Benim geniş ailem

emzirmek kendi evin dışında her yerde sıkıntı olur zaten de misafir gittiğin evde boş oda bulup 5 dk kestirmeyi anlamadım.torun görmeye çağırınca gidin görsün vakit geçirsin oturun sonra kalkın evinize gidin uyuyun.sorun gereksiz geldi.misafir gittiğiniz evdeki insan niye hep burda köşe minderi gibi diyemezsiniz ev sahibinin öz kızı ve ailesi ordakiler.

O zaman bu kadar sık gitmeyeceksiniz.Kalabalık aile ortamını seviyorsanız da yapacak birşey yok. Şahsen bu kadar içli dışlı olmak ve sürekli her haftasonu kp e gitmekte iyi bişey değil. Çekirdek aile olarakta vakit geçirmek gerekiyor.

gıdıp yatılı kalmak sacma esınızle gıder bır cay ıcer sohbet eder evınıze gecersınız
evde erkek varken 2+1 evde baska yatılı da varken emzıren bır hanımsınız ustelık komple ezıyet sıze , gerek yok yanı

Kp in yatak odasını kullanabilirsiniz ben ortada büyük bir sorun göremedim.
Aranız iyiymiş zaten söylersiniz ben burada çocuğu emzirebilir miyim hem de uzanmak istiyorum diye.
Adama diyecek bir şey yok emekli sonuçta dışarda vakit geçirmeyi sevmiyor demek ki çok var böyle erkelerden.

Ama şu da var zaten çocuklu insan nereye gitse rahatsız olur heleki emziren kadın.
Oda sorununu cozemezseniz de orada kalma süresini kısaltabilirsiniz belki.
Çünkü kestirmeyi isteyecek kadar uzun kalmak belki de sizi sıkıyordur.

O zaman bu kadar sık gitmeyeceksiniz.Kalabalık aile ortamını seviyorsanız da yapacak birşey yok. Şahsen bu kadar içli dışlı olmak ve sürekli her haftasonu kp e gitmekte iyi bişey değil. Çekirdek aile olarakta vakit geçirmek gerekiyor.
Kusura bakmayın da yorumunuza yorum yapacağım benim çekirdek ailemle vakit geçirip geçirmediğim konusuna nerden vakıf oldunuz acaba.
K.pedere k.valideye kendi anne babana gitmenin sınırı mı var acaba? Çok sık gitmek neden iyi değil acaba. Bunu çok merak ettim.

Kp in yatak odasını kullanabilirsiniz ben ortada büyük bir sorun göremedim.
Aranız iyiymiş zaten söylersiniz ben burada çocuğu emzirebilir miyim hem de uzanmak istiyorum diye.
Adama diyecek bir şey yok emekli sonuçta dışarda vakit geçirmeyi sevmiyor demek ki çok var böyle erkelerden.

Ama şu da var zaten çocuklu insan nereye gitse rahatsız olur heleki emziren kadın.
Oda sorununu cozemezseniz de orada kalma süresini kısaltabilirsiniz belki.
Çünkü kestirmeyi isteyecek kadar uzun kalmak belki de sizi sıkıyordur.
Uzunluk konusunda haklısınız. Ben gidip 1 saat oturup dönerim de eşim bu konuda kendisi rahat olduğu için benim rahatsızlığımı pek dikkate almıyor

Uzunluk konusunda haklısınız. Ben gidip 1 saat oturup dönerim de eşim bu konuda kendisi rahat olduğu için benim rahatsızlığımı pek dikkate almıyor
Işte esas sorun bu bana göre enişte değil.
Eşinizin önceliği siz ve bebek olmalısınız bu konuyu ciddi ciddi konuşun anlamasını sağlayın.

Işte esas sorun bu bana göre enişte değil.
Eşinizin önceliği siz ve bebek olmalısınız bu konuyu ciddi ciddi konuşun anlamasını sağlayın.
Bu akşam gideceğiz yemeğe. Eşim şimdi aradı gittiniz mi diye. Seni bekliyoruZ dedim Neden diyince de söyledim mevzuyu. "Sen bilirsin" dedi.
Zaten genel itibariyle aile benim fikrine saugı duyar çok sorun olmaz da ben kendi rahatım için torunlarını az görmelerine mi neden olurum gibi bir kaygıdaydım.
Bu anlamda sıkıntı bende demek ki😃

Back
X