Benim gibi:(( Ei/Sevgilisi kilosundan ikayeti olan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cok kilolu dqlm aslnda 163 boy ve 49 kiloym !! oda bnm kiloma takmıs durumda beyenmiyosan kapı diorm çıtı cıkmıyoo çekn restinizi yerimseniben

diyete başladım,,,sağlıklı olmasa da kısa zamanda kilo verip devamında da onu korumaya yönelik beslenme alışkanlığımı değiştirmeyi düşünüyorum...
sonra da ben onun eksiklerini bir bir bulayım da görsün o hihoyyythihoyyyt

Sanırım bende yanlış anlaşıldım ya da hiç anlaşılmadım; Karşındakini umursamak sadece görüntüsünü umursamaksa bütün erkekler güzel kadınları umursuyor..
yerimseniben Kaldiki bir erkek laf meclisten dışarı, kendisi ne kadar çirkin bakımsız hatta ve hatta pis bile olsa bakımlı güzel kadın istiyor, ben burda ki çifte standarda dikkat çekmeye çalıştım.. Kadınlarda "hoops sen önce kendine bak" demek yerine komplekse giriyor. Sürekli eşim/ sevgilim zayıflamamı şöyle olmamı istiyor naraları dinliyorum, ama hiç bir erkekten "Karım saç ektir dedi, kilo ver dedi" tarzı şeyler işitmiyoruz değilmi? Ayrıca nasıl biliyorsanız öyle yapın bizi ilgilendirmez, yazmıssınız yorum yaptım..

ben cok kilolu dqlm aslnda 163 boy ve 49 kiloym !! oda bnm kiloma takmıs durumda beyenmiyosan kapı diorm çıtı cıkmıyoo çekn restinizi yerimseniben

anlamadım şimdi şişman mısın diyo yoksa zayıf mısın diyo:uhm:

kafamçokkarıştı
Yakında kopcan canım bea...
kaydirigubbakcemile3
Bence vercek kilo yerine alcak kilon olmalı.
He bu arada, geçenlerde öğrendiğimi paylaşayım sizle;

boyunuzun karesi/kilo
oranının karekökünü alın...
Mesela 170 boyundasınız. 60 kilosunuz.
170 x 170 / 60 = 489.67
karekök 489.67 = 21.95 işte bu yağ oranınız....
20 ile 30 arası normalmiş...
30 un üstü çıkarsa vücudunuzda yağ fazlası var imiş...
yerimseniben

Bu arada ilk_sen; tabii ki yazdığıma yorum yazabilirsin... Sadece Brad-Pitt kısmına takıldım. Onu açıkladım. Bunda alıntı yapıp tekrar konuşulacak artı bir yan yok.
Haklısın kesinlikle kadınlar erkekleri hiç eleştirmiyorlar.
Ben eleştirme taraftarıyım onun iyiliği için.
Ama kırmadan incitmeden...
yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşimde az kilo al diyo
54 kiloyum kemikliyim ama, 173 de boy
kemiklerim batıyomuş :)
bende az bekle hamileyken alcam diyorum
gıcık oluyo :)))

duruma açıklık getiriym... aslındaa hani bölgesel sorunum war denilebilir kalçalarım geniş biraz :S bu benm icn sorun deil ama sanırm o beğenmiyor :S

bnm erkek arkadaşım öle bişey demedi ama bana şimdiye kdr çıktıklarım arasında vücudunu en beğendiğim .......dı dedi ve bende inat ettim diyete başladım 1 hafta sürdü bnm diyet ve bıraktm en kısa zmnda tekrar başlicm kilomda 62 ama 1.65 boyum var internetteki hesaplara göre ne kdr doğru bilmiorum kilomun normal olması için 11 kilo vermem gerekiyomus ben 5 kilo versem yeter bana

Ben bekarken 51 kiloydum boy 1.58
hiç de kilo almıyordum
şimdi doğum yaptım 4 kilo fazlam kaldı onu hamilelik öncesinde almıştım zaten taa balayında löpür löpür tatlı yerken.. ((
eşim rahatsız degil ama keske 2 3 kiloyu versem diyorum bazen off fazla degil ama iştee..
insan kendini iyi hissetmedikten sonra..

benim boyun 1.50 ve 57 kiloyum :kedi:
evet durumumdan çok da memnun değilim en azından şu 7 kiloyu verip düz hesap olmak istiyorum
bu konuda sevgilimden olumsuz birşey duymadım,olumsuz bir davranışı da olmadı..aksine yumuşaklığıma bayıldığını söyleyip duruyor :kedi:

yoksa kandırılıyor muyum :sm_confused:

Benim anladığım her erkek mutlaka görünüşe önem veriyor ...
Önemli değil dese de bu dillendiremediği içindir,önemli değil dese de yada hiçbirşey demese de fiziği düzgün birini gören çoğu erkek dönüp bakıyor biz bile bakıyoruz çoğu zaman bayan olduğumuz halde..

