Benim gibi:(( Ei/Sevgilisi kilosundan ikayeti olan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde boyum 1.55 ve suan 55 kilodayim...
Benim sevgilimde der hep askim senin karnin var biraz amaa...
Sen bu halinlede cok güzelsinnn...
Ben senin her halini begeniyorum der...
Bagzen takilírim ilerde 100 kilo olsam naparsin beni birakirmisin diye sorarimm...
Ne birakmasi ben senin her halini seviyorum der...
Ama sagliksiz oldugu icin yinede 100 kilo olmamalisin der...

ben 48 kilo 1.63 boyundayım ve eşim kilo alim die yee die ısrar eder ben asla almak istemem gecende konusurken dogumdan sonra kilo ya kalırsa dedim spor yaparsın öle sakın kalma dedi şok oldum hani dedim kilo alim die ugrasıodun sen, yok fazlasını istemem dedi
erkekler öle tuttunmu eline gelecek isterler ama cok zayıfı yada kiloluyu istemezler ama kendileri kilolu olsalar hiç problem olmaz ,,
sen cnm bence sevgilinin sevgisinden süphe etme sevmese neden senle birlikte olsun ki ama senin saglıgın acısındanda dr kontrolu altında cok güzel zayıflayanbilirsin ilerde evleneceksin gelinlik giyceksin cocukların olcak o zaman zaten hepimiz kilo alcaz 65le hamile kalsan 80le dogum mu yapacaksın hep kendini düşün kendi saglıgını güzelliğini kimse için değil kendin için kilo ver..

aahhhh ahh keşke benim bünyem de seninki gibi olsaydı azcık nolurdu sanki..:sm_confused:

ahh bunu yapcan böyle erkeğe en güzeli...:içelim:

Sen kendinle ilgili ne düşünüorsun önemli olan bu onun seni beyenmesi deil senin kendini beyenmen emin ol seni oldugun gibi sevicek insan cokk sadece o istior die rejime diyete falan baslama ama kendin için istiorsan baskaa

Evet o da çok zayıf olma zaten istemem öyle diyor ama benim de dış görünüşe bu kadar takması zoruma gidiyor,çünkü genelde hep güzel bulurlar beni çevremden ama tabiki ideal kilomda olsam daha güzel olucak...O da yanında fit bir hatun gezdirirken rahatsız olmayacak...
Şimdi boyum 1.55 kilom 48-50ye insem süper olur kesin...Ama kendim için vermeliyim önce tabiki...:hulya:

benım boyum da 1.55 canım. 43 kıloyum. ben de almaya çalışıyorum. sevgılım de almam ıçın yemeyip yedırıyor ama ben alamıyorum. hepsi başka bışey ıstıyor, ama önemlı olan senın ne ıstedığın

bence spor yap, ımkanın varsa yemeklerden sonra akşam saatınde bıraz yürü. bıraz da ekmek vs. yemeyı kesersen zorlanmadan verırsın. çünkü 20-30 kg vermıceksın

kusura bakma ama onun ne haddinelmaz:

madem beğenmiyor gitsin kendine istediği ölçülerde birini bulsun kaba herif kötükedihüso

bana sevgilim öyle birşey söylese idi ilk aklıma gelen beni sevmediği olurdu

yolveririm giderrrrrrr

evlendiniz hamile kaldın o zaman bebeğin derdine bir de kocanın dırdırı ile mi uğraşacaksın kafamçokkarıştı

bence bıraz sert çıkmışsınız navb. ınsan sevdığı kışıye tabıkı karışır (kötü anlamda demıyorum) önerıde bulunur vs. mesela çoğumuz eşimize sevgılımıze şunu giysen, saçını şöyle kestirsen vs. gıbı önerılerde bulunuyoruzdur emınım.
5 senelık bır ılışkıde böyle bır ısteğın olabıleceğını düşünüyorum ben. ama tabıkı saygısızlık yapmadan söylendığı sürece!

Ben de öyle diyorum ben hamile olsam demekki hiç beğenmeyeceksin diyorum
Yok diyor ama doğumdan sonra verceksin kiloları diyor...5 sene önce de böyleydim ama daha zayıftım bu halimden sonra bi ara verdim 52-53e düştüm sonra yine aldım...
Yani çocuk 5 senedir diyor dilinde tüğ bitti....Bende azimle başlıyorum sonunu getiremiyorum söz veriyorum tutmuyorum öyle olunca da iyice üstüme geliyor..

Haklısın tabiki karışması normal sonuçta 5 sene oldu..Adam gibi dendiği sürece bişey demiyorum ben..
Benimki bişey yapmadığımı görünce bana kızıyor ve kırıcı oluyor..Ama yapmaması gerek tabi.

benim görümcem bağıra bağıra ediyor ben 57 kıloyum inecem daha çok kilolu diyor göbek düğünde olmasın dediler önce alınırdım şimdi yok gibi davranıyorum bazan verilemiyor stresten uyku düzensizliği yemek yeme düzensizliği bunların hepsi kilo aldırır dr. diyor dikkat et

TAM bu konuda gecen hafta kirdi beni. tartistik.
Komsumun yaninda bana Eksigi yok ama Fazlasi var diyince zincirler koptu, cok kirildim.
Beni böyle beyenmiyorsan kapi orda dedim. Elbet disarda beni BÖYLE beyenen erkek VARDIR, dedim. oymus kaydirigubbakcemile3
birdaha böle birsey duyayim. biter dedim, hakliyim ama. böle sevdi bölede sevmeye devam etsin, tabiki cok fazlaligim var cizelgedende gördügünüz gibi ama kilomu göstermiyorum. balik etliyim.

