- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi axsxxixk81
-
mrb konu akışı durmuş,ilk gebeligimde işhalden sürekli muzdarip idim.ikinci gebeligim bu ve 3 gündür sıklığı cok değil ama günde 3-4 defa karın agrisiyla tuvalete koşuyorum.
Acaba dogumdan hemen önce ishal olan var mı?bir yerde okumuştum son günlerde vücut bağırsakları boşaltma eğiliminde olabilirmis..
Yalniz degilsin canim ilk kizimi 40+1 de 2950 dogurdum ishal yuzunden..
Bu seferde senin gibi bir ishal bir normal devam ediyo ama tuvalete girmeden once Karin agrisi beni baya bir kivrandiriyo..
Cok beterini bildigim icin buna dua ediyorum..
Sende artik sonlara yaklasmissin..dogumdan sonra duzeliyor neyse ki..
Gecmis olsun canim..
selem kızlar.iki gündür çok kötü ishal çekiyorum,senağlama ateş yok sadece ishal ve karın ağrısı var.hamileyken böyle ishal yaşayan var mı?bebeğe bir zararı var mıdır.bol bol su içiyorum ama bir doktora görünsem mi?
Su yasadiginin aynisini su an ben yasiyorum acaba durumun ne olduKızlar 15 haftalık hamileyim ve nerdeyse 3-4 gündür midem haddinden çok bulanıyor özellikle sabahları sarı ve acı acı kusuyorum,özellikle yattığımda afedersiniz sık sık geğiriyorum.midemde göbek kaçığı ağrısı gibi (bilen bilir lanet bir ağrıdır ne yedirir ne içirir mide bulantısı yapar) ağrı var hatta 2gün önce otbste bayılmışım insanlar yardım etmiş sanırım tansiyonum düştüÇok korkuyorum kızlar bebeğime bişey olmasını istemiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edinnnn...
Şuan bende ishal çekiyorum... Mide bulantımda var ama şükür ateş yok.Bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?