Benim gibi hisseden varmı?

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
Acayip üzgün hissediyorum. Nefesim kesiliyor gibi. Kendime asiri yukleniyorum. Surekli kendimi elestiriyorum. Saglik problemlerim var onlari cok kafaya takiyorum. Sonra kafaya taktiğim icin kendime kiziyorum "şukretmiyorsun kendinden zor durumda olanlar var!" diyerek.

bu yasima kadar yasadigim cok zor donemler ve olaylar oldu. cok mücadele ettim.

duzgun beslenmiyorum. sacma sapan seyler yiyorum. spor yapmiyorum. aslinda bunlari istememe ragmen yapamiyorum. içten gelen birsey. spor merkezine yazildim orda da dizimi sakatladim biraktim.

kac yasima geldim ama hic buyumemis gibi hissediyorum.

olaylari ve kisileri kafama cok takiyorum. basardiklarima degil hep basaramadiklarima odaklanip kendimi ordan vuruyorum.

kendimi benim kadar elestiren kimse yoktur sanirim.

aslinda eskiye göre epey iyiydim, ama sanirim depresyonum tavan yapiyor yine.

tek merak ettigim benim gibi hissedenler varmi varsa cozum yollariniz neler?
 
Silkelen kendine gel. Al çantanı çık dışarı. Yeni bir hayata başla
 

Burcun başak mi
 
Silkelen kendine gel. Al çantanı çık dışarı. Yeni bir hayata başla
zaten şimdiye kadar hep boyle yol aldim. kimseden kimseye fayda yok hep kendi kendimin elinden tutup kaldirdim.

bu konuyu acmamdaki sebep hisdaşlarim varmi bunu ogrenmek. ve nasil basa ciktiklari.

disari cikma konusunda cok haklisin. 9 gundur evdeyim sanirim ondan iyice kotuledim.
 
etrafında enerjini emen seni sömüren birileri varsa uzaklaştır.bende alışveriş yaptigimda cok kötü hissediyorum arkadaşlarım telkin ede ede düzeldim.sebebi annem altın yap para harcama diye konuşursa konuşur.ama.arkadaslarim çalışıyorsun kendine harca altın yapsan da kalmaz derler hep
 
Y
Yanlız değilsin, bende varım. Ama çözüm bulamadım malesef
 
degil. ama burclar kaymis diyorlar. basağa kadar kaydiysa olabilir
Benim burcun başak ve bende kendimi eleştirdim ama gurur duyduğum zamanlarda var olabilir kuzum geçiş dönemleri bunlar kendini mutlu edecek birşeyler bul mesela ben kitap okumayı yürüyüş yapmayı müzik dinlemeyi severim mutlu olurum karamsarlığa yenik düşme hayat cooook guzel
 
Bende bu aralar insan ilişkilerimi sorgular oldum moralim 0 bu yüzden . Kendimi eleştiriyorum eşimde geçen gün bol miktarda eleştirdi beni saolsun
 
Ben de her zaman her olaydan olumsuz bir şey çıkaracak, kendimi üzecek bir potansiyele sahibimdir şükrü olmayan bir insanım. Insanları tavırlarını ve onların saçma sapan hareketlerini günler boyu düşünüp kafaya takan kendi kendine sinir olan bir çeşit mazoşist yapıya sahip birisiyim. Ama yaklaşık 2 aydır baskiladim diyebilirim bunu da umursamayarak, odak noktama başka taraflara kaydırarak başardım sanırım, insanlari önemsemeyi bırakınca ruhen dingilik de geliyor bünyeye. Bir şeyi takacak olursam hemen bir uğraş buluyorum kendime film izlemek pasta yapmak örgü örmek gibi. Bir olaydan olumsuz bir sonuç çıkaracak olduğumda da olumlu yönüne ceviriyorum kafamı bunları yaşamayan, bunlara sahip olmayan insanlar da var kıymetini bil deyip kendimi telkin ediyorum ve surekli gülümsüyorum cidden bunu etkisi de oldukça fazla kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Ben kendimce böyle çözmeye çalışıyorum ne kadar ise yarar hiçbir fikrim yok:)
 
bu kendine birsey alamama konusu ailede yasadiklarimdan oturu ileri geliyordu. bununla cok mucadele ettim. hayatimi etkileyen cok ciddi bir sorunla ilgili emdr terapisi gördüm. o terapi kendine verilen değerin artmasini da saglamisti. ondan bu yana bu sorunu asmada yol katettim.

calisiyoruz ve ihtiyacımızı almak en dogal hakkimiz
 
Spor olmuyorsa az yiyin .Gecmis yasanmaliydi yasandi deyip gecin .
Kendinizden kotulere degil yeni mesgaleler bulup çabalayıp basaranlara bakin .
Hicbirsey bedava degil
 
ah ne guzel kitaplar aldim suan karsimda duruyor bufede. ama kafamda donen 1001 dusunce okumama engel oluyor.

yillik iznimde evi elden gecireyim dedim. epey yol katettim ama kalan işler var. bi turlu girişemiyorum bu bile kendimi elestirirken mahvetmeme yetiyor.

oturup program çıkardım şu gun sunu bugun bunu... baktim olmuyor onu biraktim bilgisayarda yapilacak islerimi halettim. bu bisiden cok sıkılınca baska bi ise başlama yontemi işe yariyor gercekten. sanirim yapamadigim işler de beni bunaltti.
 
Çoğu insan yaşar bu durumlari ama çok uzun sürmesi iyi degil tabiki
 
Senin kesinlikle yukseelenin başak istersen bak burç ozelliklerine
 
Spor olmuyorsa az yiyin .Gecmis yasanmaliydi yasandi deyip gecin .
Kendinizden kotulere degil yeni mesgaleler bulup çabalayıp basaranlara bakin .
Hicbirsey bedava degil
21 gunluk zihinsel olumlamam vardi basladim ama yarim kaldi. onu yapayim en iyisi.

ekmek aslanin agzinda cok haklisin.
 
evet. bu aralar bu konularda kafaya taktiklarim oldu. zannederim bu yuzden çöktüm.
Bende aynen sadece kendime çaktırmıyorum burada da konu açtım komşumla ilişkilerimle ilgili bir problem oldu beni rehberinden sildi ki bu karşı komşum onun arkadaşı olan alt komşum da sildi mesela . Olayın onunla alakası bile yoktu karşı komşumun kankası haftaya bize çaya geliyor mesela bu nasıl bi iş ben anlam veremiyorum. Eşimde beni suçluyor üzülüyormuşum da şöyle böyle bir sürü laf saydı kendini beni daha çok üzdü haberi yok
 
dikkatini baska yone veriyorsun. evet bunu deneyebilirim. film izliyorum ben de ya da komikli videolara bakiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…