- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Aslına bakarsak çok iyi biri kediyi bana o aldı sokaktan bulmuştu yavruydu kendisi getirmişti ama bu konularda böyle çok hayvan seve değil sokakta görse gider sever ama evde besleme taraftarı değil zar zor alıştırdım sandım ama yanılmışım oysaki kendiside çok fazla oynuyordu kediyle... geri almak çok ama çok istiyorum fakat karşı taraf istemez vermeyi her şeyini almışlar bilemiyorum ama tek isteğim kedimin geri gelmesiEşiniz çok saygısız ve kaba bir insan
Sizin yerinizde olsam baştan şu tiple evlenmezdim, kedimi de zaten vermezdim. Sizi hiç umursamıyor. Size bağlı bir hayvancığızı şu öküz için vererek çok ayıp etmişsiniz o kediciğe.
Yapacak tek şey var kediyi geri alıcaksınız. Burası benim de evim, bu da benim kedim burda yaşayacak benim isteklerim de seninki kadar önemli diceksiniz. Ezilmeyin. Şu adama boyun eğmek zorunda değilsiniz. Kediyi alın, sonra adamı ıslah edin ama ve fikirlerine saygı göstermek zorundasın yoksam ne demeye evlendin kardeşim diceksiniz.
Doğru insan yaşamadan anlayamaz ama umarım yaşamazsınız.Bence sizde kedinizi verip vermeme konusunda kararsızmışsınız. Çok güçlü bir bağınız olduğunu pek sanmıyorum eğer öyle bir bağınız olmuş olsaydı en başta eşinize tamam sen bul diyemezdiniz. Lafı geçtiği an da hayır derdiniz. Net olun ve ne isteyip istemediğinizin farkında olup arkasında durun bence
Bende kedimi çok seviyorum çok hemde. Aileden sen istesen eşin kızarmıBu aralar gerçekten hiç ama hiç keyfim yok sabah akşam hep yatıyorum ağlıyorum falan, 4 gün önce kedimi sahiplendirdim (ben zerre istemiyordum) eşimin arkadaşına verdik ve konuda bu eşim benim fikirlerime isteklerime önem vermiyor kedileri ne kadar çok sevdiğimi biliyor hep kedi istediğimide biliyordu ve bu kediyle aramdaki bağı çok net fark ediyordu hep diyordu senle oynadığı gibi benle oynamıyor veya bir başkası da diyordu sana çok farklı davranıyor vs vs diye aramızdaki bağ gerçekten çok farklıydı evde genel olarak tekim eşim sabah gider akşam gelir kedide benim dostum yol arkadaşım olmuştu meğersem o varken günlerim ne güzel geçiyormuş şu an çok daha iyi anlıyorum... eşim bana dedi biz buna bakamayız (bakabiliyorduk kendisi çok pimpirikli) sahiplendirelim diyordu, bende tamam sen bak bul diyordum (vakit bulup bakacağını hiç düşünmemiştim) bir gün geldi arkadaşına söylemiş o da ailesine okey demişler akşam gelip alalım demişler ben bunu öğrenince gözlerim doldu konuşamadım sadece hayır gitmesin diyebildim istemiyorum hemen gitmesin vs vs dedim ama dinlemedi ertesi akşam verdik ve şu an 4 gün oluyor ben kendime gelemiyorum her yerde onla olan anım her yerde kedim var istiyorum ki beni böyle üzgün görüyorken kediyi tekrar alıp getirsin istiyorum kedim alışmış videoları geliyor baya alışmış hatta ama ben onu çok özlüyorum... daha sonra bebeğimiz olucak kız ve isim konusunda diretiyor ben kaç sefer o ismi sevmedim desemde o olsun o olsun diye diye diretiyor ve bu tip daha çok var genel olarak benim isteklerime önem vermiyor bu tip konularda ama tek pişmanlığım kedim için daha çok diretebilirdim veya hayır diyebilirdim...
İşte onu bilsem kendisinede söylerim geri alalım diye... tavır yapma ihtimali var gibime geliyor ama kestiremiyorum işteBende kedimi çok seviyorum çok hemde. Aileden sen istesen eşin kızarmı
Yaa niye böyle yazdınOyy kedilere asla dayanamıyorum, yavrum benim yaa onada sizede büyük haksızlık olmuşkediler çok duyarlı canlılardır, evlerini sevildiklerini çok iyi bilirler. Kim nasıl üzüldü kuzummm benimm yaa sizinde fikirlerinizin olduğunu eşinize diretin yoksa hep onun dediği olacak .
