- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
Mrh arkadaşlar ben de 1 ay önce 5.5 aylık doğum yaptım. Büyük zorluklar sonucu gebe kalmıştım ve bebeklerim üçüzdü. Benim erken doğum yapma olasılığım olduğu için doğum yapacak yer ve dr arıyordum. En son gittiğim prof bana kime güvendin de üçüz doğurmaya kalktın vs bir sürü can sıkıcı şey söyledi. Benim sorunlarımı dinlemek bile istemedi ve benim birkaç gün sonra suyum gelmesi sonucu hastaneye kaldırıldım ama... Erken doğum belirtilerini benim dahi anlamama rağmen doktorlara bunu anlatamadım. [ Sen prof olarak beni kabul etmezsen beni kim kabul edecek senden daha yüksek ihtisas yapmış birisi varsa ona yönlendirseydin de ona gitseydim bari...]
Teşekkür ederim doğduklarında yaşıyorlardı ama maalesef birkaç dakika içinde bana ve bu dünyaya veda ettiler.
canım bende aptamil veriyorum bazen içine 1 çay kaşığı pirinç unu koyup biraz pişirerek veriyorum şimdiye kadar da bir yan etkisini görmedim önemli olan inek sütü ve şeker kullanmamak.ayrıca özel gazi hastanesinde yaptım dogumu epidural sezeryanle.bayramdan hemen önceydi gece dogum yaptım ögleden sonra bebeğim küvözden çıktı ve eve döndük.açıkçası ne dogumdan nede hastaneden bişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?