• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi ilaç almadan adet göremeyen var mı? :(

Bende ayni festa gibiyim.ilacsiz regl oldugumu hatirlamiyorum hic.31 yasindayim ve bu yasima kadr hicbir doktor net bisey soyleyemedi.ilac dayayip durdular. Sonuc 3. Tup be ek denememin sonucunu bekliyorum simdi :KK43:
tebrik ederin kanbolat hamile olduğunu gördüm Allah kucağına almayı nasip etsin :)

merhabalar, kendi hikayemi anlatayım. erken adet olmaya başladım ve adetlerimde sıkıntım yaşamadım. üniversitedden mezunoldum. kpss falan fialn derken iş sahibi oldum. evlendim. doğum kontrol hapıyla korunmaya başlsdım. evlilikte kilo da aldım. sonra bebek istedik hapı bıraktım. ilk ay adet oldum. sonra gecikti. doktora gittim. pco dedi. klomen kullandım. o ay olmadı. klomen kist yspmış o ay korundum ve adet oldum. sonra tedaviyi bıraktım. mayıs 24 den sonra 15 temmuzda adet oldum. sonra inat ettim. vücudumu d'nleyeceğim dedim. ayrıca kasımda hayıt hapı kullanmaya başladım. 40 gün sonra falan adetim geldi. kullanmya devam ediyorum. bakalım yine adet olabilecek miyim? beklemedeyim. kilo vermeye de çslışıyorum. yememe içmeme dikkat ediyorum. bebek istiyorum. 31 ysşındayım. allahım nasip kısmet eder inşallah. isteyen kerkese veriir inşallah.

Pco çok sık görülen rahatsız lik canım çok fazla kafana takma bebek konusunda ciddi sıkıntılar cikmiyo ben Pco nun da ilerisi hiç kendiliginden adet olamam :KK43:
neyse ki daha bebek düşüncemiz yok.peki her ay adet gününe yakın mı başlıyorsun hapını almaya cnm ?

neyse ki daha bebek düşüncemiz yok.peki her ay adet gününe yakın mı başlıyorsun hapını almaya cnm ?
aynen biz de şimdilerde düşünmüyoruz 1 sene kadar en az. ben doğum kontrol kullandım senelerdir canım bu hapların kullanışı 20 30 gün arasında değişiyo markasına göre. şimdi de hap kullanmıyorum 2 aydır ve hiç adet olamadım :( sen hiç kendin adet oldun mu?

aynen biz de şimdilerde düşünmüyoruz 1 sene kadar en az. ben doğum kontrol kullandım senelerdir canım bu hapların kullanışı 20 30 gün arasında değişiyo markasına göre. şimdi de hap kullanmıyorum 2 aydır ve hiç adet olamadım :KK43: sen hiç kendin adet oldun mu?
yok cnm 3 ay boyunca ilaçla gelecekmiş adetim.bu 3 ay içinde düzeleceğini söyledi doktor.

Back
X