Benim gibi aşırı yalnız olan var mıdır

İhtiyaçtan değil zaten ama ben tek başına eğlenebilen gezebilen biri değilim...hayatı paylaşmak istiyorum işte
Belki bunu öğrenmeniz gerekiyordur. Olamaz mı? Kendimden örnek vereyim; ben işe İstanbul'da başladım ama kimseyi tanımıyorum. O sene sırf yalnız kalmamak için hiçbir şekilde bana uymayan arkadaş grubunun içinde yer aldım ama o kadar mutsuzdum ki. Onlar çok daha iyi anlaştığı için gülüyorlar, eğleniyorlar, geziyorlar falan...Sonra dedim ki onların birlikte yaptıklarını ben tek başıma yapabilirim. O benim dönüm noktam oldu. Tek başıma tiyatroya da gittim, yemekte yedim, sinemaya da gittim ve farkettim ki ben kendimle aslında gayet mutluyum. Bu farkındalıktan sonra hayatım yoluna girdi benim. Size de aynı şeyi tavsiye ederim. Yaş konusunda takmayın. Benim hocam kırk yaşında evlenip anne oldu. Çocuklarını gayet güzel yetiştiriyor. O işlerin yaşla ilgisi olduğuna ben pek inanmıyorum.

5 senelik ilişkiniz ne zaman bitti? 38 yaşındayken mi daha öncesinde mi? çünkü 33 yaşında başlamış olsanız, yanlış anlamayın bir zorunluluk olarak söylemiyorum ama o yaştan sonra evlenmeye daha çok odaklı bi ilişki beklentiniz olmuştur muhtemelen ve 5 yıl bence çok uzun bir süre, bu süre içinde hiç sonuçlandırmak evlenmek istemediniz mi? ya da 5 yıl boyunca hiç mi fark edemediniz geleceğiniz olamayacağını?

Yani maddiyatının düzelmesini bekledik sonra baska bahane buldu..bağlandım ayrılamadım...en son ben ayrıldım sonra o geri döndü ama intikam için dönmüş...kendi ayrıldmak için dönmüş

Kapıyı açan anahtar değil nasipmiş, elimde anahtarla kapıdan döndüğümde anladım..

Bana
Arkadaş neden yok
Aslında bu benle de alakalı çok yapmacık konuşan yapmacık ve sinsi görünen dedikodu yapan surekli sevgilileri hakkında konuşan insanlara tahammul edemiyorum. Keyif alamiyorum. Ve ben sirf iki arkadas diye mutlu olmadigim bir ortamda duramam aslinda boyle olmasi gerakiyor ama zaman kaybi oldugunu dusununce de icten ice karsimdaki insana ofkelenmeye basliyorum.

Bu arada mesela disari cikiyorum bakiyorum insanlara ve o insanlarin benimle arkadas olmak istemeyecek tipler oldugunu dusunuyorum. Onlar aslında normaller, normal olmayan benim.

Ve bu farklilik beni sadece arkadaşlık ilişkisinden de etkilemiyor. Bence insanlar beni gerek arkadaşlıklarında gerek iş hayatında çalıştıkları yerlerde gerekse karşı cins beni yanında istemiyor.

Narsiste 5yıl verdim mahvetti beni
Ben de 8 yılımı verdim. Sizi çok iyi anlıyorum bu manada. 2 aydır yaşadığım huzur tarifsiz. Çalışıyorsanız gün yetmiyor zaten.

Yanlış bir insanla birlikte olmaktansa yalnızlık daha iyi.

Umutsuzluğa kapılmayın eminim en güzel günleriniz çok yakında. "Çok Mutluyum" diye başlık atarsınız. Biz de keyifle okuruz inşallah.

İnşallah

Bende yalnızım.Artık sadece Allah’a anlatıyorum.Evlemdım boşandım.Sevgısızlık çok kötü.Erkek gıbı sadece hayatı ben gogusluyorum.

Ama öyle bır adamla evlı kalıp yalnız olmayacagıma böyle gururluca boşanmış desınler.Ne ostersenız Allahtan ısteyın.Allahım mucızelerını dıze bahşetsın.Hayatınızın aşkını bulup dunya guzelı cocuklarınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…