kardeşimin bir arkadaşı vardı.. bayılırdım görünce kızı..ne bir renk, ne bir topuklu ayakkabı, ne bir bakım... yok yok.. erkek gibi giyinir ve yürürdü.."kız azıcık kız gibi ol, bu ne böyle, çok salaşsın" dediğimde " abla ben sevmiyorum öyle olmayı, böyle rahatım " demişti..
tanıdığım bir kardeşim evlenmek istiyordu.. tanıştırdık.. iyi kız dedi.. olabilir.. biraz görüşelim.. 2 ayda bitti..
çcuğa sebep ne diyor sorduğumuzda" karşımda erkek gibi bir kız var, tamam ilk gördüğümde de makyaj yoktu, sadeydi kıyafeti falan ama , bugün böyledir demiştim.. ee baktım... kız ilk gördüğüm gün ne ise o.. şişme bot, altta bir kot, bir converse, saç toplu, çanta bile yok, herşey cebinde, en önemliside ona yılbaşı hediyesi kol saati aldım, eve götüremem annem sorar dedi. bende iyi dükkanda dursun o zaman geldikçe bakarsın dedim..böyle abla.. ısınamadım, temiz ama aşırı sıradan bakımsız bir kızdı.. dedi."
çok iyi bir kızdı.. ama beni heyecanlandırmıyordu ,onu kıskanamadım bile dedi..
sizin eşinizde sizi çok iyi görür, bakın çok iyi bir insanmış normalde.. ama üzgünüm heyecanlandıramıyorsunuz demekki..