- 19 Mart 2015
- 24
- 2
- 3
- 30
- Konu Sahibi kraliceeee
-
sanırım erkek arkadaşıma guvenmıyor cünkü öğrendiğinde onunla ilgili bişiler demişti öyle böyle gibi şeyler..annen neden istemiyor ciddiyetinizi bilmediğinden mi yoksa başka bir durummu var?
rahat rahat gezmek için değil annemlerin bilmesini istediğim için ciddi olduğumuzu bisin diye...Biri kizlarimiza rahat rahat gezmek izin evlenilmeyecegini anlatsin.
ailemi çookkk seviyorum onlardan kurtulmak için asla öyle bişi düşünmem ama, ee tabi sıktıkları da yalan değillbu şartlarda evlenmek istemeni anlayabiliyorum.
ama evlenirsen bunun vebali ailenin boynuna.
bu kadar sıkarlarsa olacağı bu.
işe izin verme, gezmeye izin verme, e kız da evlenip de kurtulayım bari diyor..
sen peki gerçekten ona guveniyormusun içinde bi şüphe falan varsa yanaşma derim. anneler hep haklı çıkıyor her konuda.. 20 yaşlarındayken bende hatalar yaptım annem yapma etme demesini dinlemeyip gorustuklerim oldu ama sonra geriye koca bir pismanlik kalıyor. her evlenen mutlu olmuyor maalesef canım..kimbilir o evli ablalarinin ne problemleri oluyordurda söylemeye cekiniyorlardir..sanırım erkek arkadaşıma guvenmıyor cünkü öğrendiğinde onunla ilgili bişiler demişti öyle böyle gibi şeyler..
onunla ilgili hiç bi güvensizliğim yok ama tabi aiem istemediği için hep bi korkuyla sıkıntıyla yasıyorum..sen peki gerçekten ona guveniyormusun içinde bi şüphe falan varsa yanaşma derim. anneler hep haklı çıkıyor her konuda.. 20 yaşlarındayken bende hatalar yaptım annem yapma etme demesini dinlemeyip gorustuklerim oldu ama sonra geriye koca bir pismanlik kalıyor. her evlenen mutlu olmuyor maalesef canım..kimbilir o evli ablalarinin ne problemleri oluyordurda söylemeye cekiniyorlardir..
zaman tanı ozaman, çokça dusun.. sonra bi sorun olduğunda ailen biz etmedik der canım.onunla ilgili hiç bi güvensizliğim yok ama tabi aiem istemediği için hep bi korkuyla sıkıntıyla yasıyorum..
O yaşlarda herkes evlenince özgür olacağın sanır.Ama evlilik sorumluluğu büyüktür.Yaşın çok genç.Babam üniversiteye göndermedi lafını kabul etmiyorum.İşin kolayı bu.İşe gönderen adam üniversiteye neden göndermesin.Göndermese dahi ygs ye hazırlanıp açıköğretimden devam edebilirdin.Önce istikbalin.Evlenirsin babanın o beğenmediğin kurallarını çok ararsın.acelemi ediyorum yada cahilcemi düşünüyorum bilmiyorum.. 20 yaşındayım ciddi ilişkim var , evlenmek istiyorum ama sakın yanlış anlamayın, benimde bi evim olsun düzenim olsun kendi kurallarımızı kendimiz belirleyeceğimiz huzurlu yuva istiyorum..
şöyle anlatayım lise bitti üniye de babam göndermedi 3 tane ablam var onlar evlendi onları görünce bende hayal ediyorum sevdiğim adamla evlenip yuvamız olsun diye..
zaten butun gun evdeyım ev işlerini ben yapıyorum anneme yaptırmıyorum bi yemek yapmıyorum.
işe girdim ama bana ağır geldiği için çıktım..
sevdiğim kişiyide annem biliyo ve istemiyo babam bilmiyo zaten normalde de öyle modern bi aile yapımız yok gezmeye fazla gidemiyorum arkadas ortamım yok falan.. bir de sevgilim oldugunu annem öğrenince daha doğrusu bizi birlikte görünce artık ne işe girmeme izin veriyo nede arkadaslarımla gezmeye gitmeme..
biz zaten anneme söylemeye karar vermiştik ciddi olduğmuzu evlenmek istediğmizi, cünkü artık bizde rahat etmek istiyoduk ayda 1 zorla izin alıp görusuyoduk ondada biri görur diye rahat rahat dolasamıyoduk bile ama annem bizden önce ögrenmiiş oldu.. zaten zor görüşüyoduk simdi hiçç görüsemiyoruz keske böye olmasaydıı
23 yasında telefon bayisinde calisiyoErkek arkadaşın kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Bence acele etme yaşlarınız küçük.23 yasında telefon bayisinde calisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?