E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım o kadar bekledin az daha bekle normal yap hem belki suni sancıya gerek bile kalmaz zaten azda olsa hala günün var.doktor tehlikeli görüp sezeryan istemediği sürece normal doğumda ısrar et.
canım yaa hakkında haıyırlsı olsun bende nısan sonunda dogum yapacaktım kanamam olunca 11 nısanda dogurdumm
Ay canim ya kiyamam bu kadar sabrettin azcik daha sabir hayirlisiyla sende evladina kavusucaksin.Azcik daha sabir canim Allah yardimcin olsun.
Sezaryan dusunduguunuz kadar zor degil. Bununla ilgili acilmis konular var bakabilirsin canimŞimdi dogum bekleyen yok mu 38 +5 haftadayım birgun önce kontrol oldum rahim musait degilmiş 2.dogumum ama ilk dogum yapacak gibi heyecanlıyım sezaryan olabilirsin dediler ama onu da göze alamadim iyileşmesi zor diye ne yapacagimı şaştım 40 hafta dolana kadar beklemek de ne zormuş
O kadar korkuttular ki yoksa yarın sezaryana alınacaktım ama cesaret edemedim ama bayramda da olmazsa bayram sonu girmeye karar verecegim care yok bòyle beklemek daha da zor geliyor şuan benden daha sonra hamile olanlar bile sezaryan olunca bebeklerini aldilar kucaklarına rabbim hayirlısıni versin ins.Sezaryan dusunduguunuz kadar zor degil. Bununla ilgili acilmis konular var bakabilirsin canim
Insallah canım bu linkte yazdigim gibi 3 ay once dogum yaptim ama oyle cok zorlanmadim yani. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hayirli dogumlar nasip etsin canimO kadar korkuttular ki yoksa yarın sezaryana alınacaktım ama cesaret edemedim ama bayramda da olmazsa bayram sonu girmeye karar verecegim care yok bòyle beklemek daha da zor geliyor şuan benden daha sonra hamile olanlar bile sezaryan olunca bebeklerini aldilar kucaklarına rabbim hayirlısıni versin ins.
Iýi dileklerin icin tesekkurederim canım ins.hayırlısıyla saglıklı bir sekilde bütün hamileler bebeklerine kavussun gercekten heyecanlı bir süreçInsallah canım bu linkte yazdigim gibi 3 ay once dogum yaptim ama oyle cok zorlanmadim yani. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hayirli dogumlar nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?