- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Metropollerde herkes yalniz. Herkesin elinde telefon oturuyorlar tek baslarina. Yalniz olduklari icin sanal dunyaya sariyorlar. Bilinenin aksine Sanal dunyaya sarmaktan yalniz degiller yani,uzmanlarin gorusu bu sekilde. Evliyim 4 yasinda oglum var,calismiyorum,butun gun tek basimayim ama isten gucten yalniz oldugumu daha az hissediyorum. Bazen dert yanarim arkadaslarima ulan bir kahve icecek insanim yok diye. Herkes benim gibi.
Yani demem o ki yalniz degilsinizyalniz olan birsuru yalniz var gulumseyin. Hayat cok guzel. 38 yasinda olana,kendi parasini kazanana,kimseye hesap vermeden yasayana,en basta saglikli olana cooook daha guzel. Allah gonlunuze gore versin,hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.
aynı şeyleri ben de yaşıyorum benim de beş yıllık ilişkim bitti arkadaş çevrem yok.ailemle de çok görüşmüyorum kirginim Çünkü.
ınsanlardan daha çok Allah'tan yardım dilemeliyiz.
Allah yoldaşınız olsun.
Şu hayatta her zaman her seyin hayırlısını istemek lazım.Bazen bazı insanlarla frekanslarımız tuttugunda güzel yol alınır birlikte.Fakat frekanslarin ayni gitmesi cogu zaman sonsuza dek olmaz ve karsimizdaki insan hayatimizdan cikmasi gerektigi icin cikar.Günümüzde cogu insan evli de olsa sizin gibi hic üzülmeyin.Kalabaliklar icinde yalniz olanlardan tutun ,kalabaliklar icinde kalmak icin oynayanlara kadar ,neler neler.Siz dürüst,kendi ayaklariniz üzerinde duran,cikar gözetmeyen ,gercek dostluk türünde arkadasliklar yapmis birisi olarak,ara ara bu sekilde hissetmeniz gayet dogal.Umarim yakin zamanda hayatiniza güzel insanlar girer ve frekanslarınız kalıcı olur.
Evlenmek, çocuk sahibi olmak güzel tabii ama bunlar yalnızlığı almıyor ki. Eşinizi kaybedebilirsiniz, çocuğunuz sizden uzakta çalışabilir. O yüzden takmayın kafanıza. Yalnızlıkla barışık olun. En iyi dostunuz kendinizsiniz ve bir şeyler yapmak için kimseye ihtiyacınız yok. İstiyorsanız tek başınıza sinemaya gidin, tatile çıkın, yurtdışına gidin. Hiçbir şey için kimseye ihtiyacınız yok.
Tabiki ondan diliyorum zaten en başta...Ama yaş gidiyor diye de çok üzülüyorum
5 yıl uzun bir süre
Özellikle 30 lu yaşlarda bir kadın için
Peki niye ayrıldınız?
5 sene boyunca neden beklediniz?
Daha gençsin aslında.
Bu aralar depresyona girmişsin sadece.
İşin Gücün varsa inan hayatta kimseye ihtiyacın yok.
Karşına biri çıksın istiyorsan inancın varsa dua et.
Yeni ortamlara gir
Yeni çevreler edin.
Inşallah bulursun kafana göre birini.
Yuh bu yasta ne yaşlılığıEvet yaşlılık depresyonuna girdim
Nereye gitsem herkes abla diyor sanki.60 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?