Zaten aksini düşünmüyor ama böyle yaparak beni daha kötü duruma soktu... kediyi sokaktan getirmişti yavruydu eve aldığı ilk saniyesinden dedim aldığın yere geri götür diye götürmedi ben ona alışınca başkasına verdi ben bunu anlayamıyorum kaç kerede söyledim onaBen eşinizin kaba saba biri oldugnu sanmıyorum belki de siz hamilesiniz diye kediyi göndermek istedi sağlıgınıza bir zararı dokunacagından korkmuştur belki
İşte net tavrımı koyamıyorum kalsın desem konu uzuyacaktı ki dediğim zamanlarda oluyordu ama o an konu kapansın diye tamam sen bak dedim hani biri bin kere bir şey söyler siz her seferinde cevabını verirsiniz ve en sonunda bıkar ve he he tamam istediğini yap dersiniz ya benimki o misaldi ama buraya kadar geleceğini tahmin edemedim evden götürdüklerinde zaten ben kendimden geçmiştim onu son kez öptüm ve elimden aldılar kapıdan çıkarken onlar ben kendimi odaya attım emin ol isteyerek vermedim ki vereceğini almaya geleceklerinde bile dedim istemiyorum diye ama ağlamaklı olduğum için bir kaç kelime etsem ağlayacağım için konuşamadım başkasının yanında ağlamayı hiç sevmiyorum o kişi eşim dahi olsa belkide sorun bundan kaynaklanıyor konuşursam ağlayacağım için sustum kendimi güzelce izah edemedimYani niye hayır istemiyorum kesinlikle olmaz demediniz anlamadım baştan. Siz de kendinizi iyi ifade edememissiniz ki. Çok ayrı bağınız varsa kediyle niye götürmesine izin verdiniz anlamadim.
Aslında haklısınız bu gidişlede öyle yapıcam gibi duruyor ama ben net tavrımıda koydum kaç kere dedim gitmesini istemiyorum ilk getirdiğin gün ben sana al nerden aldıysan oraya götür dedim sen götürmedim şimdide ben istemiyorum falan diyordum ama o zaman da konu kapansın diye tamam sen bul dedim buraya geleceğini tahmin etmiyordum ki almaya gelcekler dediği an hayır gitmesin dedim ben dedim ama umursanmadı galiba birde korkuyorum geri alırsam ya tekrar aynıları olursa diye korkuyorum birde şu var kimse istemiyor kediyi babam o evde kedi olursa ben gelmem diyor kaynanam bir gün annenden geldiğinde kediyi evde bulamazsan şaşırma diyor (sokağa atıcakmış alt katımda oturuyor) annem hamilesin bebek olunca kediye nasıl bakıcaksın vs vs böyle dimdik yanımda duran birileri olsa cesaret alabileceğim belki böylede olmazdı hep köstek oldu herkes eşimde bunlardan cesaret aldı benim isteğimi kimse umursamadı ama ben sonuna kadar bakardım yanımda olsaydı tek umudum yakın zamanda inşallah geri gelir kendimi bunla avutuyorumAma sizde kabul etmişsiniz verelim dediginde net bir tavır sergilememişsiniz ki. Keske vermeseydiniz ya evlat gibi oluyorlar insan evladını verir mi. Arayıp geri alin. Dayanamıyorum cok ozledim deyin. Tepki verirsede versin 1 gün küser 2 gün küser sonra barışır mecbur.
Yani şimdi size gelse bebeğiniz olunca 1 hafta annemlerde kalsın dese 1 yaşındayken falan. On bin kere de söylese hayır dersiniz hatta 2. Seferinde kavga çıkartırsınız. Bu da ona benziyor aslında. Verelim dediği bir canlı sizin kediniz. Yani kavga çıkacaksa çıksın demeliydiniz. Çoğu insan evcil hayvanini vermez.İşte net tavrımı koyamıyorum kalsın desem konu uzuyacaktı ki dediğim zamanlarda oluyordu ama o an konu kapansın diye tamam sen bak dedim hani biri bin kere bir şey söyler siz her seferinde cevabını verirsiniz ve en sonunda bıkar ve he he tamam istediğini yap dersiniz ya benimki o misaldi ama buraya kadar geleceğini tahmin edemedim evden götürdüklerinde zaten ben kendimden geçmiştim onu son kez öptüm ve elimden aldılar kapıdan çıkarken onlar ben kendimi odaya attım emin ol isteyerek vermedim ki vereceğini almaya geleceklerinde bile dedim istemiyorum diye ama ağlamaklı olduğum için bir kaç kelime etsem ağlayacağım için konuşamadım başkasının yanında ağlamayı hiç sevmiyorum o kişi eşim dahi olsa belkide sorun bundan kaynaklanıyor konuşursam ağlayacağım için sustum kendimi güzelce izah edemedimkaç gündür gözlerim şiş suratım asıktı ilk günler beni güldürmeye çalışıyordu kedimin yeni videolarını gösteriyordu ama dünden beri onunda suratı asık belki hatasını anladı ki en başında anladı sonradan pişman olduğunu söyledi ama bu beni mutlu etmiyor çünkü kedimi özlüyorum beni görse ne tepki verir onu merak ediyorum bende kaçma ihtimali geliyor aklıma kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum o mutlu diye mutluyum ama bir yandan da kıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?