Benim gibi aşırı yalnız olan var mıdır

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Merhaba,
Ben çok yalnızım sanırım...Terkedildim yakın zamanda 5 yıllık ilişki bitti...Bi narsistle geçinmeye çalışmışım yıllarca
Arkadaşlar desen herkes menfaatçi günümüzde, menfaati olmayanlar için yoksun...Can dostlarım da oldu ama biyere kadar gidiyor..Rutine binince kopuyor, ortak meselenin ve ortak paydaların sürekli devam etmesi lazım yoksa bitiyor...
Arada sırada yoklayanlar var tabi ama yine de yapayalnızlık hissini almıyor...
Karşıma da gerçekten evlenebileceğim biri çıkmadı...Ne seçiciyim ne çirkin ne de huysuz...
Aşık oldum, çok sevdim son 5 yılı bi adama verdim ama işte yine başladığım yerdeyim...
Evlenmek yalnızlığı almıyor onu da biliyorum ama başka ne bekleyebilirim su kısacık hayattan..
Çocugum bile olamayacak bu gidişle...
Akrabalardan zerre fayda yok, kardeşim desen ben sürekli ararım ama ben aramazsam arayıp sormaz, kendi ailesi var sonucta..

İlişkiler konusunda da okumadıgım kitap dinlemediğim video kalmamıştır artık erkeklerin ciğerine kadar anladık , gerekeni de yaptım ama narsistte hiçbiri işe yaramıyormuş yine üzülen ben oldum...halbuki tek isteğim yanıma yoldaştı, eşti

38 yaşındayım çalışıyorum hobilerim de var ama kalbim yapayalnız

Yalnızlığın dibindeyim ve ayrılık acısı içindeyim...

Son düzenleme:
İnsan açısından yalnizliksa eğer , inanın bı zamanlar ben de ya niye çevrem arkadaşlarım gidiyor sürmüyor diye taktigim olmuştur ama şöyle düşündüm benim kendi adıma yapacak çok seyim var aslında benim başkalarına ayıracak vaktim yokmuş meğer bunu farkettim ve hayatıma giren çıkan insanların hayatımda görevleri vardı ve teskereyi alıp gittiler diyorum yaşım 28 son edindiğim bı arkadaslik oldu insanın hayattan öğrendikleri bitmiyormuş dedirtti bana size kalanlarla yetinin daha mutlu oluyo insan. Bu mesajımı okuyanlar yanlış anlamasın kendimi o mek değil derdim ama gelin geldiğim çevrede en küçük olmama rağmen beni taklit eden çok mesafeli oluverdiler işte bize denk gelir önceden gezen Tozan insanlar iyi anlaşırız dediğiniz insanlar size benzemeye ozenince olduğunuz yerde kalıyorsunuz iyi bir şey bu aslında.

Metropollerde herkes yalniz. Herkesin elinde telefon oturuyorlar tek baslarina. Yalniz olduklari icin sanal dunyaya sariyorlar. Bilinenin aksine Sanal dunyaya sarmaktan yalniz degiller yani,uzmanlarin gorusu bu sekilde. Evliyim 4 yasinda oglum var,calismiyorum,butun gun tek basimayim ama isten gucten yalniz oldugumu daha az hissediyorum. Bazen dert yanarim arkadaslarima ulan bir kahve icecek insanim yok diye. Herkes benim gibi.

Yani demem o ki yalniz degilsiniz yalniz olan birsuru yalniz var gulumseyin. Hayat cok guzel. 38 yasinda olana,kendi parasini kazanana,kimseye hesap vermeden yasayana,en basta saglikli olana cooook daha guzel. Allah gonlunuze gore versin,hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.

Evet göreceli olarak düşününce şükrediyorum tabi ama bazen bekarlık dokunuyor insana...gelecek korkusu sarıyor .....gönlüm de çok acıyor...teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Tabiki ondan diliyorum zaten en başta...Ama yaş gidiyor diye de çok üzülüyorum

Şu hayatta her zaman her seyin hayırlısını istemek lazım.Bazen bazı insanlarla frekanslarımız tuttugunda güzel yol alınır birlikte.Fakat frekanslarin ayni gitmesi cogu zaman sonsuza dek olmaz ve karsimizdaki insan hayatimizdan cikmasi gerektigi icin cikar.Günümüzde cogu insan evli de olsa sizin gibi hic üzülmeyin.Kalabaliklar icinde yalniz olanlardan tutun ,kalabaliklar icinde kalmak icin oynayanlara kadar ,neler neler.Siz dürüst,kendi ayaklariniz üzerinde duran,cikar gözetmeyen ,gercek dostluk türünde arkadasliklar yapmis birisi olarak,ara ara bu sekilde hissetmeniz gayet dogal.Umarim yakin zamanda hayatiniza güzel insanlar girer ve frekanslarınız kalıcı olur.

Evlenmek, çocuk sahibi olmak güzel tabii ama bunlar yalnızlığı almıyor ki. Eşinizi kaybedebilirsiniz, çocuğunuz sizden uzakta çalışabilir. O yüzden takmayın kafanıza. Yalnızlıkla barışık olun. En iyi dostunuz kendinizsiniz ve bir şeyler yapmak için kimseye ihtiyacınız yok. İstiyorsanız tek başınıza sinemaya gidin, tatile çıkın, yurtdışına gidin. Hiçbir şey için kimseye ihtiyacınız yok.

Çok sağolun...Çok güzel şeyler yazmışsınız ciddi anlamda moral oldu...Pazar sabahı bir eşle sevgiliyle kahvaltı etmek varken ben yapayalnızım ve beni anlayanlar olmasına sevindim

İhtiyaçtan değil zaten ama ben tek başına eğlenebilen gezebilen biri değilim...hayatı paylaşmak istiyorum işte

Ben de 5 ay kadar önce 5 yıllık evliliğimi bitirdim, bu süreçte bazı arkadaşlarımı kaybettim (kocalarını avlayacağımi düşündüler ) bazıları da sırf onlardan bir şey istemeyeyim diye kendilerini çekti
ailemi hiç yanımda görmedim zaten hiçbir zaman yanımda olmadılar babamın borçları eşimin borçları derken ne gençliğimi bildim ne evliliğimi.
Şimdi İstanbul'da tek başıma yaşıyorum ama inan yeni çevre kurmak çok zor değil sadece ne istediğinizi bilmekle alakalı İlk zamanlar ben de çok yalnız hissettim kendimi şimdi bazı As evlerine hayır kurumlarına gidiyorum çok kaliteli eğitim almış insanlarla birlikte ihtiyacı olanlara yardım ediyorum kendimi hem huzurlu hem mutlu hissediyorum yeni arkadaşlıklar edindim, sadece biraz zaman metropol insanları olsa da olmasa da bu devirde herkes yalnız başarabilirsiniz inanıyorum size
Ben yaptıysam herkes yapar

5 yıl uzun bir süre
Özellikle 30 lu yaşlarda bir kadın için
Peki niye ayrıldınız?
5 sene boyunca neden beklediniz?

Daha gençsin aslında.
Bu aralar depresyona girmişsin sadece.
İşin Gücün varsa inan hayatta kimseye ihtiyacın yok.
Karşına biri çıksın istiyorsan inancın varsa dua et.
Yeni ortamlara gir
Yeni çevreler edin.
Inşallah bulursun kafana göre birini.

Evet yaşlılık depresyonuna girdim
Nereye gitsem herkes abla diyor sanki.60 yasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…