Aaaah ah bir ben bir de Allah bilir ne dalga geçti benimle,ne kadar kırdı kalbimi,8 senelik bir iilişkiydi 5 ay önce bitti,boyum 1.60 kilom 51.ve liseden beri kilom 1 aşağı bir yukarı neredeyse hiç değişmedi.Bana sürekli kilo ver 45 ol,bu ne böle dobi misket,duba,dokunsam yuvarlannıcaksın fln bi sürü şey sölüodu,kendimi çok aşağılattım senelerce ama her insanın bir dayanma gücü var,yeter dedim...tabiki bundan bitmedi ama çok kırılmıştım zamanında,sonra takmamayı öğrenmiştim...
walla canım benim eşim zayıf ben biraz balık etliyim ama hiç şikayet etmedi şimdiye kadar ben taksamda o hiç konusunu bile açmıyo ben seni böyle beğeniyorum diyor.Beni beğenen böle beğensin beğenmiyosa çeker gider derdim senin yerinde olsam seni böle rencide etmesine ne gerek var gitsin manken gibi kızla beraber olsun seni beğenmiyosa
sana şöyle bir örnek vereyim. annemin bir arkadaşı evlendiğinde çok zayıf değilmiş, hafif balık etliymiş. o dönem nişanlısı kilo versen, şöyle yapsan, böyle yapsan diyip duruyormuş. aldırış etmemiş annemin arkadaşı. evleniyor, haliyle birçok insan gibi kilo alıyor. kocası başlıyor söylenmeye ve gerçekten çok kırıcı oluyor. sonuç ne oldu biliyor musun? boşandılar...
sizin sonunuzda böyle olur demiyorum ama seni bu kadar kıran ve inciten bir insan ileride sana nasıl davranır, eşi olduğun zaman? sadece görüntüden ibaret olmadığını bir yüzüne vur bence. sonuçta kilo verememenin sebebi arkadaşın söylediği gibi tiroid ya da herhangi başka bir rahatsızlık olabilir. bu kadar düşüncesizce üstüne gelmemeli. bence sen biraz dik dur da, o da ayağını denk alsın...
Canım ben bir troid muaynesi yaptır derim.Sen 1.55 boy için kilom fazla değil demişsin ama aslında fazla.Erkekler ne yazık ki günümüzde kilolu bayanları beğenmiyorlar.Henüz çocukda yok çocuk olduktan sonra kilolarla iyice başın belaya girebilir.Kilo sağlıklı da değil.Bence sevgilin haklı üzülme ama birşeyler yap derim.
canım bence biraz kilo ver ama onun için değil kendin için ver
hem sağlık açısından önemli hem de kendini çok daha iyi hissedersin
kimi erkek zayıf istiyo kimsi de balık etli istiyo
ben sevgilimin yoğun isteği üzerine 9 kilo almıştım bayılıyodu o halime ama ben pek memnun değildim kendimi bildim bileli zayıftım çünkü
şimdi ideal kiloda olduğumu düşünüyorum ama bizimki görmedi henüz bakalım 2 ay sonra ne tepki verecek kafamçokkarıştı
kızıp yine ne bulduysa yedirecek bana biliyorum kafamçokkarıştı
Anlaşıldı benim herifi sırtımda hacca götürmem gerekecek.
Gençler ne kadar kabalaşmış böyle anlayamadım. İnsan sevdiğine bu kadar kırıcı olabilir mi? Madem manken gibi birini istiyor gitsin bulsun. (tabiki o istediği mankenler yüzlerine bile bakmazlar yaaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?