Benim gibi converse asiklarina :)

dids cim valla cok süper ve rahat onlar
bizim metro kartimiz oldugu icin burda 40 euro bazende 30 euroya alabiliyoruz hatta snein begendiginin her rengi var diyebilirim :)

leopardan kız kardeşimde var mersinden almıstık 1 sene oldu yaklasık 110 küsürlerde bişiydi yanlış hatırlamosam valla converseden baska ayakkabı giyemez oldum bütün renkleri var sanırım dahada gözüm dymuo

Benimde imkanı yok gözüm doymuyor ya, ne zaman bir Converse dükkanı görsem Garfield gibi yapışıyorum cama bilmiyorumkismile

canim aynen ya hangi rengi ararsan var bende disari cikdimmi muhakak hosuma giden rengi görürsem aninda aliyorum cok rahatlar ve cool oluyo yaa

dids cim valla cok süper ve rahat onlar
bizim metro kartimiz oldugu icin burda 40 euro bazende 30 euroya alabiliyoruz hatta snein begendiginin her rengi var diyebilirim :)

Tutmayın beni ağliciiiimmmmmm mafoldumben

evet canım cok rahat özellikle araba kullanırken ya gercekten baska bişi giymiorum artık gri mor lacivert kırmızı dore beyaz siyah yeşil şuanda valla bunlar aklımda

evet canım cok rahat özellikle araba kullanırken ya gercekten baska bişi giymiorum artık gri mor lacivert kırmızı dore beyaz siyah yeşil şuanda valla bunlar aklımda

süpersin ya annmebana cok kiziyo erkek kardesimi ,kiz kardesimi ve esimide benim giib deli yaptim die ama bi bilseler ne kadar rahat oldugunu hatta bitanede annme verdim oda arada giyiyo bende ee bana gülüyodun ama diyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…