Sanırım bende yanlış anlaşıldım ya da hiç anlaşılmadım; Karşındakini umursamak sadece görüntüsünü umursamaksa bütün erkekler güzel kadınları umursuyor..Benim üzerimde kimse hakimiyet kurmadı.
Sanırım orda söylemek istediğimi anlamadınız...
Benim vücut hatlarım güzel ama biraz göbeğim vardı. O da dediğim gibi fındık göbeği kadar...
Karşımdakini umursamayacaksam o neden sevgilim?İş olsun diye mi?
Beni olduğum gibi seviyor zaten, 65 kiloyken fiziğimi daha çok seviyordu hatta ama BEN istediğim için verdim.
O al dese de almam yani...
Kimseye şart koşmak güzel değil ayrıca.
Kişilik herşeyden üstündür.
Ben de zaman zaman kilo alsan iyi derim...
Ki, zaten aldı da.
Yok Brad Pit yok bilmem ne kısmı da çok saçma kusura bakmayın ama.
:dilcikar:
ben cok kilolu dqlm aslnda 163 boy ve 49 kiloym !! oda bnm kiloma takmıs durumda beyenmiyosan kapı diorm çıtı cıkmıyooçekn restinizi yerimseniben
ben cok kilolu dqlm aslnda 163 boy ve 49 kiloym !! oda bnm kiloma takmıs durumda beyenmiyosan kapı diorm çıtı cıkmıyooçekn restinizi yerimseniben
Bu sorunu sanırım çoğu bayan yaşıyor demek ki
Onu tanıdığım gün bu çocuk benim olacak demiştim.2003 sonbaharıydı o zamalar 65 kiloydum,168 boyum.Çok geçmedi aradan sevgilim oldu ve tam 6 yıl sürdü bu sevgililik. 11 Temmuz 2009 nişanlandık ve benim kilom 80 aynı boylaama bu kiloları tek başıma almadım onun katkısı yok mu çok tabi,beni kırdığı incittiği durumlarda kurtuluşu bir parça çikolata da ya da yemek te aradım.Sonuç 6 yıl içinde alınan 15 kilo
En son senin kendi düğünün gelinlik giyeceksin,kendi annende mi bir şey söylemiyor bu haline demesin mi işte bu çok ağır geldi.Evet haklıydı belki kilom artık balık etli kısmını epey geçmişti ama böyle konuşarak ta destek olunmazdı ki.Sonuç mu hayır terk etmedim aksine hırs yaptım onun göbeği her geçen gün biraz daha öne doğru yol alırken :) ben gelinliğimin içinde kuğu gibi olacağım.
bölgesel oalrak kilo vermek en zor olanıdır..Allah yardımcın olsun canım..
benim eşim bana kilo al der balık etlililer seviyor çünkü bende çıta gibi değilim zaten ama halen kilo al diyor...
sevgilinin bu konuda sana kızmasını anlamadım..eminim ki çok tatlı bir görüntün vardır..sağlığına zarar verici kilon olduğunu sanmıyorum fakat çok zayıf olan birinde yağ oranı fazla olabileceği gibi kilolu olan bir bayanında yağ oranı az olabilir..bu konuyu sen istemelisin yarıda kesmeni tavsiye etmem..çünkü hep aklında "acaba yarıda kestiğim içinmi vermedim "diye düşünürsün sonuna kadar gitti uyguladım olmadı de..benim çooooook kilolu arkadaşlarım var zayıf olsalar bu kadar harika görünmezler bayılıyorum onlara...eminim sende güzel hoş bir bayansın..üzme tatlı canını ama sonuna kadar gitki neticeden emin ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?