- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
- Konu Sahibi axsxxixk81
-
Merhaba bu sabah 6 da bir mide bulantısı ile uyandım istifra etmekten içim dışıma çıktı ishalde var 20 haftalık hamileyim bebeğe bir zararı olur mu hiç bişey yiyemiyorum
Merhaba bu sabah 6 da bir mide bulantısı ile uyandım istifra etmekten içim dışıma çıktı ishalde var 20 haftalık hamileyim bebeğe bir zararı olur mu hiç bişey yiyemiyorum
Bnde aynı durumdayım 9 haftalık hamileyim 3 gündür ishalim. Bugün dayanamadım doktora gittim vüct susuz kalmış dedi serum takıldı ama geçmedi iki gün daha devam edrs intaniye polk. Git dedi. Bebiş iyiymiş şükürselem kızlar.iki gündür çok kötü ishal çekiyorum,senağlama ateş yok sadece ishal ve karın ağrısı var.hamileyken böyle ishal yaşayan var mı?bebeğe bir zararı var mıdır.bol bol su içiyorum ama bir doktora görünsem mi?
Merhabalar evet bende merak ediyorum 8.haftada ishal normalmi???Merhaba kızlar öncelikle hamile olanlara sağlıkla yavrularına kavuşmayı, olmayanlarda bir bebek nasip etsin Rabbim. Bir şey sormak istiyorum hamileliğin ilk haftalarında ishal olmak normal mi
Meraba acaba limonlu su sıcak su mu yoksa soğuk suyalami limon kartınız nasl.yaptiniz bide ishale mi iyi geldi lutfen yardımcı olur musunuz ben bir haftadir ishal oldum ve 38+4 gün oldu ne yapsam.ne yesem.gecmedi.doktor reflor verdi .halada geçmediBen de 3-4 gündür ara ara ishal oluyorum. İlk gün midem de bulanıyordu, hatta kustum ishalle birlikte. Sonraki günler kusma yoktu. 10 haftalık hamileyim. Limonlu su ve nane limon iyi geliyor. Daha devam etmez inşallah. Midem şişiyor yemeklerden sonra, kramplı ağrı oluyor karın üst kısımda midemde ve tuvalete zor yetişiyorum. Aynı zamanda nezle oldum 2 gündür. Ne yapsam ki doktora gitsem mi yarın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?