selam arkadaşlar bu yazın olan bir olayı anlatacam komşumun akrabası kadın 29 yaşında boyu kısa kilosuda yaklaşık 110 kilo kocası şikayetçi ama bu konuda kadına yardımcıda olmuyor kadın kendi çabalarıyla ugraşsada veremiyor kiloyu ve kafasına mide küçültme amaeliyatını takıyor 6 yaşında ogluyla kocasına ben istanbula tatile gidiyorum deyip komşuma geliyor evdeki bütün takılarınıda alıyor yanına daha önceden bir şekilde buldugu şişli etfalden bir doktorla gidip anlaşıyor şuan tam aklımda olmasada 6_ 7 milyar ödeme yapıyor ve ameliyata yatıyor burdakilerin tüm engellemesine ragmen tabii kocasıdaa umursamaz oldugundan haberi bile yok kadın ameliyata yatıyor vede çıkamıyor komada kalıyor kocasına haber veriyorlar tabii artık ama iş işten geçiyor 3 ay komada kalıyor ve vefat etti......geride dünya güzeli 6 yaşında erkek çocugu bırakıyor.:çok üzgünüm:........Bende balık etliyim benimde eşim bazen şikayetçi ama lafımı söylüyorum susuyor..seviyorsak herşeyiyle kabul etmeyide bilmeliyiz ama tabiki saglık önemlii ama bunuda kırarak söylemenin geregi yok

cnm iyi de bunu sana bu şekilde kırarak mı söylemesi gerekiyor
zaten baştan hatalı
sven insan her haliyle kabul eder
tamam tabii ki bir iki noktayı söyler ama senin dediğine göre bunu sürekli yapıyor ve seni kırıyor
bence çok yanlış
eğer seni bu konuda uyarmak istiyorsa kırmadan söylemeli
bir de demişsin ki sanki o çok düzgün
bir insan başkasını eleştiriyorsa kendisi o konuda kusursuz olmalıdır bence
madem öyle sen de düşündüklerini açık açık söyle
kırıldığını bilsin
bildiği halde devam ederse gerisi senin bileceğin iş tatlım a.s.

Kendin bile diyorsun tatlım, gıdığım var diye.
Yanlış anlama ama, bence en 155 boya 64 kilo epey fazla.
En fazla 50 kilo olabilirsin, hem gıdığı olan biri şişman değilim diyemez ki bu genç yaşta.
Madem irade meselesi diyorsun git bir diyetisyene.
Uygula bakalım spora da yazıl nasıl incecik oluyorsun bak bakalım...
Öyle kolay mı pes etmek?
Der yanmak?
Bak benim boyum 175 kilom 2008 nisan gibi 65 ti. Göbeğim vardı biraz ama sevgilim o halimi beğenmesine rağmen biraz göbeğin var dedi şakayla karışık.
Asla kilo vermemi istemedi ben kendi isteğimle kilo verdim.
Şu an 60 kilo filanım. Kendi de çok şaşırdı bir lafına o kadar azmetmeme.
Ama kendine olan saygın için zayıfla derim...
ıstediğini giymek ve yakışması süper duygu.

canım biçok arkadaşa katılıyorum bende yediklerine dikkat et hırs yap ama onun için diil kendin için yap bunu mesela benim eşimde bana göbüşe bak göbüşe der her zaman ilk dediğinde çok bozulmuştum hatta tartışmıtık bile ama o bana saçmala ben öyle demeyi seviyorum ben öyle seviyorum demişti şimdi alıştım hep diyo ama ben biliyorumki azcık kilo alsam banada derdi ama böyle kırıcı demezdi heralde çünkü benim eşimde bu konularda hassas biraz....

önceki sevgilim başımın etini yerdi kilo ver zayıfla diye..:sinifsinif:
halbuki ideal kilomdaydım...o kadar üzülürdüm ki..daha fazla dayanamadım başka sorunlarımızda vardı vurdum tekmeyi...lülülülülülü
şimdi 1.5 yıldır hayatımın erkeğiyle birlikteyim..opuyorumnanaktan
sayesinde 2-3 kilo aldım...halada zayıfsın diyo :mymeka:
ve her fırsatta ağzıma bir şeyler tıkıştırır...beni beğenmezsin kilo alınca dediğimde çok kızıyor ben senin dış görünüşünümü seviyorum diyorrr canım aşkım yaaa :asigim:

bence onun laflarını takmayın o kadarda eğer aynaya baktığınızda kendi görüntünüzden memnun değilseniz diyet spor vs.yapın...Sırf KENDıNıZ için yapın,KENDıNıZ için zayıflayın a.s.

Boyum 1.59 19 yıllık beraberliğimiz boyunca 70 kiloya dayandığım zamanlar oldu. Diyeti abartıp 42 kiloya düştüğüm bi deri bi kemik kaldığım zamanlarda. Hep sorardı arkadaşlarım eşin birşey demiyor mu diye..Bu konuyu ona sorduğumda "Ben seninle dış görünüşün için evlenmedim ki dedi"

Çok üzüldüm yaasenağlamaAllah rahmet eylesin
Asıl önemli olan sağlık işte ama kilo da sağlığa düşman..Keşke diyet ve spor yapsaymış da uzun sürede de olsa verseymiş ama kadere de inanırım..vade gelmiş demekkisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…