Benim eşimmi sorunlu,benmi sorun yapıyorum yardım lütfen :(

Canım benim,bakmayan erkekmi var mini etekli dekolteliye,,eslere yakalanincada bahane hazir: farkında bile değilim????? Bu senin eksikligin yada yetememen değil,erkek milletinin açlığı ne diyim allah ıslah etsin bütün erkekleri

benimkini de bakarken yakaladım arabada giderken...
çok güzel hatunmuş yaa, di mi hayatım dedim...
şaşkın şaşkın yüzüme baktı, şu an gerçekten bunu mu düşünüyosun yani dedi..
ben tabiki hayırrrr, bi daha böyle bişey yap gözlerini oyarım diyerek içimde ki cadıyı ortaya çıkardım bi anda :52:

yazık bi saniyeliğine umutlanmıştı garibim..:27:

mini etek giydiğim zaman çıkan tartışmaları anlatamam istemiyo giymemi,madem sen bakıyosan bende erkeklere bakıcam dedim çıldırdı resmen,zaten yapacağımdan değilde anlasın ne hissettiğimi diye söyledim.

asla anlamaz. onun yaptığına karşılık sende öyle söylersen çıldırır ortalığı yıkar sadece.. hiçbir erkeğin empati kurup 'aa karım doğru söylüyo napıyorum ben' demez.. cümlesi bile komik :)

üstüne gitme bence evet haklısın kesinlikle ama üsteleme. sende mini etek giyme ama dikkat çekici bişeyler giyin bakalım o nasıl hissedecekmiş kendini

erkeklerin geneli böyle sanırım..

ne yalan söyleyim valla,benim eşimde dikkat çekici bir kadın görsün yolda çaktırmadan bakar ama ben farkederim elbet.

ben ne bakıyorsun demekten yoruldum ama o güya çaktırmadan baktığını zannetmekten yorulmadı..

bende artık seksüü bi hatun görsem bak bak orda da var biri amann kaçırma derim..

ne yapayım kavgayla ömür mü geçer.

ama ben ne yaparım ona ,şu bisk... reklamlarındaki erkekmi zeus mu ne oldukları belli olmayan afetler varya:27::27:içine düşecek gibi bakarım köpürürde köpürür benim herif:1::1:

erkeklerin geneli böyle..aşırı rahatszılık vermediği sürece çok abartılmamalı..daha doğruısu sen abarttıkça eşinin aklında yoksa da gözü kaymaya başlar..

çoğunda var bu huy sanırım içine düşecekmiş gibi bakmıyorsa takma kafana canım
kimi erkeklerde eşleri söylendikçe daha çok azıtıyorlar eşlerini kızdırmak hoşlarına gidiyor benimki öyledir:23: bazen umursamamak daha iyi galba:19:

Back
X