Gelinlik Ayakkabısı Benim gelinlik ve kına ayakkabılarım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aybk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayakkabılarınız cok güzel bayıldım ve ayağınız 34 numara sanırım benimde öyle :)

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)
Yok ona bende dikkat ettim 34 yazıyor ama sanırım kalıbı büyük çünkü 35 giyiyorum..
Hatta spor ayakkabıda 36 :)

ayyy allahım en baştaki beyaz ayakkabıya hayran kaldım onlardan alıp hemen nişanlanasım geldiii ..cnm güle güle kullan nazar degmesin

Gelınlık ayakkabına ve altın rengı kına ıcın olan ayakkabına bayıldım cok sık bı secım

çok güzeleeeeerr...gelinlik ayakkabın çok hoş,üzerindeki güpürler varmıydı,yoksa gelinliğin güpürlerinden falan mı monte edildi?..
çantasıyla takım olan ayakkabılarını da çok beğendim..hepsi güzel..güle güle kullan..
fiyatlarını da versen ve nerden aldığını söylersen iyi olurdu fikir açısından..

bende bayılıyorum platforma..
benimde söz ,nişan ,gelinlik ayakkabılarım paltform..
bakkala bile giderken giyesim var..

gelinlik ayakkabına bayıldım canım mutluluklar şimdiden

Güpürler vardı aplik şeklinde yapmışlar.Ama gelinliğimle çok uyumlu oldu göğüs kısmında aynı öyle dantel var çünkü.
Gelinlik ve çantasıyla takım olan ayakkabımı eminönünden aldık.
Gelinlik ayakkabısı 135
Altın sarısı ayakkabı 110
Çantasıda 45 lira.
Diğer gri olanı bizim semtimizden aldık o da 45 lira.

hepsi çok güzel bayıldım güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim canım ama onlar benim gelinlik ayakkabılarım :) Sen sanırım nişan sandın :)

yok kız zaten gelinlik oldugu belli .bnm ewlenmeden önce nişanlanmam gerekiyo ya ondan dedim onlardan alıyım önce bi nişanlanıyım hele sonra ewlenirim

platform topukları bende seviyorum hemde çok rahat oluyor.
ayakkabıların hepsi çok şık güle güle giy
ama gelin ayakkabına bayıldım. eminönünde hangi mağazadan aldın acaba

ayy ne kadar yüksek topuklu yaa şok oldum gerçekten canım boyun kaç senin yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…