Benim gibi aşırı yalnız olan var mıdır

Evlenip ev hanimi mi olcan simdi anlasildi senin ev hanimlarina olan nefretinin sebebi, sanirim kiskanclikmis al cicek

Aynen boşanalım dedi sen ımza atmıodun dedi hep kendını dusunuosun dedi.Sankı ben onlardan altın bılezık bıde kefıllık ıstedım.Sadece yuvam olsun istedım.

Tam bi kaz kafalıymış aman iyi olmuş hiç.üzülme evlenirsin yeniden hem de cocuksuzsun

Iyi kötü birini bul evlen bi dene de çocuk yap olmazsa bosanirsin...en azindan denedim dersin ne kaybetcen ki
Burda tavsiye vere vere kendimi psikolog gibi hissetmeye başladım yaw

Aynı ben

47 yaşında ikiz doğuran bir tanıdığım var. Akışa bırak kendini. O adamdan kurtulduğun için de fakir sevindir. Narsist biriyle olmak kadar beteri yok. Gönlünce olsun her şey. Ve emin ol senden daha yalnızı bile var.

demek buymus va be. Simdi daha iyi anladim Bazi seyleri. Mutsuz olan mutsuzlugunu gidermek icin saga sola ürür.bosveeer zom

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benimde yaklasik 5 ay once 4 yıllik iliskim bitti. Yasadigim sehirden baska bir sehire tasininca arkadaslarimla da gorüsemiyorum. Kendimi yalniz hissediyor muyum evet. Suan benimle konusmaya calisan bazi erkek arkadaslar var. Sevgili olmak istesem olabilirim gibi ama istemiyorum. Begenmedigimden vs. Degil yanlis kararlar vermemek icin. Bi yerde okumustm bu yalnizlik hissi yalniz oldugumuz icin degilmis. Hayatimizda olmasini istedigimiz kisi artik hayatimizda olmadigi icinmis. Aslinda yalniz degiliz istedikten sonra olustuarabilecegimiz bir sosyal cevremiz var. Sadece bunu istemiyoruz. Bu yuzden aslinda bu karamsarligi birakip hayattaki guzel seylere odaklanmak gerekiyor. Sabahlari hareketli muziklerle uyanın pencerenizi actiktan sonra icinize derin bir nefes cekin bir cicek bakin bol bol disari cikin. Insan kendiyle mutlu olmayi basardiginda kimsenin yoklugu bu kadar acitmaz ve sonraki iliskileri dha saglikli olur. Gereksiz romantizm icine giriyoruz hayatimiza girecek olan kisiden aslında biz cok sey bekliyoruz kimsenin sonsuza dek bizi birakmamasini beklememeliyiz. Yolculuk keyifli oldugu surece beraber surecektir. Insan yalniz dogar yalniz olur geri kalan tüm asklar filmlerde oluyor. Ben de tüm bunlari kabullenmeye ve kendimle mutlu olmayi denemeye calisiyorum. Cünku iyileşmek istiyorum. Dilerim sizde iyilesmek istersiniz.

Çok sağol canım moral verdin....47 yaşında normal yolla mı?

Iyi kötü birini bul evlen bi dene de çocuk yap olmazsa bosanirsin...en azindan denedim dersin ne kaybetcen ki
Burda tavsiye vere vere kendimi psikolog gibi hissetmeye başladım yaw

Bu pek psikolog tavsiyesine benzememiş ama...iyi kötü birini bulup içimin almadıgı biriyle cocuk için yataga girmeyi bırak yanında bile oturamam

Narsist miydi? 8 yıl.....biz de ayrılmasaydık ben de bicok seye gozyummaya devam etseydim 8 de olutdu 10 da...peki hiç yoklamadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…