- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
demekkı erken dogum yapan bıçok aRKADASIMIZ VARMIŞ.ERKEN DOGANLARIN HEPSİ SONRADAN TOMBALAK GIBI OLUYOMUŞ.ALLAHTAN SARILIK GECIRMEDI BENIMKI ARTIK TAMAMEN KAHROLURDUM...
benim dayımın kızı da 5,5 aylık doğdu. doğduğunda 1200 gr dı.
şimdi maşallah benden uzun ve boylu fıstık gibi genç kız ve hiçbir sağlık problemi yok...
ama benim bebeğim... çok küçük ve beslenemiyor. şu an 600 gr civarıymış. zor günler yaşıyorum.
egedenizi rumuzlu arkadaşım özel mesajların kapalı geliba.. ltfn bana bilgi ver, o bebek nasıl yaşamış hangi hastanede yaşatmışlar.
çünkü bebeğimin her an ölümünü bekliyorlar...
canım ya benim 1,5 ay ev hastane arası geçince farkına vardım okadar çok erken doğum yapan varki insan başına gelmeyince farketmiyo. sizede çok geçmiş olsun canım dilerim oğluşun tez zamanda sağlığına kavuşur. sağlıklı ve neşe dolu günler diliyorum.:1hug::enbuyukkk:ay nekadar çok premature bebek dunyaya gelmış çok uzuluyorum okudukca dogum yaptıgım gun aklıma geldı.bızde dun hastanedeydık fıtık oldu oglum kontrole göturduk ocakta ameliyat olcak.şuan kılosuda 4,150 gr 2 ay 10 gunluk oglum
hekı vallasorma demetmavıce bacım senın bu velet baya bı yaramas sabırsızlanmıs ayol...
allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?