Benim gibi bu durumları yaşayan varsa fikirlerini benimle paylaşabilir mi?

Nazara inanıyorum ama bazı insanlar kendilerine nazar değeceği gibi bir kafa yapısında oluyor. Hayati, evliliği,gezdiği yerler kendi gözünde ekstra kıymetli olduğu için herkeste farklı bir etki yaratacağını düşünüyor. Olumsuzu çağıra çağıra da yaşıyor zaten. Sonra aman bize nazar değiyor geliyor konu.

Var böyle bir arkadaşım, sürekli nazar değdi halinde, kimsenin de ekstra umrunda olduğunu sanmıyorum.

Nazara inanıyorum ama bazı insanlar kendilerine nazar değeceği gibi bir kafa yapısında oluyor. Hayati, evliliği,gezdiği yerler kendi gözünde ekstra kıymetli olduğu için herkeste farklı bir etki yaratacağını düşünüyor. Olumsuzu çağıra çağıra da yaşıyor zaten. Sonra aman bize nazar değiyor geliyor konu.

Var böyle bir arkadaşım, sürekli nazar değdi halinde, kimsenin de ekstra umrunda olduğunu sanmıyorum.
Hep başıma aynı olaylar gelince böyle düşünmeye başladım

kavgaların sebebi nazar falan değildir olamaz da
ama ben hayatımın genelinde kendimde iyi giden şeyleri pek başkalarına anlatmam
maşallah dediğim 3 gün yaşamaz

Cok haklisin canim. Ozellikle guzel kadinlar ve guzel meslegi olan eslerine nazar cok deger. Cok dikkat cekici bir ciftsinizdir muhtemelen. Burda bazi bekar arkadaslar yorum yapmis ama onlar bilemiyor tabi. Oncelikle foto paylasirken mutlaka bir nazar boncugu emojisi 🧿 koy. Altina da “masallah demeden gezmeyin nazar degmesin” yazin yada nazar duasini copy-paste yaparsaniz tum kem gozlerden korunursunuz insallah. 🙏🏻

Çokça azaldı diyelim

Bence enerjiniz dusukse ve kavgalar bundan oluyorsa bunun nedeni surekli başkalari görsün, başkalari ne der diye bir şeyler yapmaktan olabilir. Enerjiniz surekli başkalarina ve başkalarinin ne dusunecegine bağli.
Geçen konunuzda ayniydi yine baskalari şunu der bunu der diye hareket ediyordunuz, burda da aynisiniz paylaşmayinca bu seferde insanlar başka turlu dusunur"hiç gezmiyorlar" derler diye dusunuyorsunuz herhalde.

Bu kafayla ve dusuncelerle enerjiniz yükselmez zaten. Kendiniz icin "gercek" şeyler yapmaya başlayin.

Bence siz bastan "nasilsa nazar deger" diye dusunerek hareket ediyorsunuz. Var oyle arkadaslarim mesela cocugu paylasma nazar deger, iyi oldugunu söyleme nazar deger vs.
Bir baska arkadasim.da ben nazara inanmam o yuzden bana kimsenin nazari degmez demisti ben de o kafadayim.artik
Çünkü olumsuzu kendi kendine cekmiyor oluyorsun
Bu arada siz de kendinizi yildizim dusuk diye şartlamissiniz oyle bir sey yok tamamen sizin sartlanmaniz

Bence siz bastan "nasilsa nazar deger" diye dusunerek hareket ediyorsunuz. Var oyle arkadaslarim mesela cocugu paylasma nazar deger, iyi oldugunu söyleme nazar deger vs.
Bir baska arkadasim.da ben nazara inanmam o yuzden bana kimsenin nazari degmez demisti ben de o kafadayim.artik
Çünkü olumsuzu kendi kendine cekmiyor oluyorsun
Bu arada siz de kendinizi yildizim dusuk diye şartlamissiniz oyle bir sey yok tamamen sizin sartlanmaniz
Hayır öyle şartlanarak bişey yapmıyorum öyle birisi değilim

Hep başıma aynı olaylar gelince böyle düşünmeye başladım
Siz aynı kombini yapmış derler diye tatil gününü azaltmayı düşünüyordunuz. Elaleme fazla önem veriyorsunuz belli ki. Öyle olunca da olumsuzluk olarak yansiyordur hayatınıza. Mesele sizin kafanızda bitiyor tamamen.

Son düzenleme:
Bence enerjiniz dusukse ve kavgalar bundan oluyorsa bunun nedeni surekli başkalari görsün, başkalari ne der diye bir şeyler yapmaktan olabilir. Enerjiniz surekli başkalarina ve başkalarinin ne dusunecegine bağli.
Geçen konunuzda ayniydi yine baskalari şunu der bunu der diye hareket ediyordunuz, burda da aynisiniz paylaşmayinca bu seferde insanlar başka turlu dusunur"hiç gezmiyorlar" derler diye dusunuyorsunuz herhalde.

Bu kafayla ve dusuncelerle enerjiniz yükselmez zaten. Kendiniz icin "gercek" şeyler yapmaya başlayin.
Mesela ne yapaym

Eee daha geçen hafta, eşinle gideceğiniz tatil için kombin önerisi istiyordun ya.O kombinleri gören kem gözlüler çatır çutur nazar değdirmeyecek mi?Ben görsem o kıyafetler üstünde paralanır, kocişinle de 7/24 kavga edersiniz vallahi😒.

Bizm ilişkimiz bayağı uzun mesakatliydi o yüzden kimse bzm evleneceğimize inanmıyordu biranda herkes şok oldu o yüzden etkileyebilecgini düşünüyorum
Bazı şeyler sandığınız kadar da insanların umrunda değil biliyor musunuz

Eee daha geçen hafta, eşinle gideceğiniz tatil için kombin önerisi istiyordun ya.O kombinleri gören kem gözlüler çatır çutur nazar değdirmeyecek mi?Ben görsem o kıyafetler üstünde paralanız, kocişinle de 7/24 kavga edersiniz vallahi😒.
Yok be kocamı hiç paylaşmıyorm hep kendimi paylaşıyorum ben sandığınız gibi değil

Back
X