- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.981
Diyet konuşulduğunu bilseydim dalmazdim ortayakızzz susssss
Geç pazartesi den itibaren yok sa şişko olacağız canımKesin topigimin başına geçmem gerek. Pirlantalarim elimden tek tek kayıp gidiyor yoksa
Adında bile davet var kirazimmmmDiyet konuşulduğunu bilseydim dalmazdim ortaya
Icinde taneleri de varmışAdında bile davet var kirazimmmmhimmmmm
Evet sosyalim bize çorba yapcağı yerde azarlıyor
Sorma peyim, lim9nlu tavuk çorbası yapması lazımdı bizeEvet sosyalim bize çorba yapcağı yerde azarlıyorJou bende öyleyim başım boğazım ağrıyor. Birde bu halinle börek yapmaya kalkıştım
Aydın'a qrkadsa geçiyorum canım o çağırdı .mugladan aydın bı saat zaten, onda kalicamcanım napıyorsun
Valla yaa kendi atlattı yaa tabiSorma peyim, lim9nlu tavuk çorbası yapması lazımdı bizecemkiriyo deli bitki çatı iç kuzu, halim yoktu benim ya yemek yapmak işkenceydi böreği nerden çıkardın
Seni hamileyken düşünemiyorum nicko, dünyaları yiyeceksinAydın'a qrkadsa geçiyorum canım o çağırdı .mugladan aydın bı saat zaten, onda kalicam
Çok açım bı deee.
Hep açim gerçi
Tükenmeyecek içimdeki açlık
Sen napiyosun
Ah kuzu yavaş yavaş yap çok yorma kendini, ben zencefil ictim boğazıma iyi geldi. Dikkat et kendine bebeğimValla yaa kendi atlattı yaa tabi
İçicem sosyalim valla nebileyim kayınvalidem hazır hamur vermişti bozulcak diye giriştim öyle
Ne güzel yürüyerek bı saatte gittiğim yeriSeni hamileyken düşünemiyorum nicko, dünyaları yiyeceksin
yeriimm yeriimm seniiii ben öksürükk halini bileeeIçindeki taneleri görsen daha çok ağlarsın süs kız
Takılıyorum bitanem de şu sıralar biraz yoğunum
hahahhaha ben de birşeyler ediyorum kuzummAydın'a qrkadsa geçiyorum canım o çağırdı .mugladan aydın bı saat zaten, onda kalicam
Çok açım bı deee.
Hep açim gerçi
Tükenmeyecek içimdeki açlık
Sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?