BENİM EVİM

zubeyde_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
15
19
88
Kayseri
ZÜBEYDE TEL 206.webp
ZÜBEYDE TEL 206.webp

Eklentiler

• ZÜBEYDE TEL 207.webp
    ZÜBEYDE TEL 207.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 3.768
  • ZÜBEYDE TEL 208.webp
    ZÜBEYDE TEL 208.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 3.057
  • ZÜBEYDE TEL 210.webp
    ZÜBEYDE TEL 210.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 3.596
  • ZÜBEYDE TEL 211.webp
    ZÜBEYDE TEL 211.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 3.048
  • ZÜBEYDE TEL 213.webp
    ZÜBEYDE TEL 213.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 3.151
  • ZÜBEYDE TEL 214.webp
    ZÜBEYDE TEL 214.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 3.090
  • ZÜBEYDE TEL 215.webp
    ZÜBEYDE TEL 215.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 3.077
  • ZÜBEYDE TEL 218.webp
    ZÜBEYDE TEL 218.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 3.056
  • ZÜBEYDE TEL 219.webp
    ZÜBEYDE TEL 219.webp
    16 KB · Görüntüleme: 3.067
Evin çok güzelmiş güle güle kullan benim bir sorum olacaktı ,mutfak alt kısmın siyah bu kullanışlımı yoksa leke görünüyormu ben henüz dolap yaptırmadım ama mutfak biçimin benimkiyle nerdeyse aynı bende öyle düşünmüşmüştüm ost beyaz alt siyah olsun diye kullanışlımı acaba ?yoksa alt beyaz olsaydı nasıl olurdu?

Evin çok güzelmiş güle güle kullan benim bir sorum olacaktı ,mutfak alt kısmın siyah bu kullanışlımı yoksa leke görünüyormu ben henüz dolap yaptırmadım ama mutfak biçimin benimkiyle nerdeyse aynı bende öyle düşünmüşmüştüm ost beyaz alt siyah olsun diye kullanışlımı acaba ?yoksa alt beyaz olsaydı nasıl olurdu?
Canım fotoda siyah durmuş ama değil.koyu kahve daha doğrusu venge.üst de krem.biz evi aldığımızda böyleydi.kullanışlı bu haliyle.ama ben olsam açık renklerden yana kullanırdım tercihimi.hem daha ferah hem de temizliği kolay.Sen bilirsin ama siyah pek kullanışlı gelmiyor bana.

yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.altı yıllık eşyalarım biraz demode olabilir...fikirlerinizi bekliyorum.

herşey cok guzel.. huzur dolu saglıklı gunlerle oturun ınşaallah..
fakat bufenın ustundekı odullerı:) kaldırır başka bır yere koyarsanız ıyı bır goruntu olmuş olur..
onundekı cıcegı konsol(kapı) yanına koysanız nasıl olur..

eviniz harika güle güle sağlık ve huzur içinde oturun arkadaşım

sağlıkla ve huzurla en önemlisi aşkla otur evin güzel ve nasıl desem ev gibi...... yanii içinde yaşanılan ve bir okadarda şık olan bir ev..benimde mutfağım aynı seninkinden tabi seninkinden baya küçükk ama renk oalarak aynı ve çok su lekesi bile gösteriyorr ....ben kırmızı objelerle renk kattımm gerçi kırmızıyı evin her bölümüne serpiştirdimde ... güle güle otur evindee ..

Back
X