- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ARALIK 24TE SABAH 05-55TE KIZIMI KUCAĞIMA ALDIM TAM 1 AY ERKEN DOĞDU 1 HAFAT YATTI ÇIKTI BUGÜN TAM 8. GÜNÜMÜZ 2.360 DOĞDU SONRA 2.160A DÜŞTÜ ŞİMDİ YİNE 60 GRAM ALMIŞ CANIMA İĞNELER VURDULAR NE İÇİM YANDIÇOK MİNİCİK BİR GÖRSENİZ 43 CM BOYU VAR AMA ALLAH ÖMÜR VERDİYSE TOPARLAR DİYORUM İNŞALLAH
merhaba benimde bebegim8 aylikken dogmusdu 2,540gr boy ise49 cm di dünyalar tatlisiydi 4 aylik olunca 6 kilo ya ulasmisdi hic bi sorunuda yokdu allahdan.ama bir sabah uyandigimizda dünya basimiza yikildi yikildi cünkü bebegim bizi birakip gitmisdi bu bi kabusdu sandim ama uyanirim sandim ama gercekdi allah kimseye evlat acisi vermesin .onun cansiz bedeni kollarima aldigimdaki o an bi film gibi tekrara tekrar gözumun önunden geciyor ve her defasinda o ilk gun gibi kalbim paramparca oluyor ya sabir...
kizlar allah yardimciniz olsun, hic moralinizi bozmayin, buyukler hep derlerki kucuk bebek daha hizli buyur daha zeki olur diye. insallah sizde ielrde kendi cocuklariniza bakarak bu sozleri kullanirsiniz....
büyükler çok doğru söylemiş benim oğlan yaşıtlarından hem uzun hem kemikli maşallahıvar zekasıda çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?