• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi bir kadın daha var mı?

Eeee bu adamda hiç mi suç yok. Kadının içindeki kadını dışarı çıkarmayı bilmiyor besbelli. Konu sahibi kadın olmanın ayrıcalıklarını yaşamayı bilmiyorken o'na yardımcı olacak bir eş de yok bence.

Adamda suç var tabi ama konuyu açıp yardım isteyen adam olmadığı için ona cevap yazamıyoruz.

adamın ne sucu olucak ya herseydede erkekler suclu degil adam demis diycegini daha ne yapsınki siz esinize bir kere soyle giyin dersiniz yapmıyorsa zorlıycakmısınız..kac tane kadının icindeki kadını kocası cıkarıyor:)..o kendiliginden cıkıyor zaten normalide bu

seni olduğun gibi kabul etmesi lazım ....
senin onda hoşlanmadıgın neler var bir düşün sende ona aynısı yap bende senin şunlarını bunlarını begenmıyorum de ....o az da olsa kendini senin yerine koyabilir belki hatasınıda anlar

tecaher81:Arkadaşlar yeni üye oldum,daha önceden de takip ediyordum.Biraz olsun rahatlamaya ihtiyacım var kimsem yok konuşacak,evlendim geldim bu koca şehire..Evleneli 1 buçuk yıl oluyor görücü usulü ile evlendik.Onu çok seviyorum,aşığım bile diyebilirim,bir çocuk gibi bakarım ona.O da bana değer verir,su istesem getirir,bana kırıcı hiç bir sözü olmadı.Diyeceksiniz ki derdin ne? Ah bir de ben anlayabilsem pskoloğa gidicem artık..Derdim şu: Eşim akşam işten gelir ben de gelirim,ikimiz de yorgun oluruz,tv falan derken yatar uyuruz.hafta sonu gelir sinemaya gideriz,evin işni berabeer yaparız,gün biter.offf ya bu adam hiç mi konuşmaz..Konuşmuyor benimle birşeyler paylaşmıyor.İlk aylarda hadi beni tanımıyor bana alışamadı diyordum ya şimdi?Ya görseniz sanki 40 yıllık evli gibiyiz.ne bir tartışma ne bir konu konuşuluyor.offf Beni sevmiyor bu adam,seviyor da kadın olarak sevmiyor sanırım ..Siz ne diyorsunuz bana akıl verin ne olur...haftasonu geç yatalım neolur azcık konuşalım diyorum tamam diyor..seni dini dinliyorum diyor.hep ben mi konuşucam,hiç gözgöze gelmiyoruz bana ,gözlerime uzun müddet bakamıyor.nedir anlamadım ya

arkadaşın önceki konsundan alıntı, kocasının suçu yok diyenler okusun, evlilik tek kişilik değil 2 kişilik bi müessese arkadaşlar, herşey karşılıklı yani
bence arkadaşta potansiye var ama bu potensiyeli destekleyecek koca yok
bizim kültürümüzde erkek gibi kadınsın demek iyi bişeymiş gibi algılanıyor
ama aslında bi kadına erkek gibisin demek hakarettir

madem erkekti neden evlendi bi erkekle
:bbo:

valla canım sen tam erkekelrin hayalindeki gibi bir kadınsın senin gibi olmak istermiydim istesemde yapmazdım belki yapamazdım..neden hala bekarsın
Yapabilir miyim yapamaz mıyım, yapardım yapmazdım diye eleştirmek yerine 'yapmak istiyorum' deseniz hayatınız değişecektir inanın. Ben bile sönük duran, kendince güzelliğini çıkaramayan, donuk ve makyajsız (makyajı abartılı olmamak şartıyla), giyimine kuşamına özentisiz, saçında beyazları gözüken, tırnaklarına bakmamış hemcinsime tahammül edemiyorum.
En höt hötünden erkek bile sert ve köşeli cevaplar veren kadını beğenmez.

valla bence eşininde çok suçu var önce konuşmasını öğrenecek kaldıki bu kadın evlendikten sonra değişmemiş ya nişanlıykende aynıymış o zamn neden bişey dememiş evlenmeseydi o zamn yada tatlı dille hayatım şöyle giyinirsen daha güzel olursun deseymiş adam kadına iltifat bile etmemiş ömrü hayatında şimdi bu adamın hiç şuçu yok değilmi?

seni olduğun gibi kabul etmesi lazım ....
senin onda hoşlanmadıgın neler var bir düşün sende ona aynısı yap bende senin şunlarını bunlarını begenmıyorum de ....o az da olsa kendini senin yerine koyabilir belki hatasınıda anlar

Arkadaşım bu tarz fikirleri uygularsan hem mutsuz olursun, hem kocan mutsuz olur.
Eşlerimizi değiştireceğimize huylarımızı değiştirelim (tabi erkekler için de geçerli) Değişmeyen tek şey değişimdir. Bir derede iki kez yıkanılmaz. Vs. Vs. olumunekankayizsmile

kocasının sucu yok bayanın erkeksi hareketlerinden sikayetci oldugu icin sucu yok kadınsı olması istemesinde bir sucu yok..gerisinde ne yasamıslardır bilemem suanki konudan bahsediyorus sanırım baska bir konu degil bu

valla canım sen tam erkekelrin hayalindeki gibi bir kadınsın senin gibi olmak istermiydim istesemde yapmazdım belki yapamazdım..neden hala bekarsın

sen beni hiç anlamamışsın ki..
asla bir erkek için bakım yapmam.. kendimi böyle seviyorum, kendimi böyle sevmesem kılımı kıpırdatmam..

bekarlık ayrı bir mevzu.. sen sadece çirkin ve bakımsız kadınların mı evlenmediklerini sanıyorsun?

