- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
¤ decemBer ¤;11715575 .!.:sizinle benzer durumumuz. benim de bütün kuzenler başka şehirde, ben sırf istanbuldayım. ama bizimle brlikte babannem de istanbulda. kıskanma olayı da hep vardı. 2 sene önce annemle babam hacca gitti, döndüklerinde çevirdiği entrikayı ben size anlatamam. 25 gün boyunca karı koca annemler hacta başbaşa kaldı ve kadın bunu içine sindiremedi resmen. bekar amcamın kızı vardı 30 yaşında, bi ara beraber kaldılar. ona da öle yapmadığını bırakmadıydı. kız parfüm alıyodu, haber salıyodu gitsin bana da aynısından alsın diye (80 küsür yaşında kadın). kız rejim yapıyodu, bu da onla rejim yapıyodu az yiyodu falan böle. tartıya çıkıyodu "senden az geliyorum" diyodu torununa. oğullarının çocuklarını hiç sevmedi.
aman yatalak falan olmasın Allah korusun, yine ona benim anam bakacak öle bişi olursa. kendi kızı bile gelmiyo artık. uyanık, anası başına kalcak diye korkuyo.
akannehirŞaka gibi yaaaa..Direk gözümde Aliye Rona canlanıyor..eyvahedigeldismile
Allah ıslah etsin diycem..80 sene ıslah olmamışsa..diyecek şey yok..
Bi ayağım çukurda demiyor ,yaptıklarına bak şunun..
Teyzemin k.pederi kötüymüş..teyzemin gençliğinde canına yetmiş yaptıkları..o kadar ki..ölünce oynıycam demiş teyzem gençliğinde..
Adam ölünce, teyzemde söylediklerini hatırlamış..O da garibim naapsın Wc de oynamış kimse görmesin diye..kaydirigubbakcemile3