Ben yasadım onu Malesef 19 yasında ailem yuzunden evlenmıstım. Bir sene sonra ayrıldım bende cekınuyordum ınsanlar farklı gizle bakar diye. Sonra zaten okumak ıcın sehır degıstırdım. Ne okulda ne ıs yerinde kimseye soylemedın. Bosanmıs olsun olmasın sonucta bekarım diye.Merhabalar kızlar ,benım 3–4 aylık bir evliliğim oldu ve ayrıldım .Şimdi karşıma cıkan birilerine ben evlendim ayrıldım demeye çekiniyorum tedirgin oluyorum sanki suç işlemiş gibi hissediyorumNeden bu psikolojısıniçerisine giriyorum çözemedim nasıl yenebilirim bunu benım gibi hisseden oluyor mu ?Herkes bana farklı bakacakmış gibi hissediyorum
Ya şuan için beni seven durumu yok da konuşmak isteyenler olıyor mesela ben arafta kalıyorum şimdi mi söylesem sonra mı söylesem söyleyeceğim zaman müthiş şekilde geriliyorum zorlanıyorum ,söylediğim zamanda diyoeum acaba hakkımda ne düşündü fln filan işteBence oyle dusunme, anlasamadim der gecersin.. zor durum, yasananlar, 3_4ayda bosanmis olmak..
Ama şöyle dusun, evliydim demesen ortaya cikacar/karsilasirsin belki o malum kisiyle...
Yeni kisiye ayip olur bu.. ozmn kizacagina bastan dusunup tartsin,seni boyle kabul etsin ve sevsin..
Sen evlenecegin kisiye ve ailesine soyle geri kalani bilmese de olur!
Yalan soylemek cok agir olur,telafisi olmaz.. guven olusturmak zor ama yikmak 1 dakikani alir! Yenisine de yazik etme ,söyle.. anlayisla karsilar bence eger seni gercekten seviyorsa..
Kaldiki sen gayrimesru bir iliski yasamamissin.. rrsmi sekilde evlenmissin.. evlenmeyip, yillarca sevgilisi ile ayni evde kalip ayrilanlardan bir farkin var en azindan. Edebinle evlenmis,ayrilmissin. Gunah islememissin..
Söyle bence guven kirma,yalanci durumuna dusme..
Cunku ben, bana ciddi bir konuda yalan soyleyen biriyle cok cok aşık olsam bile gorusmem.
Seni seviyorsa bastan kabul etsin bunu. Hersey kabul olur da "YALAN" asla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?