ayrıca kendime göre evlenecek yasta bile değilim ben. 24 yasındayım henüz.. mutlu da bir beraberliğim var. kısmetse zamanı gelince evlilik olur. kısmet değilse ömrüm boyunca bekar da yaşarım. normal bir durum bu..

kocasının sucu yok bayanın erkeksi hareketlerinden sikayetci oldugu icin sucu yok kadınsı olması istemesinde bir sucu yok..gerisinde ne yasamıslardır bilemem suanki konudan bahsediyorus sanırım baska bir konu degil bu

başka bi konu değil birbire bir bağlantılı bi konu, eşiyle normal bir iletişimleri yok, benimle hiç konuşmuyor bişey paylaşmıyor diyor bu tabii ki de, ilişkilerine direk yansıyacak:hulya::hulya:

arkadaşın önceki konsundan alıntı, kocasının suçu yok diyenler okusun, evlilik tek kişilik değil 2 kişilik bi müessese arkadaşlar, herşey karşılıklı yani
bence arkadaşta potansiye var ama bu potensiyeli destekleyecek koca yok
bizim kültürümüzde erkek gibi kadınsın demek iyi bişeymiş gibi algılanıyor
ama aslında bi kadına erkek gibisin demek hakarettir

madem erkekti neden evlendi bi erkekle
:bbo:

Ama bunu kocası cilveli olmasını istediği için demiş. Kocası burda olmadığı için ona sen şöyle davran diyemiyoruz. Tabi ki hatalı. Ama kadının yaptığı da hata, kocası başka biri de olabilirdi sonuçta ona da öyle davranacaktı. :umursamaz:

Arkadaşım bu tarz fikirleri uygularsan hem mutsuz olursun, hem kocan mutsuz olur.
Eşlerimizi değiştireceğimize huylarımızı değiştirelim (tabi erkekler için de geçerli) Değişmeyen tek şey değişimdir. Bir derede iki kez yıkanılmaz. Vs. Vs. olumunekankayizsmile

benim düşüncem o yönde arkadaşım isteyen istedigi yapsın tabi ama karşı taraf kırıcı bir sekilde konuşup sevdiği insanı üzüyorsa (empati yapmadan ) bence bu gerekli

sen beni hiç anlamamışsın ki..
asla bir erkek için bakım yapmam.. kendimi böyle seviyorum, kendimi böyle sevmesem kılımı kıpırdatmam..

valla işin kilit noktası bu işte, başkası için değil kendin için yapmak:hulya:

ama tatlım bu adam bunu bilerek evlenmiş bak sorun belli daha önceki konusunu okudum aşağıki sayfada bunlar kendilerine çok çok uzaklar belkide görücü usulü evlenmişler ondandır yani iki yabancı gibilermiş göz göze bile gelmiyoz diyo bence sorun bayağı büyük

ama tatlım bu adam bunu bilerek evlenmiş bak sorun belli daha önceki konusunu okudum aşağıki sayfada bunlar kendilerine çok çok uzaklar belkide görücü usulü evlenmişler ondandır yani iki yabancı gibilermiş göz göze bile gelmiyoz diyo bence sorun bayağı büyük

evet çok doğru, gözlerime bile bakmıyor diyor, göz kontağı o kadar çok önemli ki:hulya:

adam kadınsı giyinmiyorsun demis onun verdigi cevap benim kisiligim bu..belkide adam artık sıkıldı konusmak istemiyor cunku degisen birsey yok son derece kapatmıs kendini herseye kim olsa sıkılır..adamın sucuda su evlenirken giyinisini biliyormus belki boyle ummadı ama iyi dusunmesi gerekiyormus

bu arada teacher kırılma ama sen de biraz hoyratsın sanki..
kocan daha nazik olabilir sana karşı, o noktada hatalı buldum onu. bir erkek karısına,sevgilisine bir prenses gibi davranmalı, elinde bir mücevher tutar gibi nazik olmalı ona karşı, incitmekten korkmalı ama kadın da mücevher gibi olmalı.. her konu da.. sadece süsle püsle de olmaz bu.içinle dışın bütünleşmeli, çıt kırıldım ol demiyorum ama kırılgan ve hassas görünmesini bil. böyle olmana ragmen eşin sana karşı kaba ise o haksız.. ama sen burdaki gibi kırıcıysan evinde de eşinin de senle konusurken 2 kez düşünmemesi doğal..

benim düşüncem o yönde arkadaşım isteyen istedigi yapsın tabi ama karşı taraf kırıcı bir sekilde konuşup sevdiği insanı üzüyorsa (empati yapmadan ) bence bu gerekli

ama sonuçta 1.5 yıllık evliler, artık utanma safhasının atlanması lazım. Adama bu sürede kendini erkek gibi göstermiş demek ki (Tabi ki adam hatalı. bana erkek gibisin dese nefret ederdim bu durumdan. Ki ben ünide yurtta kalırken arkadaşlarım erkek gibisin kendine bak derlerdi. Şu an facebookta falan görenler ne olmuş sana diyor sempatiksalakcinni

Nişanlım benim neyime aşık oldun deyince sadeliğine demişti. Şimdi ben ona sen hani sadeliğimi beğenmiştin niye makyajlı istiyorsun desem iyi mi olacak? Hep bana çok güzel olmadığımı ama beni sevdiğni hissettirirdi. Bendeki değişimlerden sonra kraliçe gibi hissettiriyor hatta o hissettirdikçe ben daha bi kraliçe gibi olmak istiyorum aklinialirimsmile
Karşılıklı olacak yani Adım adım.

burda ozaman kadınada is dusuyor adamada.. kadınsı hareketlerle kocasına yaklassa nasıl davranıcak acaba hala aynımı denemesi gerekir bilmiyorumda adamıda dinlemek lasım sanırım:)

Back
X