Yani ben erkek arkadaşımı anlamaya çalıştım ve anlıyorum artık bunu da 2-3 kilo verince bile görünüşümün fark ettiği zaman anladım..

ıyi sayılırım diyordum ama inceldikçe iyi olmadığımı görüyorum...Herşey elimizde sonuçta..ıstersek herşeyi yaparız..

O bana 5 senedir yaptıramadı ama söyleyiş tarzı bıktırdı ve gaza geldim bu kez gerçekten..hem diyete hem spora başladım..
ınşallah bi an önce kurtulurum bu fazlalıklardan,artık ağır geliyorlar

canım bende aynı şeyi yaşamıştım üniversitedeyken.
baya balık etliydim ve her gün yeni bir diyete başlar sonra bırakırdım..
sevgilim bana bigün sen bi on kilo versene dedi. ki daha yeni görüşmeye başlamıştık..
cok alındım ama belli etmedim. kendimi aşağılanmış hissettim ve sebepsiz yere terketim onu.
seneler geçti o beni aramayı bırakmadı. şimdi evliyiz:)) artık eskisi gibi değil incitmiyor beni kilo konularında gerçi bende verdim o kiloları ama..
sende iyi düşün bence. sana kendini kötü hissettiren bi sevgili gerçekten cok yıpratıyor insanı.
ne kadar üzüldüğünü anlat bu tavrına.
değişmiyosa, yol ver gitsin.. bulunmaz hint kuması değil ya.

valla başka biri olsa belki kolay olurdu bırakmak da..5 sene sonra bu sebeple niye ayrılayım ki..
ama kırdığını anlatıyorum o da biliyor ve bilerek yapıyor bunu...ahh ahh tam sopalık valla
klava:
evlendiniz demek:asigim:

ben evlendiğimde 42 kile eşimse 55 kiloydu.şimdi neredeyse 70 kilo oldum ve eşim hergün söyleniyor.ama ben takmıyorum

Bu sorunu sanırım çoğu bayan yaşıyor demek ki
Onu tanıdığım gün bu çocuk benim olacak demiştim.2003 sonbaharıydı o zamalar 65 kiloydum,168 boyum.Çok geçmedi aradan sevgilim oldu ve tam 6 yıl sürdü bu sevgililik. 11 Temmuz 2009 nişanlandık ve benim kilom 80 aynı boyla ama bu kiloları tek başıma almadım onun katkısı yok mu çok tabi,beni kırdığı incittiği durumlarda kurtuluşu bir parça çikolata da ya da yemek te aradım.Sonuç 6 yıl içinde alınan 15 kilo
En son senin kendi düğünün gelinlik giyeceksin,kendi annende mi bir şey söylemiyor bu haline demesin mi işte bu çok ağır geldi.Evet haklıydı belki kilom artık balık etli kısmını epey geçmişti ama böyle konuşarak ta destek olunmazdı ki.Sonuç mu hayır terk etmedim aksine hırs yaptım onun göbeği her geçen gün biraz daha öne doğru yol alırken :) ben gelinliğimin içinde kuğu gibi olacağım.

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 Devam et canım azimle sabırla ver kilolarını
kıskansın seni o gelinliğin içinde...
ahh ahh bu erkekler böyle işte..canımız çıkar yine de beğenmezler bişey,...klava:klava:

benim boyum 1.65 kilom 66 balık etli olmamı isterdi kilo veriyorum dediğimde kızardı
çok istermiş balık etli bir sevgilisi olmasını oldu ve bitti

bölgesel oalrak kilo vermek en zor olanıdır..Allah yardımcın olsun canım..
benim eşim bana kilo al der balık etlililer seviyor çünkü bende çıta gibi değilim zaten ama halen kilo al diyor...
sevgilinin bu konuda sana kızmasını anlamadım..eminim ki çok tatlı bir görüntün vardır..sağlığına zarar verici kilon olduğunu sanmıyorum fakat çok zayıf olan birinde yağ oranı fazla olabileceği gibi kilolu olan bir bayanında yağ oranı az olabilir..bu konuyu sen istemelisin yarıda kesmeni tavsiye etmem..çünkü hep aklında "acaba yarıda kestiğim içinmi vermedim "diye düşünürsün sonuna kadar gitti uyguladım olmadı de..benim çooooook kilolu arkadaşlarım var zayıf olsalar bu kadar harika görünmezler bayılıyorum onlara...eminim sende güzel hoş bir bayansın..üzme tatlı canını ama sonuna kadar gitki neticeden emin ol canım

sağol canım ama işte insan sıkılıyor bi an önce atmak istiyor fazlalıklarınıkaydirigubbakcemile
bi anda almadık aslında :hulya:

inşallah veririrm ama azimliyim bu konuda her ne kadar bi diyeti sonlandıramasam da artık korkmuyorum veremem diye.bu da iyi bi aşamadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…