Benim gibi converse asiklarina :)

aaa askolsun aglama sekerim sen isde yeterki begendigin model olursa ben sana yolarimmopuyorumnanaktan

Size çok kanım kaynadı, müsadenizle size anne diyebilirmiyimmmmmmmm bilmiyorumkismile sırnaşık şey

ay aynen annem banada kızıo ne bu converse converse al topuklu ayakkabı giy diokaydirigubbakcemile3 ama bi baktım bayramda gidince almıs kendine yürüyüşte giyiyomus hiç giymedim aldım sevmiyorum dio baktım altı camur kaydirigubbakcemile3 çaktırmıo bide su üstteki pulluların siyahı var bende

hahahahahah ay bu annelerde bi alem ya
bana da oglumun dogumuna gelirken topuklu ayakkabi getrmis annecim kalsin ama giyemem valla dedim
kendi giymek zorunda kaldi
kiziyo hep anne oldun giy topuklu diye ama yasim daha 23 yürüyemiyorum topukluda yaa kaydirigubbakcemile3

bende 25 yasımdayım dugunumde bile babet giydim çiçegimde mordu dugunden sonra yemege gittik o zamanda mor converselerimi giydim annem o zmaan bile ters ters bakıo bişide diyemio düğünüm ya

Ben yaşlı kaldım yanınızda :roflol::roflol:

bende 25 yasımdayım dugunumde bile babet giydim çiçegimde mordu dugunden sonra yemege gittik o zamanda mor converselerimi giydim annem o zmaan bile ters ters bakıo bişide diyemio düğünüm ya

cok sekersinya
bende dügünümde bayaz kisa converse giycekdim fakat esimle baya boy farki oluyodu malesef topuklu giymek zorunda kaldim ama öldüm geberdim bi insan dügünü biran evvel bitisin isdermi ben isdemisdim valla delikafadulden
bu arada mor hastasiyimda:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…