Benim gibi hisseden var mı?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar meraba ben haberlerden çok etkileniyorum diye uzun süre bakmıyordum bu ara çok çok fazla baktım çok fazla kadına şiddet var veya izlediğim bir programda çocuk ağlasa ben çok kötü etkileniyorum iyce kafayi yedim sanırım herkes illaki etkileniyor ama benim pskolojim bozuldu durduk yere ağlayasım geliyor .Bugün mesela normal bir erkek arkadaşım birşey sormak için mesaj attı durduk yere ona sinir oldum yani garip bir pskolojideyim anlamadım sizlerde bu kadar etkileniyormusunuz ?

Piskolojik destek alın

Evet ben de etkileniyorum. Duyarsız kalmak da istemiyorum ancak biraz uzak durmaya çalışıyorum haber programlarından. Vahşet dolu bir film bile izlesek etkisinde kalıyoruz, bunlar gerçekten yaşanan olaylar insanın kafası nereye kadar sağlıklı kalabilir ki

Merhaba elbette oluyorr..Duygusal oldugum dönemler oldugunda uzucu beni daha da dibe düsürecek durumlarda birakmamaya calisiyorum kendimi.

Evet gerçekten öyle.Artik biraz daha uzak durmam da lazım kendi sağliğim için sanırım

Tabiki etkileniyorum özellikle hayvanlara birşey yaptıklarında kalbim duracak gibi oluyor, içimi alev topu kaplıyor sinirden, saatlerce ağlıyorum..
Asla unutamıyorum olayların üstünden geçmesine rağmen icimde hepsi birer yara
Ama birileri mesaj atinca sinirlenmiyorum bu olayla mesaja sinirlenmenin alakasini anlayamadim

Çünkü sanki bütün erkekler suçlu gibi kızgın oluyorum evet saçma ama

Çünkü sanki bütün erkekler suçlu gibi kızgın oluyorum evet saçma ama
Nasil bir kadin kötü birşey yaptığında 'ama her kadin aynı değil ki' diyorsak, her erkekte aynı değil. Hassasiyetinizi cok iyi anliyorum ama bir erkeğin yaptığı pisliklerden dolayı bütün erkekler kötü diyemeyiz.
Ben daha cok genel anlamda isyan ediyorum, kadınları nasil koruyamazlar, hayvanların neden hakları yok, hayvanları öldürene tecavüz edenlere 200 300 gibi komik rakamları ödetip evlere gönderiyorlar diye sinirleniyorum. Yine sinirlendim icim acıyor nasil koruyamazlar ya, nasıl

Aynen öyle malesef keşke böyle olmasa keşke ama durum böyle hickimse keşke zarar görmese ne insan nede hayvanlar

Etkileniyorum çözümü haberlere pek bakmamakta buldum.

Bende geçen 2020 Nisan ayında bıraktım haberleri korona yüzünden psikolojim bozuldu seyretmiyorum çünkü insanın gerçekten psikolojisi bozuluyor şuan sorsanız gündem ne diye bilmem

bu gün düğüne hediye götürdü diye eşi tarafından elleri kesilen kadını okuduğumdan beri midem ağzımda,bağıra bağıra ağlamak istiyorum... artık bende okumama ve izlemem kararı aldım

Bu haberi simdi okudum ve kadini da gordum. Soktayim su an.

Bu ülkeye ve türk erkeğine maruz kaldıkça ben de delirdim. Bütün erkekler kadın düşmanı ve tecavüzcü gibi görünüyor gözüme. Öyleler

bu gün düğüne hediye götürdü diye eşi tarafından elleri kesilen kadını okuduğumdan beri midem ağzımda,bağıra bağıra ağlamak istiyorum... artık bende okumama ve izlemem kararı aldım
Bende bu son durumlardan sonra artik izlememe karari aldim biraz önce yine ağladim baya baya ben bozmuşum pskolojiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…