..... tanıdığım eş dost akraba......forumdakilerin çoğunun eşi..... bayağı bir kalabalığız heralde.

bu durumda işimiz şansa kaldı.iyi bir kayınvalideye düşeyim diye dua etmekten başka yapılacak birşey yok. ben her fırsatta kafasına kakıyorum valla.biz aileyiz artık ikimiziz.biz karar veririz.allahtan kayınvalidem fikrini söylüyor ama sonunda da siz bilirsiniz diyor da biz (eşim ve ben) karar veriyoruz.

senin eşinde fazla abartmış yahu wcye giderkende soruyor mu:)benim eşimde başlarda böyleydi sanki annelerinden habersiz adım atarlarsa aman bir şey olur vah vahh.ben bile bu kadar değilim..neyse ki eşimle konuşa konuşa biraz hallettik sorunumuzu.daha farklıyız şimdi.bir aile olduk.kararlarımızı kendimiz alıyoruz sonucu da onlara bildiriyoruz önemli bir konuysa tabi onları ilgilendiren:)

Geçinmeye gönlü olsa zaten... Neyse... Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…