Kesin topigimin başına geçmem gerek. Pirlantalarim elimden tek tek kayıp gidiyor yoksa
Geç pazartesi den itibaren yok sa şişko olacağız canım yardımcı pilot olarak bende geliyorum pazartesiden itibaren esnek tutmak yok ama kuralları gevsiyoruz sonra .spor hergun olucak diyet artı Spor su

Peyiiiimm bize nazar değdi, hastayım konuyu bize çok gaddar davraniyo baksana Jou
Evet sosyalim bize çorba yapcağı yerde azarlıyor Jou bende öyleyim başım boğazım ağrıyor. Birde bu halinle börek yapmaya kalkıştım

Evet sosyalim bize çorba yapcağı yerde azarlıyor Jou bende öyleyim başım boğazım ağrıyor. Birde bu halinle börek yapmaya kalkıştım
Sorma peyim, lim9nlu tavuk çorbası yapması lazımdı bize cemkiriyo deli bitki çatı iç kuzu, halim yoktu benim ya yemek yapmak işkenceydi böreği nerden çıkardın

Sorma peyim, lim9nlu tavuk çorbası yapması lazımdı bize cemkiriyo deli bitki çatı iç kuzu, halim yoktu benim ya yemek yapmak işkenceydi böreği nerden çıkardın
Valla yaa kendi atlattı yaa tabi
İçicem sosyalim valla nebileyim kayınvalidem hazır hamur vermişti bozulcak diye giriştim öyle

Aydın'a qrkadsa geçiyorum canım o çağırdı .mugladan aydın bı saat zaten, onda kalicam
Çok açım bı deee.
Hep açim gerçi
Tükenmeyecek içimdeki açlık
Sen napiyosun
hahahhaha ben de birşeyler ediyorum kuzumm
kocişe gelecek birsaate
aydınla muğla varmı okadar iyimiş bide arkadaşında var orda ne güzell yaaa
eşinle berabermi kalcaksınız evlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…