benim eşimde şikayetçi ama az olmasından( azdaha kilo al diyor alamıorum .bünyem çabuk eritiyor napimm !! :))
sende canını sıkma . .biraz yediklerine dikkt et .spor yap imkanın warsa. ama kendin için zayıfla onun için değil
konu kilo konusuna gelince en cahıl ınsan dahı basımıza dıyetısyen kesılır..evet zaman zaman gaz versede zaman zaman ınsanı bezdırıp..herseyden sogutacak duruma getırıyor..şeytan dıyorkı zayıfla manken gıbı ol..sonra vur tekmeyüüü gitsin...
ben 48 kilo 1.63 boyundayım ve eşim kilo alim die yee die ısrar eder ben asla almak istemem gecende konusurken dogumdan sonra kilo ya kalırsa dedim spor yaparsın öle sakın kalma dedi şok oldum hani dedim kilo alim die ugrasıodun sen, yok fazlasını istemem dedi
erkekler öle tuttunmu eline gelecek isterler ama cok zayıfı yada kiloluyu istemezler ama kendileri kilolu olsalar hiç problem olmaz ,,
sen cnm bence sevgilinin sevgisinden süphe etme sevmese neden senle birlikte olsun ki ama senin saglıgın acısındanda dr kontrolu altında cok güzel zayıflayanbilirsin ilerde evleneceksin gelinlik giyceksin cocukların olcak o zaman zaten hepimiz kilo alcaz 65le hamile kalsan 80le dogum mu yapacaksın hep kendini düşün kendi saglıgını güzelliğini kimse için değil kendin için kilo ver..
kusura bakma ama onun ne haddinelmaz:
madem beğenmiyor gitsin kendine istediği ölçülerde birini bulsun kaba herif kötükedihüso
bana sevgilim öyle birşey söylese idi ilk aklıma gelen beni sevmediği olurdu
yolveririm giderrrrrrr
evlendiniz hamile kaldın o zaman bebeğin derdine bir de kocanın dırdırı ile mi uğraşacaksın kafamçokkarıştı
bence bıraz sert çıkmışsınız navb. ınsan sevdığı kışıye tabıkı karışır (kötü anlamda demıyorum) önerıde bulunur vs. mesela çoğumuz eşimize sevgılımıze şunu giysen, saçını şöyle kestirsen vs. gıbı önerılerde bulunuyoruzdur emınım.
5 senelık bır ılışkıde böyle bır ısteğın olabıleceğını düşünüyorum ben. ama tabıkı saygısızlık yapmadan söylendığı sürece!
selam arkadaşlar bu yazın olan bir olayı anlatacam komşumun akrabası kadın 29 yaşında boyu kısa kilosuda yaklaşık 110 kilo kocası şikayetçi ama bu konuda kadına yardımcıda olmuyor kadın kendi çabalarıyla ugraşsada veremiyor kiloyu ve kafasına mide küçültme amaeliyatını takıyor 6 yaşında ogluyla kocasına ben istanbula tatile gidiyorum deyip komşuma geliyor evdeki bütün takılarınıda alıyor yanına daha önceden bir şekilde buldugu şişli etfalden bir doktorla gidip anlaşıyor şuan tam aklımda olmasada 6_ 7 milyar ödeme yapıyor ve ameliyata yatıyor burdakilerin tüm engellemesine ragmen tabii kocasıdaa umursamaz oldugundan haberi bile yok kadın ameliyata yatıyor vede çıkamıyor komada kalıyor kocasına haber veriyorlar tabii artık ama iş işten geçiyor 3 ay komada kalıyor ve vefat etti......geride dünya güzeli 6 yaşında erkek çocugu bırakıyor.:çok üzgünüm:........Bende balık etliyim benimde eşim bazen şikayetçi ama lafımı söylüyorum susuyor..seviyorsak herşeyiyle kabul etmeyide bilmeliyiz ama tabiki saglık önemlii ama bunuda kırarak söylemenin geregi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?